סערת בי, סערת בתוכי

סערת בי, סערת בתוכי

כשהשקט כמו טורנדו סער תלשה הסופה עלעלי תשוקתי פזרה אותם סביבי וזרעה בבטן אדמתי שהייתה מוכנה נבטי אהבתך ננטעו בתוכי ואתה, זרמת בי כנהר שוצף גועש ממלא את כולי השקית אותי במי תשוקתך את ניצני הרכים הפרת בתוכי כטורנאדו הינו יחד מתמזגים כשהשקט סער והגיחה הסופה הס למולך קולי כשהגשתי לך את כל כולי בשלמות מופלאה סערת בי, סערת בתוכי זה היה רגעי אושר עילאי כל העונג הזה שהציף אותי בכל פעם מחדש כשנתתי לך אותי.....

יערית 1

New member
סוערת ונסערת

פעימות ליבי מתנגנות בסער, בטללים של בקר אזהר, טיפות קטנות של ערגה, קרן שמש תבשר בואך. עטפוני זרועותיך ליבי ניבט מעיניך. משתוקקת וגועשת סוערת ונסערת.

משתוקקת וגועשת

סוערת נסערת אליך ולך משתוקקת וגועשת רק איתך נרגשת נרעדת לבוקר איני מחכה אוהבת את לילותי בחכך ליבי ניבט מעינייך העייפות אך כה אוהבות

mr_lonely

New member
סוער ליבה

מביטה אל האופק שככל שנתקרב אליו הוא מתרחק מאיתנו צופה אל קשת בענן שקיימת רק בימי גשם ובתנאי ששמש מציצה. ועדיין סוער ליבה כגלים על פני הים. וכל עוד סוער ליבה לא אבדה תקווה.

mr_lonely

New member
סערות קטנות

בשקט אבוא אלייך ארגיע סערות בבטנך, תשוקות שבלבבך. וציפרנייך בגבי ישרטו סימנים של סערות אותות של אנקות. סערות קטנות בים של שקט...

בים של שקט

בים הזה של השקט המבורך המלא אנקות אנחות שלי ושלך אטבע בעונג עילאי אתמלא באושר פנימי ארגיש בטוחה ארגיש לשלוה תמיד נינוחה כשגופי צמוד לגופך

mr_lonely

New member
הים הזה

הים הזה שקט נורא, הים הזה שקט רק לכאורה. כמו השקט שבי, כמו השלווה שלי. הים הזה שקט נורא, אך במעמקים רוגשות סערות, זרמים תת-קרקעיים ומערבולות. הים הזה שקט רק לכאורה. משיל מעלייך שמלת תחרה, בגופי כבר רוחשת סערה. ידיי לוטפות ירכייך, שפתיי נושקות פטמותייך. טועם אותך עוד ועוד, כבר קרבה לסוף הטוב. בגופך משתוללת הסערה, הים הזה שקט רק לכאורה.

בים אהבתנו

בים האהבה שלנו ראינו אוניות באות וחולפות אוניות שלום אוניות מלחמה בים האהבה שלנו עברנו סופות גשמים וגלים אימתניים בים האהבה שלנו ידענו ימים של שקט ושלווה רוגע שמש חמימה בים האהבה שלנו ידענו עליות ומורדות ידענו תשוקות סוערות ידענו עצב ידענו שמחה ידענו קסם ידענו משיכה בים האהבה שלנו אנחנו שטים נחזיק מעמד כל עוד אנחנו אוהבים בים האהבה שלנו.....

mr_lonely

New member
שקט עד גבה גלי

רגעים שקטים של שעת דמדומים, ידיי לוטפות גופך מול ים וגלים, מעבירות אדוות שקטות צמרמורות קלות בתוכך. לשון מתפתלת, מבעירה להבות, אצבעותיי מעוררות מדליקות מדורות, אהוב אותי ברוך לחשת...אהוב אותי.. ברדיו אמרו: הים יהיה סוער עד גבה גלי...

תחזית שכזאת

את החורף הזה אני מרגישה בלב יש יום שהוא בהיר יש יום סגריר יש יום שעננות כבדה מכסה ישנו יום זורח אך יש בו קרה כל מיני ימים כל מני מצבים ככה זה בלב שלי עד שיבוא החזאי שיהיה בלב שלי ויחזה לי

mr_lonely

New member
לא מבינה

מחייכת חיוך מלוא שפתיים כאחת החושפת טפח ומכסה טפחיים. לא מבינה שאני רואה היטב דוק של עצב עמוק אצלה בעיניים.

למעלה