*הולכת לחדר* *לוקחת נבוט* נראית כמו האדם הקדמון* *הורגת אותך*
ש שטופ New member 17/8/05 #23 ../images/Emo77.gif../images/Emo99.gif *הולכת לחדר* *לוקחת נבוט* נראית כמו האדם הקדמון* *הורגת אותך*
S Stinki Winki New member 17/8/05 #163 וואווווווווו../images/Emo99.gif זה פשוט מדהים! הפלטה הלבנה קצת אפורה מדי אני אהבתי יותר את הגרסה השמאלית
וואווווווווו../images/Emo99.gif זה פשוט מדהים! הפלטה הלבנה קצת אפורה מדי אני אהבתי יותר את הגרסה השמאלית
S super cat New member 18/8/05 #242 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif הוי היא מושלמת את מוכשרייה זןנע ואל תכחישי
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif הוי היא מושלמת את מוכשרייה זןנע ואל תכחישי
נ נושיfay New member 17/8/05 #24 ארג...../images/Emo94.gif www.turtlebug.netlinks_doll_pixel.htm הנה האתר..^^
ר רחלי03 New member 17/8/05 #18 פעם ראשונה שאני לא לקראת הסוף../images/Emo70.gif בקיצור,הנה הדולי החדשה שלי.השקעתי עליה מלא,ואני די אוהבת אותה.
פעם ראשונה שאני לא לקראת הסוף../images/Emo70.gif בקיצור,הנה הדולי החדשה שלי.השקעתי עליה מלא,ואני די אוהבת אותה.
B binbin2 New member 17/8/05 #30 מדהייייייייים אהבתי בצורה מטורפת, רק הצהוב קצת זועק לי בעיניים הסתנוורתי!
B binbin2 New member 17/8/05 #40 ואייייי מגניב זה מקסים אמ הוספתי אותך לאיסקיו שלי אמ מקווה שזה האיסקיו שלך באמת ככה היה כתוב בפרטים שלך!!!! יום טוב!
ואייייי מגניב זה מקסים אמ הוספתי אותך לאיסקיו שלי אמ מקווה שזה האיסקיו שלך באמת ככה היה כתוב בפרטים שלך!!!! יום טוב!
S Stinki Winki New member 17/8/05 #49 אווו היא ממש חמודה../images/Emo9.gif הפלטה של המחוך ממש זועקת- קחי פלטה עדינה יותר. ולא כתבת שהבייס מהפורום . אולי תעשי עוד 5 צבעים לשמלה ותשימי בדולמייקר?
אווו היא ממש חמודה../images/Emo9.gif הפלטה של המחוך ממש זועקת- קחי פלטה עדינה יותר. ולא כתבת שהבייס מהפורום . אולי תעשי עוד 5 צבעים לשמלה ותשימי בדולמייקר?
ר רחלי03 New member 17/8/05 #88 רעיון טוב-הנה אני עושה לדולמייקר../images/Emo3.gif וחוץ מזה,הפלטה של המחוך צריכה להיות זועקת.
B BiDriL New member 17/8/05 #25 ../images/Emo185.gifפיו ../images/Emo178.gif. היא לארטיסט וירז'ן. אשמח לתגובות וכאלה,אני רוצה לשים אותה בשרשור התחרות מתוקנת וזה . בייס מפינקלנד. הבקבוקים על פי הטיוט' הסגיד של אנג'י צ'אן מרוצה . תגובות?
../images/Emo185.gifפיו ../images/Emo178.gif. היא לארטיסט וירז'ן. אשמח לתגובות וכאלה,אני רוצה לשים אותה בשרשור התחרות מתוקנת וזה . בייס מפינקלנד. הבקבוקים על פי הטיוט' הסגיד של אנג'י צ'אן מרוצה . תגובות?
S super cat New member 17/8/05 #126 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif ממש יפה אבל הבקבוקים הרגילים עדיפים על הצבעוניים