סניף פ"ת ^^

תמותייייייי...ארגג

אפשר קישור לתחרות..או באיזה אתר זה? הפנים יורת נראים של בן מאשר בת..זה אמור להיות בן או בת נראה לי בת לא?

ש ר ו נ ע

New member
*רוצחת אותך*

היא כ"כ מושלמת. כע,מותי. מילים אחרונות,צוואה,מה שבא לך. תתחילי לספור את השניותXD

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאת מוזמנת למות ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif.

בהצלחה.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא |: לא ציפיתי שזה יהיה מדהים כל כך |; לאאאאאאאאאאאהוהוהוהואאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לא רוצה. עכשיו תהרסי את זה. שההצללות יהיו כמו של ילד בן שנתיים. נו. קדימה. נוווווווווו. נוווווווווווו
מה עשיתי, מרלין? מה?

netaK

New member
זה לא פייר ../images/Emo2.gif

זה כל כך אבל כל כך מדהים
אין לי מילים פשוט...וואו

עאעאעאעאע../images/Emo97.gif

כןכן, כבר קיבלת מחמאות מכולם ואין צורך שאני יגיד לך כמה שזה מושלם. כי זה כן. אבל את יודעת מה עוד יותר מושלם? הנעליים שלו\שלה. וואואווואווואווואו. אני רוצה כאלה. אני ממש ממש רוצה כאלה. X_X הן ממש יפות בלאט.

ame noire

New member
לשריין או לא לשריין? זאת השאלה!../images/Emo6.gif

טוב בייס מ-כאן לא שאני לא אוהבת אותה, אבל... היא טובה (נראה לי) אבל יש בה משהו שמעצבן אותי... כאילו יש בה אלפי טעויות קטנות... אבל בכללי כן אהבתי... (רק שאני נמנעת מלהסתכל עליה יותר מידי
) בצד- עיניים ש*ניסיתי* לעשות...

ש ר ו נ ע

New member
את פשוט חוצפנית!

בא לפה עם הדולי המהממת שלה ואומרת "שטויות,אנילא" זו ממש חוצפה!

שטופ

New member
../images/Emo77.gifננה בננה../images/Emo70.gif

*מוציאהלשון* הדולי שלי לא מדהימה.

ש ר ו נ ע

New member
../images/Emo2.gif

*מוציאלךלשוןבחזרה* את פשוט לא יודעת להעריך את עצמך! חרק טרלה-ללה שכמותך. (חרקי טרלה-ללה מתאפיינים בכישרון יתר)

שטופ

New member
../images/Emo77.gifלכי תגיבי לי....

בבקשההההההההההההההההההה *זועקתעדלבהשמיים* *השמייםחוטפיםהתקףלבונופליםעלי* *אנינמחצתתחתהשמייםולאיכולהלהמשיךלעצבןאתשרונ*

למעלה