סער ואיילה היקרים

סער ואיילה היקרים

תמכתי בכם כל הזמן וניסיתי כמיטב יכותי להדוף את ההתקפות וההשצמות על כל אחד מיכם לחוד וביחד ואמשיך לתמוך בכם עד הסוף כי למרות תקלות והתחלקויות אני יודע שאתם טובים מכולם חכמים ויפים נפשית ופיזית מכולם. אני אחד מרבים שהתרגשו מהזוגיות שלכם והצטערתי על המריבות המטופשות שלכם. אך בימים האחרונים אני תוהה מה קורה עם היחסים ביניכם שניראה כאילו התקררו בבת אחת לאחר ימים של אהבה אמיתית ומרגשת דבר שעושה לי כבד בלב. אני מקווה ומצפה שהיחסים החמים ביניכם ישובו ויפרחו כי זה נותן לנו האוהבים אותכם את הרצון לצפות בתוכנית.

מיק101

New member
כמה חבל שהם לא קוראים ת'פורום../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אתה רציני? איזה התאהבות????

ללא שום קשר אם אני מתומכי הזוג או לא. על איזה התאהבות אתה מדבר? על אדם שיצריו החרמניים נוגעים במקרה לאיילה? וזה רק כי היחידה שהסכימה להענות ליצריו ולהגיע בזכות זה לגמר? אם זו זוגיות אז זו זוגיות חולה. אין מילה אחרת מכך. גבר שמשפיל אישה שכנועה לו רק בגלל שלא יתעצבן עליה ויעטוף שוב את פניו בארשת מפחידה ואכזרית שיש לו...אמאלה זה מפחיד אותי רק מלהסתעל עליו. לא פלא שבולבלון עזבה אותו.

רותי167

Well-known member
תתפלאו כמה אוהבים אותם בחוץ,כל יום אני שומעת

עוד ועוד אנשים. מזל שהאנשים כאן הם לא מדד לחיים.

אוי לנו אם את פסיכולוגית מאבחנת

אני מסכים שההתאהבות די בעיתית (זאת גם טענתי יותר מפעם אחת) גם בגלל האופי של הנפשות הפועלות וגם בגלל תנאי הלחץ המיוחדים הקיימים בבית וגם בגלל המצלמות המלוות את הדיירים בכל שעות היממה שלא מאפשרים תקשורת ויחסים נורמליים הגורמים להקצנת היחסים בכלל ויחסי אהבה בפרט. אני כמו רבים אחרים מאמין ומקוה שיש סיכוי ליחסים אלה למרות כל המיכשולים הקיימים ואלה שיהיו מחוץ לבית. מה שמפחד ומדאיג אותי זה השימוש שלך כמו גם של אחרים בטיעון בדבר השימוש שעושה איילה במיטה כדי להגיע לגמר. זה הוא טיעון פשטני זול ודוחה המאשים אותה למעשה בזנות וזו בפירוש הוצאת דיבה. הניסיונות של איילה לשכנע את סער לחידוש היחסים (הבכי וכו') וסצינות הקינאה שלה מעידים על רצונה הכנה בזוגיות עם סער (אני גם לא מאמין שזו הצגות), שכן את אותו הדבר יכלה להשיג בקלות ללא בכי וסצינות קינאה שלא הוסיפו לה דבר ורק הוסיפו תחמושת לכל מקטרגיה. לא קשה לבחורה הניראית כמוה להגיע למיטתו של כל גבר אם זו מטרתה ללא כל הבולשיט הזה.

יש דברים שגם מצלמה לא יכולה לשנות

הרי אילה אמרה בשיא הכנות בשיחתה עם פותנה שאין לקשר הזה עתיד. פער הגילאים, האופי השונה בינהם, הריבים התמידיים (ותאמין לי בזוגיות בריאה אין מקום לירידות הנמוכות הללו בינהם, אין קשר למצלמה וללחץ שהם נמצאים בו..ראינו קשר של ונסה בעונה שעברה...לא היו השפלות מעין אלו). ולא רק לפותנה היא אמרה זאת. ודבר נוסף, גם סער וגם היא יודעים שהבכי שלה גורם לסער לאבד את הראש, הוא רק רואה אותה בוכה ומחליט החלטות הפוכות ממה שהוא חושב...קצת בעייתי לא? זה בכי של ילדים קטנים שרוצים להשיג משהו). אז נכון שהרצון שלנו לראות אהבה בהתהוותה מתרחשת בטלוויזיה בין בני הזוג קיים, אך יש להבדיל בין משחק לבין דבר אמיתי. ראינו שהפתיל של סער בנושא חרמנות קצר, אז מי שזו לא תהיה סער יהיה מוכן למזמז. על זה אין לי וויכוח איתך. סער התגלה בשיא חולשתו הגברית. תסכים איתי? יש עוד גברים בבית ולא שמענו מהם אמירות כגון שלו, או מבטי זימה כמו שלו. אמנם אני לא גבר אך ניתן להבחין שאלו יצרים שהוא לא שולט עליהם. וזו לא אבחנה שלי רק. יום טוב

סוליקו13

New member
לדעתי יש שם התאהבות אמיתית

הקשיים נובעים מגורמים רבים : מצלמות, צופים, פער גילאים, חוסר הידיעה של סער מה קורה עם בולבולון וכו'. אבל האהבה קיימת בהחלט ורואים כל הזמן איך שהם עושים מאמצים לא לריב זה עם זו, כמה הם רוצים להיות ביחד, כמה הם דואגים אחד לשני. האהבה קיימת והתנאים מקשים עליהם. אם זה ימשך אחרי התוכנית, נתאזר בסבלנות ונראה. אני מאוד אוהבת אותם , את שניהם ויש עוד רבים שאני מכירה שזו דעתם. מגיע להם להיות בחמישית הגמר- הם מביאים המון עניין לתוכנית. הכותבים בפורום כאן הם בהחלט לא מדד לכך.

Sukhumvit

New member
הוא מכיר את איילה ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

וגם את סער שלו יש הרבה לקוחות בארבנאל,לדבריו

רותי167

Well-known member
Sukhumvit אתה מתעסק יותר מידי באברבנל

כנראה שהמקום מוכר לך הייטב ,תחזור לשם זה המקום המתאים לך על פי תגובותיך. אתה אדם בזוי ודוחה,תעשה בדק בית!

למעלה