סניף פ"ת ^^

אנבלייי

New member
תגובה על השמלה ../images/Emo9.gif

כי מיתר כבר הגיבה לך על השיער^^ אז קודם כל- כמו שכולן אמרו> המאחורה של השמלה צריך להיות כהה יותר. לפחות במקרה הזה; (זה לא תמיד חובה כי יכול להיות מקרה שהאור יבוא מ..בין הרגליים שלה או משהו. *O*) דבר שני- בחלק ה"חולצתי", מתחת לחזה: אני חושבת שאם את מצלילה בשיטה הזאת, כדאי לך לעשות את הקפלים יותר עבים ופחות ארוכים, ואולי גם כדאי שהם יתחילו כעבים ויהפכו לצרים בהמשכם. (לגביי כל קפל
), כדיי שיראה קצת פחות גושי [: לגביי החזה- אם האור בא מקדימה כמו שרואים בשמלה, אז גם האור בציצים צריך לבוא מקדימה ולא מהצד. סימנתי בכחול כהה את המקום שבו צריכות לצאת נקודות האור בציצים, וגם בבטן. בסגול סימנתי שימן שאלה בנוגע לקו לא ברור שהיה באמצע הציץ הימני (שלנו). בירוק סימנתי איזורים בשמלה שלדעתי צריכים להיות כהים יותר, ולהיות חלק מהקפלים; כי אהקפלים, למען האמת, יוצאים מהחגורה ולא מהקצוות... אז גם שם צריך להיות דגש יותר על קפלים. בתכלת סימנתי איזור שלדעתי צריך להיות מוצלל הצללת על- לא בגוון הכי כהה אבל בכלזאת. פרט לזה-ובכלליות- הכל ממש יפה
וכלהכבוד עלזה שאת טורחת ומתקנת הכל

../images/Emo121.gifואוו!!

תודה רבה. *הולכת לתקן* אני לא מבטיחה שאתקן על פי כל ההערות [זה נראה מפחיד, ומפחיד לחשוב על זה] אבל אני אשתדל ליישם את זה בדולי הבאה! תודה רבה.
וברור שאני טורחת ומתקנת, אני רוצה שהיא תצא כמה שיותר טובה, ככה ההערות גם נכנסות לי יותר טוב למוח.

או, נל"יסטית :)

האתר בפייבוריטס שלי, אז גלשתי וראיתי נל"נ. אני מצטערת שהתגובה לא לעניין, אבל התלהבתי מעצם איזכור הארגון. אנחנו מפורסמים :p נפתלי הדגיגה.

ינקיפנק

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifלחצי../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

דולי!!!!!! קצת מזכיר לי את כיפה אדומה...רק בלי הכיפה..חחחח... י-נ-ק-י-פ-נ-ק מטאל בדם שלי
הבייס מדוליאיילנד

שטופ

New member
../images/Emo77.gifהשיער יפה מאוד, אבל המכנסיים, ה

+חולצה, והנעליים לא מוצללים נכון... אם תצלילי בשיטת "צייר", ולא באפקטים, זה יהיה הרבה יותר ריאליסטי...

ינקיפנק

New member
הבגדים יפים!

כדאי לשפר קצת את השיער כדי שיהיה לו יותר ניצוץ...ואגב, מצאתי אתר ממש מגניב שמסבירים בו איך לעשות שיער, אבל בפוטושופ...

א ל א ו ר

New member
כן כן אני יודעת שזו לא תגובה בונה

אבל היא מזה יפה!אבל בחולצה באבור הבטן מתחת לחזה בעמצא אז לפי דעתי אמורים להצליל את זה לאמצא לא לצד שבכלל לא מואר ראי בתמונה-וגם ברשת שלפני הרגליים לא הצללת בכלל! אהה בעצם הם כן מוצלללים אבל בקושי... ובחולצה אני לא יודעת כאילו איך לתקן כי אני פי אלף יותר גרועה ממך אז ניסיתי!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

יקירתי, ההצללה בחולצה נכונה מפני שהאור בדולי הזאת בא מהצד, שימי לב למכנסיים גם כן..והנעליים..כל הדולי מוצללת כאשר האור בא מכיוון הצד ולא מלפנים. ויעל-
! שמת דולי בשדח"ם!!!
היא מדהימה כמובן.
[כן אין לי כוח לשרשר פעמיים.
*עצלנית*

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאוך ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif.

*מביאה שני סינים עם כינור גדול* (מי שראה כוכב נולד בהתחלה יבין)

Stinki Winki

New member
|פורצת בבכי קורע לב|

ייייעעעעעעעעעעלללללללללל!!!!
אין לך מושג כמה התגעגעתי!!!!!1111 הדולי מהממת כמובן למה אפשר לצפות
רק שאין הצללות עול

למעלה