סעמק, נמאס לי!!!

לא מתאים לך שאני אתעסק לך?

הופה, קנית אותו? רכוש שלך? סליחה, לא התכוונתי לפגוע בכלב שלך.. מזה החרטה הזה, הוא יכול לדבר לבד.. נו תיראו את זאת, מתחילה לך עם הבת זוג... את שומעת איך את מדברת? כמו ילדה בת 12... תעשי לי טובה שתקי..

../images/Emo189.gif

נתוש יכול בכייף לדבר בעצמו אבל וואלה ברגע שמישהו אומר חצי מילה עליו אני אתערב וכמה שבא לי.. ואת לא זאת שתבקרי אותי על זה.. מה גם שאני בכלל לא חייבת לך הסברים.. וחאלס עם כל הרוח שאת מנסה לעשות פה.. כל הפוזות שלך ממש לא עושות עליי רושם למה את מסתתרת כמו נמושה מאחוריי מסך מחשב וברגע שתפגשי אותי את לא תעיזי לפתוח ת'פה שלך בכלל.. את משחקת אותה "מלכת האינטרנט" אבל תכלס את סתם ממורמרת עגלגלה שמחפשת דרך להשתלב בחברה.. בכל מקרה מה הקטע שאת רצה לדניאל.. תאמיני לי שהיא יודעת הכל ממקור ראשון.. ואל תבואי לי פה באיומים שאני לא יודעת עם מי אני מתעסקת למה חמודה אם כבר, את לא יודעת עם מי את מתעסקת.. אז כפרה אני מציעה לך לתפוס ממני מרחק וכמה שיותר מהר שלא נדבר על לתפוס מרחק מדניאל.. לא בגלל שאני חוששת ש"תחטפי" לי אותה אלא בגלל שזה פאדיחות בכלל שהיא מדברת איתך..

כנראה שלדניאל לא מפריע לדבר איתי

ועובדה, שהיא עדיין עושה את זה... ואני יודעת איך את ניראית, את סתם נמוכה ורזה אז עושים לך פו ומה קורה? עפה. הופה! תאמיני לי, כל החפירות האלה לא מעניינות אותי... את יכולה ללכת לדניאל להגיד לה מה שבא לך, זה לא מפריע ולא יפריע.. ולגביה באמת, היא זו שתחליט אם לדבר איתי או לא, לא את בשבילה.

../images/Emo189.gif

טוב מתוקה לא מתאים לי כל העניין הזה באינטרנט את מוזמנת לצאת מהבונקר שלך ואם יש לך ת'ביצים לבוא ולנסות לעשות עליי פו כדי לראות מה קורה אבל אני מניאקית אם יש לך בכלל טיפת בטחון עצמי מאחורי המסך מחשב שלך כדי להתקרב בכלל לבחורה כמוני.. את מוזמנת להשתמש בדניאל כמה שבא לך אבל בואי אני אציג בפניך את הדברים, בשורה התחתונה היא הבת זוג שלי.. ובואי אני אגיד לך עוד משהו את לא יודעת מה עומד מאחוריי השיחות האלה שלכן.. את לא יודעת מה דניאל חושבת באמת עלייך. אל תטרחי בכלל להחזיר לי הודעה.. אם יש לך מה לומר תעשי את זה בארבע עיניים, פנים מול פנים..

למעלה