סניף פ"ת ^^

DaRk Alice

New member
צ=ו=מ=י!!! ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

השדח"ם השלישי שבו אני שמה אותה... מיש'י יכולה לתת לי תגובה בונה..? אני רוצה לשפר, בעיקר את השיער... בבקשה? בייס מאנג'י צ'אן

א ל א ו ר

New member
אמרתי לך את זה כבר!

למה לא תיקנת את הפלטה? מה שאני אתקן לך??? נו באמת אני פי אלף יותר גרועה אבל תתקני את הפלטה! (בשיער)

DaRk Alice

New member
../images/Emo15.gif תיקנתי..למעלה..

ואת ממש אבל ממש רחוקה מלהיות גרועה!!!
יש לך דוליז מדהימות!

שטופ

New member
../images/Emo77.gifדולי של זוהר.

היא ביקשה ממני לשים. בייס של מאיה. [זוהר, הדולי שלך חמודה ביותר.]

Guava the EZ

New member
הצל לא נכון

זהו צל של דמות חד-מימדית, כמו של האפקטים בוורד, בעוד שבדר"כ השאיפה היא להפוך את הבובה לכמה שיותר ריאלית. ריאלית לא מבחינת טכניקת הציור [כמובן], או שתהא כמה שיותר דומה לתצלום. אני מדברת על השאיפה לתת לבובה כמה שיותר נפח וחיים משל עצמה. צל זה דבר מעוות, רוב הזמן. הוא מוטה, או מתמתח או מתכווץ. כדי להעביר את ה"תחושה" של הצל- מומלץ ליצור קיר דמיוני, שלידו הבובה נמצאת ועליו נמצא הצל. עוד- כשמציירים צל, בדר"כ לא מומלץ להתשמש בבובה המקורית. מומלץ לשרבט את הקווים הכלליים של הבובה ואז למלא את הכל בצבע אחיד. כמובן שבמבט ראשון זה יראה לא נכון ולא מדויק- אבל בדיעבד זו הנקודה; הצל הוא לא מדויק, וכמה שתחושה תהא יותר עקומה, בדר"כ גם הצל יראה יותר נכון. לא לשכוח! גם כשמציירים את הצל של הבובה צריך לוודא שהוא נמצא ההפך ממקור התאורה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתגובה בונה ../images/Emo13.gif.

-שיער -אפילו אם התכוונת לפוני ישר,לא ככה מציירים פוני ישר.הכוונה בפוני ישר הוא לא פוני שהסיומת שלו היא קו ישר,אלא פוני שהוא לא נוטה לצד כלשהו בלבד,אלא "מרוח" על כל הראש.לכן,צריך לעגל את הפוני ולהוסיף לו קצוות,אפילו קטנים(או קטנות?),זה עדיין פוני ישר
. -ההצללה בפוני הולכת מוזר מידי.היא הולכת לציד,כאילו הפונמשך לגומיות.מכיוון שאין שם גומיות(
)והפוני ישר,הקבוצות צריכות להיות ישרות.צירפתי לך כמה דוגמאות
. -הקוים(האדמתי אותם
)לא צריכים להיות שם.אם התכוונת לעשות שיער רגיל לפני הפוני תתחילי אותו יותר למטה,ושיהיו בין השיער והפוני קווי הפרדה-מוצללים מעט. -הקטע בצבע הכי כהה לא נכון.הבנתי שניסית לחלק לקבוצות בעזרת השורשים(דרך נכונה בהחלט
)אבל אז לא עושים ריבוע מוזר ש"תקוע" שם,אלא מחלקים.דוגמא בירוק. -השיער למטה,בהיר יחסית לשער למעלה.תוסיפי למעטה גם גוונים כהים. -המעבר בגוונים בשיער למעטה נורא חד,תעשי יותר מהגוונים לפני האחרון,ובלי האחרון. -חולצות- -אין בהן כפלים.זו לא חתיכת פלטה(פחות אני מקווה
)ולכן צריכים להיות כפלים.סימנתי לך בתכלת איפה בערך(שוב-בערך)איפה הם צריכים להיות. -הפסים הלבנים נורא ישרים.הם לא צריכים הליות עיגוליים לגמרי בכלל שהם אנכיים,אבל לפחות מעט אלכסוניות לא תזיק
. -בחזה אמנם עשית כפל מתיחה,אבל הוא לא "משרת, את התפקיד שלו.התפקיד של כפלי מתיחה להפריד בין הציצים.לכן צריך להצליל ציצ ציצ בנפרד ולעשות חיבור שהוא למעשה המתיחה.דוגמא בורוד. -תעשי הבדלי גוונים גדולים יותר בשתי החולצות. -בחולצה הורודה,הצוואר נראה כאילו הוא לפי הבייס והאור מתרכז רק שמה.האור צריך להתפרש אחת להתחיל יותר ממתחת,כפלי השרוולים. -סימת היא פיקסל אחד,והיא צריכה להיות תחילת של עיגוליות,הרי לא מראים לנו את כל היד ולכן זו התחלה רק.לכן,לא מסיימים את העיגוליות בחלק הנראה לעין,אלא עושים כאילו היא ממשיכה.דוגמא בצהוב. -מכנסיים- -שוב,אין ממש הצללה,רק רשת פשוטה שהיא לא הצללה,היא רק נותנת מראה של חתיכת בד שנמצאת מתוחה על עצם כלשהו-נניח שלוחן.צריך הליות הצללה שנותנת אור וברק.במכנסיים כאלה לא צריך כפלים,רק אור וברק.צרפתי לך כמה דוגמאות. -שוב כמו בחולצה-הפסים ישרים נורא,צריך להיות בהם טיפה עקומיות. -תעשי הבדלי גוונים גדולים יותר-צרפתי לך פלטה. -נעליים- -בנעל השחורה קחי פלטה עם הבדלי גוונים גדולים יותר.הוספתי לך פלטה שלי. -בנעליים,הקו שמתחיל את הסוליה צריך להיות מעוגל יותר ולפיו הסולייה. -ממליצה לך להוריד את הקו שהסגלתי בנעל השחורה,הוא פשוט תקוע שם ולא תורם. -הסוגר של הענל צריך להתעגל רק כלפי מטה ולא כלפיי מעלה-ככה זה יותר דומה לעיגול ולא לסוגר. -ממליצה לך להרודי את קו המתאר בסוף הסוליה. -סטאף- -הכפלים בחותלות נורא קטנים.הם צריכים לזרום על כל החחותלה.דוגמא כיצד כדאילהמשיך אותם-בשחור. -צריך הליות למעלה לא בחותלה לא כפל נטוי בצורה מוגזמת אחד אלא שני כפלים רגילים כמו למעטה. -הכפלים נורא נטויים-המשיכה לאורך כל החותלה(הסעיף הראשון)ועשייתם נוטיים פחות תפתור את זה. -הנעל לא צריכה להצליל על החותלה-היא מעליה. -בגלל שהלבבות בצדדים,זה נותן מראה כאילו החותלה בעצם כחולה ויש הדפס ורוד ענק.אני ממליצה להזיז אותם יותר למרכז. -צריך הבדלי גוונים יותר גדולים בעיגילים-עגילים זה עם מבריק. -אני תומכת בתגובה של עתליה על הצל-תגובה מדהימה. מקווה שלא נעלבת,אני מצפה לראות תיקון
.

אנבלייי

New member
טוב אז הוספה>>

נעמה לככייייי
בגללך עכשיו באמת יצאו לי הצללות של ילד בן 3

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo99.gif

זה יפה, אבל מה זה הדבר הזה מאחוריו?

למעלה