oO Nelly Style Oo
New member
סעמק, נמאס לי!!! ../images/Emo204.gif
עכשיו אחרתי את האוטבוס בגלל שהתחבאתי מילדים מעצבנים וונאבי ערסים שכל הזמן מציקים לי פה במרכז העיר. כוס אמא שלהם! נואשים למנוש... והאקס שלי הגיע וכל הזמן מלטף אותי ואני כזה אומר לו "דניאל, די! לא פה..." יש פוול ערסים. יש לי כל כך פחד מערסים... נמאס לי מהעיר הזאת. הכל מתסכל פה. יש פה כל כך הרבה סטרייטים שווים בטירוף! ואני אוכל את ה-
שאני לא יכול שום מצב איתם... אתמול הדבקתי סטיקר של הבית הפתוח בכניסה לבניין שלנו בשביל ששכן שלי (המאמי) יראה את זה, ידעתי שיתלשו את זה וזה מה שקרה, בבוקר תלשו. הדבקתי עוד אחת. אני מרגיש כל כך לא רצוי פה. יש לי מלאא ידידות שכיף לי איתם, אבל לצאת למסיבות וכאלה בעיר הזאת זה מה זה לא מתאים לי. מי שמכיר אותי, יודע שאני קצת או יותר מקצת מוחצן (בריקוד, בדיבור ועוד) וזה קשה. מספיק אני סובל מכל מיני דברים אחרים בחיים שלי, ואני צריך להתמודד גם עם זה
מחר אני מתחיל עבודה חדשה ואני רוצה לבוא בראש צלול ולא הפוך, תאחלו לי בהצלחה! טלמרקטינג... למי ששאל
עכשיו אחרתי את האוטבוס בגלל שהתחבאתי מילדים מעצבנים וונאבי ערסים שכל הזמן מציקים לי פה במרכז העיר. כוס אמא שלהם! נואשים למנוש... והאקס שלי הגיע וכל הזמן מלטף אותי ואני כזה אומר לו "דניאל, די! לא פה..." יש פוול ערסים. יש לי כל כך פחד מערסים... נמאס לי מהעיר הזאת. הכל מתסכל פה. יש פה כל כך הרבה סטרייטים שווים בטירוף! ואני אוכל את ה-