סערת רגשות מטורפת...

סערת רגשות מטורפת...

ערב טוב,רציתי לשתף אתכם בדילמה שהסעירה את רגשותי אנסח אותה בצורה מופשטת ללא חשיפת פרטים..אשה נשואה כמה שנים,חיי שגרה תקינים,עליות ירידות,חיי נישואין,השגרה שוחקת,השעמום נוגס,והעינים מתחילות לפזול..אם לא העינים הלב..היא כבר לא מאוהבת עד כלות בבעלה,היא מתפקדת לגמרי בכל התחומים,ומשחקת לו עד הסוף את המשחק..לדבריה הוא לא שם לב,לא יודע..היא מצידה היתה מנהלת רומן מהצד,וממשיכה את המשחק..הוא אוהב באמת,היא לא..זה הוגן..זה מכאיב איך נשים נשואות מחפשות ריגושים,עם ילדים,אני לא שופט אף אדם,אני כואב עד אימה,בסערת רגשות מחרידה,כמה אנחנו חיים בעולם שקרי..אנשים יכולים לחיות שנים עם בן זוג לרמות אותו בלי שהוא ירגיש,לתת לו הכל..לגמרי..הכל בשקר..ובן זוגם חי בסרט..כמה מכאיב,שהאדם שאתה היית רוצה לסמוך עליו סמיכה מס` 1 בעולם,הוא פשוט מרמה אותך,על לא עוול של ממש,בידך..רק בגלל שהוא כבר בלי הפרפרים..זה הזוי מטורף,מסעיר כל רגש אנושי מינימלי,מהי דעתכם?להמשיך לרמות בלי שהוא ידע זה הגון או לא,הערך שהיא תרויח זה שלא יתפרק הבית,בעלה עדיין אוהב אותה לדבריה..אשמח לשמוע תגובות.

סאני42

New member
לא יודעת איך אפשר...

אני לפחות יודעת שלפחות!!! מבחינה פיזית לא אוכל לעולם ל"רקוד" על 2 חתונות.... אולי לגברים קל יותר... ואולי לא...

למען האמת..

היא טוענת שהיא לא תקיים יחסי מין,עם המאהב שלה..כמובן,שזה בדוי כי אין אפוטרופוס לעריות,בפרט כשהקשר מוגדר מתחילתו רומנטי..

ותשחק

New member
../images/Emo207.gifלאן נעלמת לי מתוקתי?

אתמול כתבתי לך משהו, אבל איני זוכרת כבר..

ותשחק

New member
../images/Emo118.gifשששששששש...

בהנחה שאת לא שדכנית באמת, אחרת 'פדיחה'.. נזכרתי שכתבתי לך אתמול כתגובה על ה'אהבתי' שלך, בשרשור על הגמילה מהאינטרנט..

ותשחק

New member
חכם,

לא חושבת שהערך 'רק כדי שהבית לא יתפרק', חשוב יותר מבגידה, שהיא עצמה בגידה באותו הערך.

תורני

New member
יש כלל!!!

גבר מגלה כמו אישה על המקום מה קורה במיטה אם לא,סימן ששניהם באותה סירה

בדרך כלל זו בעיה גברית...או...

ש:1.הקשר פשוט לא היה אמיתי כי דבר אמיתי לא יכול להגמר לעולם וזה אהבה תמידית שלא נגמרת.... או ש:2.היא אשה שבטבע שלה היא כזו וזה לא משנה מה יתנו לה... ככה שזה באמת לא יכול להיות קשר אמיתי...ואפשר רק לברך עליה "ברוך שפטרנו..."

אני מוכנה לשאול את הרב הראשי

לישראל... כשהברכה נאמרת מעומק הלב אז נראה לי שחובה להגיד בשם המלכות ואולי גם להגיד הלל שלם עם הברכות...וגם להגיד מזמור לתודה ולעשות סעודת הודיה עם 10 אנשים לפחות ולהגיד נשמת כל חי ולומר את כל ספר התהילים... יש הצעות נוספות?

מי שמחפשת רומנים

גם מוצאת.אם בעלה לדבריה לא יודע ולא מרגיש סימן שהיא שחקנית טובה. סימן שהיא יכולה אולי לשכב עם גבר אחר להכנס להריון ממנו חלילה וללדת ממזר,ובעלה התמים לא יידע. אשה שמחפשת קשר רומנטי מחוץ לנישואין עלולה להפיל כל גבר תמים וגם את בעלה. אין קשר רומנטי בלי יחסי מין. היא שקרנית וזה ייגמר רע.

wings23

New member
שמעתי על מישהי שחיפשה

רומן....התחילה לנהל שיחות בכל מיני צ'טים כאלו ואחרים קבעה בבית מלון .... ומי הגיע ??? בעלה !!!

למעלה