סעמק, נמאס לי!!!

סעמק, נמאס לי!!! ../images/Emo204.gif

עכשיו אחרתי את האוטבוס בגלל שהתחבאתי מילדים מעצבנים וונאבי ערסים שכל הזמן מציקים לי פה במרכז העיר. כוס אמא שלהם! נואשים למנוש... והאקס שלי הגיע וכל הזמן מלטף אותי ואני כזה אומר לו "דניאל, די! לא פה..." יש פוול ערסים. יש לי כל כך פחד מערסים... נמאס לי מהעיר הזאת. הכל מתסכל פה. יש פה כל כך הרבה סטרייטים שווים בטירוף! ואני אוכל את ה-
שאני לא יכול שום מצב איתם... אתמול הדבקתי סטיקר של הבית הפתוח בכניסה לבניין שלנו בשביל ששכן שלי (המאמי) יראה את זה, ידעתי שיתלשו את זה וזה מה שקרה, בבוקר תלשו. הדבקתי עוד אחת. אני מרגיש כל כך לא רצוי פה. יש לי מלאא ידידות שכיף לי איתם, אבל לצאת למסיבות וכאלה בעיר הזאת זה מה זה לא מתאים לי. מי שמכיר אותי, יודע שאני קצת או יותר מקצת מוחצן (בריקוד, בדיבור ועוד) וזה קשה. מספיק אני סובל מכל מיני דברים אחרים בחיים שלי, ואני צריך להתמודד גם עם זה
מחר אני מתחיל עבודה חדשה ואני רוצה לבוא בראש צלול ולא הפוך, תאחלו לי בהצלחה! טלמרקטינג... למי ששאל

M i k e 6

New member
מזה?

בונה...מי שמעז לגעת בך....טלפון אחד ו40 דקות המתנה[מה לעשות שאני גר בת"א] ואני בא על מדים[כולל נעלי כיבוי שרובם פלדה] ואפוצץ כל ערס וערס ורק יסתכל עליך בצורה מוזרה אגב....כן אני רציני בכל מקרה נתנאל...תלך בראש מורם ותהיה גאה במי ומה שאתה אל תתן לאחרים להרוס לך את החיים ותזכור תמיד...[לא רק] פה במרכז אוהבים אותך!!!! תהיה חזק [וכן מי ששואל מי זה...זה מייק{Mike/אביב39} פשוט יש בעיה עם המשתמש ולכן פתחתי שוב אחד חדש]

איזה מתוק! ../images/Emo23.gif

יכול להיות שדברנו, אני לא כל כך זוכר מאיפה... נעבור למסרים

moshe34

New member
בהצלחה בעבודה...

תיזהר לא לחפור יותר מדיי בטלמרקטינג....

CelebritySkin

New member
יש לך לא מעט אופציות...

קודם כל, תמיד אפשר למתן את עצמך מול אנשים. יש שיגידו שזה ממש נוראי וזו בעיה של החברה אבל וואלה, בסופו של דבר, זו בעיה שלך, אתה זה שצריך להתמודד איתם. בהנחה וזו אופציה- אפשר לעבור דירה למקום כמו תל-אביב. אבל להתמרמר על זה ולא לעשות כלום בנידון לא יעזור לאף אחד...

mor1212

New member
נתנאלוש חמוד:]

מצטערת שכל הזונות האלו גורמים לך להרגיש ככה אתה יודע שזה לא כולם ככה וערסים. מה אתה מצפה? הם נטפלים לכל יצור חי שזז. אין לך מה לקחת ללב. סטרייטים זו תמיד הבעיה של כולנו, כי הם תמיד הכי שוויםP: או שוות, במקרה שלי. ואיך לך מה להתייאש! ביום רביעי נלך בכלללללל העיר ונדביק סטיקרים! בהצלחה בעבודה מותק ונתראה ביום רביעי! אגב, אחלה של חתימה, שיר ממש טוב

תודה לכולם! אל תשאלו מה קרה לי היום ../images/Emo204.gif

אני שם לי מוזיקה בבוקר, פתאום יש דפיקות בדלת. אמא פותחת את הדלת, הועד בית נכנס. "זה בעניין המוזיקה?", -"לא, זה בעניין אחר. תולים מדבקות של הבית הפתוח בכניסה לבניין וחושדים בבן שלך". שיט, אמרתי לעצמי. אמא אמרה שאני בדיוק נמצא וזה זמן מתאים. "כן אדוני, אפשר לעזור לך?" פניתי אליו. הוא הסביר לי ולאמא שכל הבניין חושד בי, ממש בטוחים שזה אני ושאני מ'האוכולוסייה', זה פוגע ברגשות של הדיירים מכיון שהם דתיים ושיש כבר שכן אחד שמוכן לנקוט באלימות נגדי. אמרתי לו שאני ממש לא כזה ושזה הכי בסטייל להראות ככה, אמא שלי אפילו הגנה אליי ואמרה שכל היום מתקשרים אליי בנות והיא רק מנסה לסנן אותם... הוא עלק עושה שהיופי שלי יותר מידי יפה ושזה כבר מוגזם ולכן התחילו לחשוד בי (פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח). הועד בית עוד הוסיף שהם פנו לחוקר משטרה שהיה פעם עבריין ושרוצים להגיש תלונה נגד מי שעשה את זה, ומכיוון שהבהרתי לו שאני לא מה'אוכלוסייה' עלק ושאני אנסה למצא מי עשה את זה, הוא ירד ממני. אחרי שהוא יצא, ספרתי לאמא שאני עשיתי את זה והיא כזה "די, עדיין לא יצאת מהראש של ההומו? אתה עושה רושם רע למשפחה, כבר השכנים לא מביאים את הילדים שלהם לשרון (שם בדוי, אחותי)" וחפרה וחפרה, זיינה לי במוח עד שהגעתי לעבודה החדשה דרך הטלפון, כבר באתי בעצבים לעבודה. קיצר, הכל נשמע לי מה זה מעאפן. כולי נכנסתי לסרט מכל זה. זה היה יום הזוי לגמרי O:

מאמיייייייי אבל מה אתה צריך את המדבקות

גם ככה לא יוצא לך מזה כלום........עזוב אותך שטויות =)))))))) תחשוב על משהו אחר אם אתה רוצה להביס את שכן שלך.........מדבקות זה סתם כזה - וזה ממש לא פלילי לתלות מדבקות !!!! אנחנו חיים במדינה חופשית עם זכויות !!!!!!!!!!!! ובמקום לחשוב על סטיקרים פשוט קח את האמ מי - כוון על בריטני - והראש בעננים ! 3>>>>>>>>>>>>>>> בריטני עם הפאה הורודה שלה ! כמה מחמיא לה גם כחול היה תואם לה מהמם !!!!!!!!

דבר אחד מציק לי בכל מה שאמרת,

ואני לא אומרת בקטע רע או משו כזה... אבל כשאמרת "והוא עושה שהיופי שלי יותר מידי יפה..." כאילו מה נסגר איתך?! ככה אתה חושב, ש.." היופי " שלך הוא זה שמסגיר אותך, ואם תשאל אותי אני אומרת שכדי שתגיד שזה אתה, אתה סתם מותח את החבל, ובסוף הוא יגלה ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה כי זה לא כ"כ מעניין אותי אבל עדיין

הבנתי מה אמרת.. מה שרשמת יעני

אז אל תגיד לי הבנת הנקרא... אתה לא הבנת למה התכוונתי אבל עזוב

../images/Emo189.gif

למה את מדגישה במרכאות את המילה "יופי", למה את יותר יפה? תרדי מנתוש! ואם זה לא מעניין אותך מה יקרה בסוף וכל זה למה את סתם מגיבה? ועוד כאלה תגובות.. בכל מקרה נתוש מאמי לפי דעתי אל תסגיר את עצמך, בשביל מה לך סתם בעיות.. אולי פשוט תפסיק להדביק את המדבקות האלה.. תדביק במקום אחר מאמיי.. -חולה עלייך!!-

חחח כפרע הרגת אותי! ../images/Emo204.gif

תכלס.. מה היא אומרת שאני לא נראה טוב?! שתסתכל על עצמה קודם.. טלוש אל תשימי עליה מאמי משעמם לה אז היא כותבת כאלה הודעות... חחח ובקשר למדבקות - כה, כנראה אני אצטרך להתחיל עם השכן בדרך אחרת
חח את לא מבינה מה קרה בסוף עם המדבקות... אני אספר לך באייסי מאמי ^^

תסליחי לי אם כל הכבוד ולודעת אם יש

למה את בכלל מתערבת? דיברתי איתך? פניתי אלייך? לא. אז בבקשה דברי עם מישו אחר...

../images/Emo189.gif

למה אני מתערבת כי לא מתאים לי שתתעסקי לי פה עם נתוש.. שלא נדבר על זה שממש לא מתאים לי שאת מתחילה לי עם הבת זוג.. אז וואלה לכי חפשי לעצמך מישהי שתשים עלייך כי דניאלי שלי ורק שלי!

למעלה