סניף פ"ת ^^

או, הבנתי.

זה לא קשר ^^ זה אמור להיות כדי שאם היא תעמוד עם רגליים צמודות היא תראה כאילו יש לה קשר פרפר ברגליים, וזה קשיח (כנראה) אבל היות ולא עשיתי אותה על בייס עם רגליים צמודות זה לא יצא לפועל..

ש ר ו נ ע

New member
*רוצחת גם אותך,מוכשריה שכמותך*

אוף,אין לי מנוחה ביומיים האלה! ממש לא מתחשב מצידכן!
מה ביקשתי,רק שתציירו ברמה של ילדה בת 4. אבל-לא! אתן עושות לי דווקא ומצירות הכי יפע שבעולם
טופ,הבייס שלך מהמם לבייס ראשון! וכבר אמרתי לך במסן שאת מוכשרת

אנבלייי

New member
הוא מדהים../images/Emo9.gif

אני שואפת לתגובה בונה בהמשך
בינתיים אני רק אעיר שמשהו לא ממש מסתדר לי ביד הימנית, (שלנו) היא נראית מקופלת. כדי לסדר את זה אני ממליצה לך להוריד את קו המתאר שבין תחילת הזרוע לכתף. בכתף השניה (בצד שמאל שלנו) יש שפיץ שכזה. כדאי לך לעגל אותה קצת [: טיפה ליישר את הגב העליון ולהגדיל קצת את הטוסי,ק שיתאים יותר בפרופוריצות לראש:> הפנים כלכך יפות
וזהו בינתיים ^^

ame noire

New member
../images/Emo99.gifמוכשריה!

ביס ראשון?! הלוואי וגם אני הייתי יכולה

Stinki Winki

New member
מישו אמר שגנבת?

אבל אם את לוקחת השראה וזה בולט אז את צריכה להגיד שלקחת השראה זה הכל...

Guava the EZ

New member
בוהו../images/Emo11.gif

אף אחד לא אמר (עדיין) שגנבת פיקסלים. בדר"כ, כשלוקחים השראה- או שעורכים בייס/בובה של מישהו אחר: מציינים את זה. אם את לא כותבת את זה, זה נחשב להתעלמות מהמקור וידה ידה ידה, כלל המעבר והופה! העכבר הפך לפיל שגנב זכויות יוצרים.
פעם הבא, פשוט צייני את מקור ההשראה.
ד"א- להרבה אתרים יש מה שנקרא "בייסים ערוכים". אנשים, כמוך למשל, משתמשים לעיתים בבסיס של הבייס (
) ויוצרים פוזות חדשות, שאותן הם שולחים ליוצרים הראשוניים ואלו מפרסמים אותם ונותנים קרדיט למי יצר את התנוחות החדשות. זה נחמד כזה, לראות מה אנשים אחרים יכולים לעשות עם יצירה אחת.^_^

917635

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

זה כבר הרבה מעבר להשראה..

למעלה