סער ואיילה היקרים

lolibror

New member
סער השפן, הפטריוט הגדול לא אזר אומץ

והעמיד את עדנה להדחה כשהיתה לו ההזדמנות. ובכה: "רציתי שהקהל בבית ידיח אותה" מתוק, מי שלא שולח טופס לוטו - לא זו כה פרס הגדול. למה סער, מוג הלב המגוחך השתפן ולא נתן לה פייט אימיתי, כמו גבר? למה הוא התחבא והתחפר והתבכיין בפינות, בפרצוף חמוץ ויבבני כשהיא הסתובבה לידו ולא אמר לה משהו? משהו! למה עדנה, לא ראתה אותו ממטר ופנתה אליו מתי ואיך שהתחשק לה וסער, ידיים שלובות(מגן על הלב), רגל על רגל (מגן על אברי הרביה שלו) וטיקים עצבניים בכל הגוף... לא! העז! לומר! מילה!

w i n n e r r r

New member
כי רק האהבה תנצח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה אנשים יש לנו במדינה תאמינו לי לפעמים אני בשוק שיש כאלה..

רוננת 88

New member
רפיבמ, אני יכולה להבטיח לך

שמה"זוגיות" הלא אמיתית הזאת לא יצא כלום!!! כן, יש משיכה ביניהם, כן, סער היה זקוק למישהי לצידו ואיילה למישהו לצידה, כן, הם חושבים שיש אהבה אבל זוגיות כזאת מיועדת לכישלון. לא שמת לב שהם אפילו לא יכולים לנהל שיחה פשוטה מבלי לריב וללהעליב אחד את השניה? אני מקווה בשבילך שיש לך זוגיות יותר יפה ואמיתית.

ninani

New member
../images/Emo243.gif שיתוף פעולה בין ההפקה לפורומים בתפוז

למען פותנה. כבר הבנתי מזמן שהמשחק באח הגדול מכור . אתמול בערוץ 2 היה ברור למי ההפקה נוטה. גם בערוץ 20 תמיד הם מראים את מה שהם רוצים שאנחנו נראה. וכעת שימו לב לקישור שהעברתי, איך יפי הנפש מקדמים את הפותנה שלהם.עוד דוגמא להתערבות של ההפקה יחד עם הפורומים בתפוז. מאוד יהיה פופוליסטי אם ערביה תגיע לגמר ולא משנה כמה היא מחרחרת ריב ובאמת כמו שעדנה אמרה חוץ מאוכל ולעשן נרגילה מה היא תרמה? תמיד ישבה על הגדר רגל פה ורגל שם, עם נטיה מאוד גדולה לכיון הזבלים והפלצנים אחד קצין עלוב שהעליב את המלך שקרא לו חייל פשוט, והשרלילה שחושבת שתמיד מגעיהלה הכל.
אז מה יש לנו ? בעל המאה הוא בעל הדעה והמבין יבין. לכן לכל האמור לעיל צריך לסמס לאלירז כמה שיותר שיבינו שגם דוד קם על גולית וניצח. אולי גם לאלין המתוקה מגיע להיות בגמר אלירז מקום ראשון ואלין מקום שני. בוקר טוב

lolibror

New member
למה סער השתפן ולא העמיד את עדנה להדחה כשיכל?

למה סער, מוג הלב המגוחך השתפן ולא נתן לה פייט אימיתי, כמו גבר? למה הוא התחבא והתחפר והתבכיין בפינות, בפרצוף חמוץ ויבבני כשהיא הסתובבה לידו ולא אמר לה משהו? משהו! למה עדנה, אישה בוגרת, מנוסה, חכמה, לא ראתה אותו ממטר ופנתה אליו מתי ואיך שהתחשק לה וסער, ידיים שלובות(מגן על הלב), רגל על רגל (מגן על אברי הרביה שלו) וטיקים עצבניים בכל הגוף... לא! העז! לומר! מילה!

למעלה