תגובה..../images/Emo9.gif
קודם כל הדולי מאוד חמודה ואני בהחלט רואה שיפור!
אז ככה, הפטריות. קודם כל, אני לא חושבת שהן קשורות בכלל לדולי, לא בצבע ולא באווירה. דבר שני, אני לא אוהבת בכלל איך שהן עשויות, הן עם אפקטים, קלילות, לא מתוחכמות, לא מדהימות והייתי ממליצה לנסות לעשות אחת לבד מלהשתמש באלה. [זאת רק דעתי כמובן.
] אם כבר החלטת להשתמש באלה, אז הדולי החמודה שלך יושבת על הפטריה בדיוק במקום הכי מואר שלה וכל ההצללה שלה על הפטריה זה פס בעובי פיקסל אחד? אני לא קונה את זה..זה צריך לרדת בגוונים, מספר שורות בעובי פיקסל אחד וגוונים הולכים ומתבהרים. ועכשיו לדולי עצמה.
שיער
השיער עשוי טוב. הייתי ממליצה להבהיר את הגוון ההכי בהיר ולהוסיף עוד ברק בקרקפת ובבקבוקים. באשר לצורה של השיער. אין לבייס הזה אוזניים ועם זאת, השיער משוך אחורה וכאילו מוחזק מאחורי האוזניים..זה לא הגיוני במיוחד.
את מוזמנת להוסיף סיכות שיחזיקו את השיער ככה.
ודבר אחרון, קצת שוונצים מתולתלים בצידי השיער ובסופו בהחלט יוסיפו! אה, ובלה. שכחתי..מאחורי יד שמאל [שלנו] אין שיער, שכחת להמשיך אותו שם!
חולצה
החולצה מאוד נחמדה וצורת הקפלים טובה.
בחזה הייתי מרכזת את האור יותר בצורה עגולה והייתי מחברת קו כהה וברור מתחת לחזה שיתחום את החזה ושיהיה קל להצליל מתחתיו.
לא ממליצה לעשות רשת בחולצה כל כך קטנה.
מכנסיים
מאוד טובים, אין לי הערות.
נעליים
השאלה היא אם זה נעליים או גרביים? בכל מקרה יש צורך להגדיל את ההבדלים בין הגוונים.
הפריט קטן וצריך להבליט את ההצללה בו.
אם אלו הן נעליים יש להוסיף סוליה ברורה, מומלץ שרוכים ולשונית.
מקווה שלא נפגעת ואשמח לראות תיקון!