סער שאלה חשובה...

סער שאלה חשובה...

כי השירשור הזה כבר ארוך מדי, מה אתה חושב שזיון פה וזיון שם מהצד זו לא בעיה מספיק קשה מכל בעיה אחרת שתצוץ בחיי נישואין??? אני תמהה מאוד על זה!

תאמיני לי......

שאם תחי את חייך כמו שאת מבינה, ותתני לאחרים לחיות את חייהם כמו שהם מבינים, כולם יהיו מרוצים. איש איש באמונתו יחיה... וזה נכון לכל דבר בחיים, לא רק מההיבט הדתי.

כוכבית כל אחד חיי את חייו לפי ראות

עייניו ואני לא באה להטיף ובטח שלא ללמד אף אחד איך לחיות אבל לפעמים שקוראת אנשים מנסה להבין מה מסתתר בין מילותיהם או מחשבותיהם, ולכן שואלת, מנסה ללמוד את העולם ואת ראש האנשים, ומה רע בכך? לא שוללת אף אחד אבל די סקרנית...

מה שסער השתדל מאוד להסביר......

שלא כל יציאה לבד עם חברים חייבת בהכרח להגמר בזיונים. יש כאן מספר חברים כמו למשל "הקליקה" יוצאים מדי פעם לבלות יחד ללא בני/בנות הזוג שלנו... צוחקים, שותים... ובסוף חוזרים הביתה לשותפים שלנו. האמיני לי, מנסיון, זיון לא יוצא ממפגש שכזה... (במקרה הרע, פיפי במכנסיים מהבדיחות של סער)

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחח אפרופו

שמעת את הסיפור האחרון שלו? חחחחחחחחחח שהוא שואל את השוטרת אם יש לה משהו בחמישים שח? חחחחחחחחחחחחחח אההההה זה לא האחרון...

לצערי......

את הסיפורים האחרונים שלו לא שמעתי..... אוףףףףףףףףףףףףףףףף זה לא פיירררררררר אבל הוגנב לאוזני שכבר שמעתי אותם בעבר... סיפורי ארה"ב נכון?????

גם את התחלת

עם האורגזמה הכפולה ??? לא יודע...הייתי "שקוע", תרתי משמע, במשהו יותר מעניין... חחחחחחחח... שמירה "אישית לוחצת"... חחחחחחחחחחחח... אני לא קונה בשר בשוק, רק בשר קפוא אז חיפשתי פולניה... חחחחחחחחחח...

חניבעל.

New member
טוב שהיתה מלצרית

עם חוטיני - נכון טליה? אז מה אם יש לה חוטיני..........חחחחחחחחחח

חניבעל.

New member
רציתי לדפוק כניסה....

וזאת היתה טעות - תפסת את המקום הכי טוב.... מימין ומשמאל ....... (מימיני גבריאל ומשמאלי מיכאל .....)

חשבתי שאת המלצרית... חחחחחח...

יש לך טעות אחת... אני המקום הכי טוב...מי שיושבת לידי תופסת אותו... חחחחחחחחחחחחחחחח...

מה שסער השתדל מאד להסביר...

שלא כל יציאה עם חברים חייבת בהכרח, לצערו של פנטום, להגמר בזיונים... חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

למעלה