סניקרס

צבובה

New member
סניקרס

well, יש לי סניקרס. צהובים זוהרים ומגניבים ועוד סוגים, אבל לא בזה רציתי לדון. שאלת השאלות - האם סניקרס הולכות רק עם מכנס ארוך? מה דעתכן? אם התשובה היא "לא", אשמח אם תשימו תמונות שמציגות את מה שאתן חושבות. תנקס

Fun Fair

New member
התשובה היא לא.

ומכיוון שאני לא נוהגת לצלם עוברי אורח באקראי ולהעלות את תמונותיהם לאינטרנט, אין לי תמונות
אני רואה המון בנות שהולכות עם מכנסי ג'ינס קצרים ובניקרס, טייצים וסניקרס וחצאיות ם סניקרס. ככלל, לדעתי אין דבר כזה "רק". מה שיפה באופנה, זה שאין חוקים- לא חייבים ללכת "רק" עם מכנסיים ארוכים (ולא "מכנס ארוך...), אלא אפשר ללכת איך שמתחשק ויפה בעינייך.

צבובה

New member
אמרתי מכנס ארוך? ../images/Emo67.gif

הבושה. ברור שלא חשבתי שכל אחת כן מסתובבת עם מצלמה עליה ומצלמת כל מה שהיא רואה ברחוב - ואני לא חושבת שזה מה שניתן להבין מההודעה שלי, אלא פשוט לקשר תמונות מאתרים אחרים, כמו שעושים בפורומים אחרים. בכל אופן תודה על התשובה

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif

זה בסדר, זו השריטה שליה (אני שומעת "נעל, מכנס, משקף" וכו'" והאזניים בוערות לי..
) וברור לי שלא ציפית שעדר פפראצי יעוטו על בנות ישראל התמימות, אבל חשבתי שכוונתך היא לתמונות "מהחיים" ולא לאתרים אחרים (שאליהם בטוח הגעת עם גוגל)

צבובה

New member
אז זהו, שלא

הצלחתי למצוא שום שילוב שלא נראה כמו שילוב של ילדת צומי. מצד שני, יש לי סניקרס בצהוב זוהר, מה אני מדברת בכלל.

wasaby

New member
לטעמי

למי שיש רגליים ממש רזות יכול להיות יפה סניקרס עם מיני-ג'ינס. סניקרס עם חצאית יותר ארוכה וקלאסית יראה דוסי אם סתם לא מתאים. באופן אישי הייתי הולכת עם סניקרס רק עם מכנסיים ארוכים כי לא נראה לי שזה מחמיא לרגליים שלי.

שאפולי

New member
אבל אבל אבל

שלחתי מזמן!###!#!:( מוואלה, לא קיבלת מייל ממקור מעורער?

Fun Fair

New member
יש לי בלגן במייל התפוזי...../images/Emo10.gif

גם לא קבלתי את כל המיילים השבועיים על הסיילים והמכירות

שאפולי

New member
טופ:)

אם את עדיין מעוניינת, שלחי לי מייל במסרים... אולי הפעם זה יעבוד!

למעלה