סססינגלס 007 עם הדר מרקס!

אני באתי ככה

מהשבוע הבא אלו אימונים פתוחים אז זה פחות כיף כי יהיו עוד מלא אנשים אבל חפיף זה בימי שלישי ואנחנו פשוט באנו לשם , ואז מוני הגיע ובקשנו להכנס . הוא נתן התיישבנו על הפרקט ושבוע שעבר יניב היה פצוע אז דברנו קצת ויש לו קול מגניב והוא קורע . אתמול באנו גם בלי הודעה ובקשנו להכנס. צריך להגיע בסביבות שלוש וחצי ארבע לחכות בשער תישע למוני ולבקש להכנס לרוב הוא יסכים. אם לא את יכולה אולי לחכות לאחד השחקנים שיגיע ולבקש ש"יזמין" אותך כי מותר להם להזמין אנשים לאימונים סגורים ולכן אם את מוזמנת שלו את בפנים.... היינו גם בחדרי הלבשה ובחדר כושר והכל שם מדהים. היה כזה כיף... ליאור ווויציץ פשוט עצומים! יניב הכי חמוד אין ספק.... אם את רוצה ברכה לחתונה או בר מצווה אני יכולה להביא לך מספר בו תדברי עם היחצנית שלהם והיא תסדר לך פגישה עם השחקנים בה הם ישירו לך משהו ממש חמוד! אתמול היו שם זוג שעמד לה תחתן והם עשו להם את זה זה מתוק.... אבל בעקרון לאימון רגיל עדיף להגיע בלי הודעה ופשוט להכנס זה לא ככ מסובך כמו שעושים את זה

Inbar789

New member
נראלי אני הולכת על זה!../images/Emo103.gif

אולי שלישי אחרי יום העצמאות.. אם תהיה שביתה. תודה רבה!

yhaa hi

New member
יאא איזה שרשור יפה../images/Emo2.gif

חבל שלא הייתי בו היום...

limors2

Well-known member
בואי מחר נעשה מסור!

או מסיבה! או גם וגם! או מסיבה

yhaa hi

New member
אם יהיה בצפר ביום שישי אז רק מסור

ואם לא אז מסיבה
או גם וגם

tkuihehr

New member
מה, אתן עושות עסקים?

תכתבו את זה בצורה מסודרת וכולנו נכתוב... אני לא אהיה פה, אני באולטראסאונד [ אנחנו הולכים לשם גם ככה כמעט כל שבוע בחודש האחרון, ובמסיבה של מחר לכבוד היומולדת מכניסים אותי חינם ואת חברים שלי בהנחה ובלי תור ונותנים לנו בקבוק עם שוטים, אז לא נלך?] אבל תהנו..

me123

New member
איזו שינה דפקתי בזמן סינגלס!

היינו צריכים לנחם משפחות שילדיהם מתו בצבא... וראינו איזה סרט על הילדה שמתה ואני כמעט נרדמתי... אבל הם לא שמו לב, אז היה מזל. הגעתי הביתה, ישנתי(התלבטתי אם לעשות את זה, כי ידעתי שאני אפספס את ה- "היייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי" של הדר) והרגע התעוררתי. אם אני לא אהיה ער בזמן המצעד מחר... אני אהרוג מישהו!!!!!!! טוב, לילה טוב לכם.

me123

New member
אז שבוע הבא יש את אותם "שיר השבוע"?

אני לא יודע מי אמר לכם שהוסיפו עוד תווים אבל לא נראה לי שזה נכון... או שהם קיצרו...

למעלה