סעו כמו שצריך

vmisha

New member
אם "ייסעו כמו שצריך"

למנהל הפרויקט לא תהיה עבודה...

AVNER XR

New member
כנראה שלא קראת הכל ,תקרא על הפיילוט ותבין

שזה היה מכוייל על 120 ,ויצאו 200 דוחות מכל מצלמה ,תכפיל בכמות המצלמות ותגיע לסכום דמיוני לחלוטין,מיצו גם כתב שבמידה וכמות הדוחות תופחת ,תופחת גם האקסטרא מעל ואז מה יהיה?

AVNER XR

New member
אז זהו אם היית קורא ,היית מבין שהבנתי טוב

מאד, ואף חידדתי לך בתשובה את "האישיו" המרכזי שלא תבזבז את זמנך חלילה על כתבת סרק מאיזה עיתון עלום שם.

vmisha

New member
אתה בטוח שהבנת?

מה שהתכוונתי הוא שאימרה מהסוג של "שייסעו כמו שצריך, אז לא יהיו קנסות" מפי מנהל פרוייקט המצלמות שוות ערך לאימרה מסוג "אל תדברו בפלאפון, כדי לשמור על הבריאות שלכם ולחסוך בהוצאות" מפי מנכ"ל סלקום. או במילים אחרות - הבן אדם פלט שטות גמורה (למקרה שלא הבנת, ע"ע "ניגוד אינטרסים" )

מיצו

New member
אם כולם יסעו "כמו שצריך" אז המצלמות יהיו

מובטלות. ואם הן יהיו מובטלות, אז המדינה תצטרך להוציא מכיסה לא רק את עלות הרכישה שלהן והתפעול שלהן, אלא גם תשלום לזכיין עבור שעות הפעילות של המצלמות. זה אומר, שאם אכן אנשים יסעו כחוק, אז יופחתו 5% מהתאונות על הכבישים ועל המקטעים שעליהן מותקנות המצלמות (שהוא האחוז היחסי של התאונות המיוחסות עפ"י מחקרים למהירות), ואילו שאר התאונות והחגיגות - כרגיל.

holy crap man

New member
אני חושב שיהיו יותר תאונות.

התנפלויות ברקסים מ-130 ל-100 קמ"ש רק בשביל לחסוך 750 שקל קנס ולחטוף צינור של 2300 שקל על טמבונים ודפיקה בשאסי. אנחנו בטח נסבול עוד יותר כי עכשיו בכלל יתפוצצו עלינו כשהם יסטו ימינה ושמאלה בשביל לברוח מהטמבל שקפץ על הברקס שלו (המכסה מנוע שלי הסתיר אותך, לא רואים אתכם אתם יא אללה שלכם) והביטוח יעלה שוב. בנוהל. מצד אחד צריך לרכב שם כמה שיותר מהר בכדי לצמצם את הזמן בקטעים המסוכנים האלה. מצד שני איך תכוון את הפיינטבול לעדשה על 170 בהטיה בזיגזג בין כל המאזדות.

מיצו

New member
נראה לי אני קונה טנדר או ג'יפ חבוט

שנת 92, בקושי נוסע. אני שם עליו ביטוח 1300 ש"ח או כמה שזה עולה, פלוס מקיף, כמה שיעלה. ואז אני הולך למסגר החבר שלי, ותופר לו אחלה טמבון מפלדה או פח מגלוון 10 מ"מ, משהו מפגר כזה שכל האוטו יסע עקום בגללו. ואז פעם בחודש אני יוצא איתו לכביש, עולה על מחלף ענבה, מגיע לאחת משתי המצלמות בכיוון מזרח (או מערב), ואיך שאני שם אני פתאום מזהה אותן ותוקע ברקס שמאחורי יכנסו אחד בשני אנשים עד מחלף שער הגיא. ככה פעם בחודש, שיהיה מעניין. או שהכל בדימיון שלי. לא יודע.

holy crap man

New member
דמיינתי מישהו שמוכר.

אמנם לא גיפ, אבל גם איזה רק"מ קל סובייטי בלי מראות יעשה פה שמח.

מיצו

New member
קח ניסיון רביעי

אמנם תוצרת צ'כית, אבל הצ'כים האלה ידעו מה הם עושים... 190 כ"ס, לא ראה שטח. מהירות במים - 9 קמ"ש. יכול בנקל להחליף מזדה 5, למי שיש הרבה ילדים, וחוסר את הג'ימבורי, פשוט יורדים איתו למים בכנרת, וכשהגדולים משועממים, אפשר לשעשע אותם עם הצריח. דורש החלפת נוזלים וקצת עבודת צבע. Mortar Investments a.s. > vehicles > wheeled > OT-64 http://www.mortarinvestments.eu/vehicle.php?id=107

מיצו

New member
וניסיון אחרון

Bronevaya Maschina Piekhota או הידוע יותר בקיצור BMP1. שלוש מאות כ"ס, אמפיבי, פריסקופ לכל עמדה (מגניב לילדים בני עשרה, אפשר לראות לבנות את התחתונים), אמין, נוסע לא רע, ונכנס לכל חניה בת"א (מעל הגגות של הרכבים, כמובן). BMP-1 Russian Tanks for sale page http://www.tanksforsale.co.uk/BMP-1_and_variants_for_sale_page.htm

מיצו

New member
רציתי, אבל לא יצא.

הזמנתי באיביי מכולה של נשים ממוצא* שאני לא יכול לחשוף כרגע, כשזה הגיע ביקשו שאגיע למכס. חשבתי תפסו אותי, אבל מסתבר שהם רצו לדעת אם הקרטונים של "בשר" קפוא מאורוגוואי (זה מה שהיה כתוב על הניירות) זה בקר או דגים, כי היה שם ריח לא משהו. אחרי מיסים ומע"מ, יצא לי משהו כמו 23.7 ש"ח לבחורה. הבעיה היא שנאלצתי להוציא על כל אחת כ- 15,000 ש"ח על השרת שיער לצמיתות (וזה רק באזור הפנים, ראה *). לבסוף אחרי שפשטתי רגל, נאלצתי לשחרר אותן. חלקן חזרו לארצן, חלקן התנדבו למג"ב, וחלקן פשוט הפכו להיות חברי כנסת. זה היה הניסיון הראשון והאחרון שלי בזה. * מדינה שבשם שלה יש הרבה "ז", בסוף יש "סטאן", וזו לא ישראל. ** בתרבויות מסויימות זה נחשב סקסי. אין לי עם זה בעיה, כל עוד יש לי חבילה של פראמין בהישג יד.

Quitty

New member
טיפולים להשרת שיער?

אני מתפתה, אבל מתאפק ולא אומרד שום דבר על כימותרפיה.

טואנדה

New member
זהו! ../images/Emo6.gif נשברתי! אני כותבת לפסיכיאטר המחוזי!

מאיפה אתם אוספים את כל הטירוף הזה? זה בגלל הקסדה שמבשלת לכם ת'מוח? לאלוהי האופנוענים פתרונים.

למעלה