סערת רגשות מטורפת...

touti

New member
נכון שמעתי גם על זה

כל אחד האשים את השני ומצאו את עצמם במשטרה חחחחחחחחחחח

בארץ היה מקרה של מישהו שהזמין נערת ליווי

וכשהגיע לחדר במלון גילה שזו הבת שלו...

תורני

New member
אין דבר כזה בעל לא יודע!!!

יש דבר כזה בעל מתעלם או שהוא גם בקטע או שהיא לא מעניינת אותו מה היא עושה או אם בכלל חיה

touti

New member
לא הבנתי מה הדילמה?

היא נתפסה? לא. בעלה לא יודע ובטח מרוויח מזה אשה רגועה. אם האשה לא ישנה טוב בלילה, אז שתתאפס על עצמה . אם המאהב שלה לא ישן טוב בלילה שיתאפס על עצמו. לא ממש הבנתי מה הדילמה. אם להיכנס לכזו מערכת יחסים? אם לצאת מכזו מערכת יחסים? אם לגלות לבעל שאתה יודע שאשתו בוגדת בו? זה לא עניינך וזה גובל בדיני נפשות ולמה לדחוף את האף למקומות לא לך???

אהובי הוא אוייבי...

הכי קשה זה כשהקרובים אלינו ביותר לא עומדים בציפיות, וכואב עוד יותר כשהם אלה שפוגעים בך. בוגדים באמון שאתה נותן בהם. נאמנות זה א´ ב´ של קשר,הבסיס שבבסיס. והכי גרוע,אם היא יודעת שהוא אוהב אותה...טוב לה איתו..והיא פשוט עושה את זה בשביל הריגוש. ואני לא חולקת על האפשרות שאולי למרות הכל עדיין היא מרגישה מצוקת בדידות נוראה במסגרת חי'י נישואין. אבל גם אם רע לה בבית זו לא סיבה לקום ולבגוד!!! במקום להתחיל לעורר את הריגוש בינו לבינה במקום לבנות את הקשר שלהם. היא בוחרת להתנער מאחריות ולברוח. מה הי'ה אחד מחטאם של ישראל??? "ניתנה ראש ונשובה מצרימה". חזרה למצרים איננה אלטרנטיבה. היא כבר בתור הבעי'ה במקום לפתור אותה היא חוזרת אחורה. אין אפוטרופוס לעריות ואין אדם יכול לשבת בחיבוק ידיים ולהגיד "לי זה לא יקרה"!!! ועצם ההכרה בכך שיש לה איזשהו קושי וחולשה לא עושה את הבגידה פחות פוגעת,פחות שפלה או יותר מוסרית. כאשר יש בעי'ה בין בני הזוג הנשואים,אני מאמינה בכנות והתמודדות עם המציאות כפי שהיא.נעימה או לא. אבל מתמודדים!!! את מרגישה שאין עם מי לדבר??? אין שיתוף פעולה מהצד השני??? אין לך כח להתמודד במסגרת??? תקומי ותלכי!!! הי'י מותרת לכל אדם!!! כל עוד את נשואה:"הרי את מקודשת לי!!!" -לי ולא לאף אדם אחר. שתתקדש למענו!!! בשבילו!!!

טיטניק1

New member
לתירוצים אין תירוצים!!

חוסר הגינות מוחלט!! אותה אישה משקרת גם כלפי עצמה ואף כלפי בעלה.והנזק שעלול לבוא כתוצאה מהתנהגות זו גדול מהתועלת.. אף אם לאותה אישה לא טוב בבית -אין זה מצדיק שום תירוץ לבגידה.אדרבה יש לה 2 אופציות: או טיפול זוגי ..נגיעה כואבת שיכולה להביא לריפוי המצב.או פשוט לקום ולעזוב. אך, לרקוד על 2 חתונות ביחד??נראה לי במידה מסויימת אפילו כפיצול אישיות והנאה רגעית נטו.והיא עלולה בנוסף למצוא עצמה קרחת מכל הצדדים..ועליה לזכור: שהתנהגות מסוג זו עלולה להביא לפרוק הבית באופן מוקדם יותר.. ובסוגריים:,אנני מכירה את המקרה מקרוב..אינני יודעת מה הקשר שלך למקרה (וזה גם לא מעניין אותי) אך כעיצה, תתרחק ואל תכניס עצמך לעובי הקורה..בסיפורים מסוג זה קשה לדעת את התוצאה. ואתה עלול לההפך למואשם בזה שתתערב..חשוב על כך..)

אין לי כל כוון להתערב רק שיתפתי

אתכם בסערת הרגשות שאפפה אותי בשעה ששמעתי את זה..אין לי כל קשר אישי בענין..

למעלה