סנייפ ה... פחדן?

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
סנייפ ה... פחדן? ../images/Emo2.gif

כפי שידוע לכל מי שקרא את הספר השישי (
) כולנו גילינו שלסוורוס סנייפ יש חולשה מפחידה למילה "פחדן", כשהארי קורא לו כך, הוא פשוט מתחרפן - כועס כמו שהארי מעולם לא ראה אותו כועס. אני לא יודעת אם העלו את השאלה הזאת כבר קודם אבל, מה לדעתכם גרם לסנייפ להזדעזע כל-כך מהמילה "פחדן"??? האם זה קשור להקרבה שהיה צריך לעשות למען הוריו של הארי? האם הוא מדבר על האומץ לבגוד בוולדמורט? האם הוא בוגד בוולדמורט ונמצא בצד של הטובים והוא בעצם הכי מסתכן אז זה ממש מרתיח אותו? או שהאם הוא סתם היה בקריז באותו רגע, ובמילא הארי הוא מעצבן, אז הוא הוציא עליו את כל העצבים שלו???
השאלה מופנית אליכם, ואתם מוזמנים לדון בנושא - אני אשמח לשמוע השארות ותאוריות בנושא הזה בבקשה!

The T Shirt

New member
סנייפ טוב. נקודה.

הוא מסכן את החיים שלו יותר מכל אחד אחר, וכש"פרחח קטן וחולני" כמו פוטר קורא לו "פחדן", זה פשוט פוגע בנקודה רגישה. סנייפ טוב. סנייפ טוב. ואם לא הספקתי לציין - סנייפ טוב. כלומר: סנייפ לא רע.

LiRs Lullaby

New member
סנייפ רע. רע מאוד. איך אפשר בכלל לומר עליו

שהוא טוב? זה שהוא בצד של הטובים לא הופך אותו לפחות מניאק ממה שהוא היה עד עכשיו.

Shiri from the block

Active member
יש הבדל בין מניאק לרע../images/Emo3.gif נכון שהוא לא טוב מבחינת זה שהוא מורה רשע שמאמלל את התלמידים שלו. אבל הוא כן בצד של הטובים, נלחם נגד אוכלי המוות.

mjlk

New member
מי אמר...

שאוכלי המוות... הם הרעים בכל הסיפור??
מוהאהאהה לדעתי מטרתם קדושה ומקודשת - להרוג את הארי פוטר הנחנח!!
חחח סתם - הם אכזריים וסקסיים!
חחח סתם, אני סתם מושפעת! ><

LiRs Lullaby

New member
בדיוק. אני שמחה שקלטת אותי מהר.

הוא לא טוב, אבל הוא בצד של הטובים. שזה בניגוד למה שטי שירט אמר - שהוא טוב. כי הוא לא.

Shiri from the block

Active member
נראה לי שהוא התכוון בכללי לגבי זה שסנייפ טוב מבחינת זה שהוא בצד הטובים.. לא שסנייפ עצמו הוא בנאדם נחמד וטוב../images/Emo3.gif

LiRs Lullaby

New member
היחידה ששמה לב ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

וכן, נו, הבנתי למה הוא התכוון, אני פשוט רציתי לשמוע ממנו אם הוא באמת חושב שבתוך תוכו סנייפ הוא אדם טוב, או שהוא סתם התכוון ל"בצד של הטובים." כי יש הבדל. אם הוא למשל ימשיך להיות נבזה להארי אחרי שהוא יתגלה כ"טוב", אני אצטרך לזרוק עליו נבוט. על סנייפ, לא על הטישירט

Shiri from the block

Active member
אני מבינה למה סנייפ מתייחס להארי איך שהוא מתייחס. ג'יימס היה בנאדם נוראי, מגעיל ודוחה ושחצן. וזה שהארי דומה לו שתי טיפות מים גורם לו לשנוא את הארי אוטומטית. כי ככה זה.. הוא לא יאהב בן שאבא שלו עשה לו את המוות בבית ספר.

אבל סנייפ מגעיל לא רק להארי

סנייפ מתנהג ברשעות כלפי כולם, כמעט. מה שאת אומרת רק מסביר למה הארי מקבל ממנו כזה יחס "מיוחד".

sashkashurik

New member
אני גם שמתי לב

כבר מזמן! ואפילו סיפרתי את זה כבדיחה פה ושם. איתך הסליחה

The T Shirt

New member
אף אחד לא עוקב אחרי התגובות שלי בפורום...

כמה פעמים אני צריך לרשום שסנייפ, לדעתי, הוא בן פרוצה (ילדים קטנים בפורום) שמנוני וחסר חיים שאוהב להיטפל ולהפחיד ילדים קטנים כדי לחפות על החוסר באסטרוגן בחיים שלו (אסטרוגן = ההורמון הנשי. כלומר, מחסור בנשים בחיים שלו.) אני מסכים איתכם. סנייפ מניאק ונכון, אי אפשר להגיד שהוא טוב.. כי הוא אחרי הכל היה אוכל מוות, וגם כשהוא מרגל בשביל המסדר, אני בטוח שהוא עושה הרבה דברים שאין עליהם מחילה בשביל לשמור על העמדה. אבל הוא לא נאמן לוולדמורט. אני לא הכי בטוח בנוגע לנאמנות שלו לאף אחד במסדר עוף החול, חוץ מדמבלדור ז"ל אולי, אבל הוא בהחלט בצד של "הטובים" בסיפור. וגם אם הוא לא סובל את הארי, הוא יעזור לו לנצח במלחמה בסופו של דבר. אני יכול להמשיך עם עוד כמה עמודים על למה לדעתי סנייפ 'טוב', למי הוא נאמן, היכן הוא עומד ומה הוא בעצמו מרגיש בנוגע לכל המצב - אבל עשיתי את זה כבר יותר מידי פעמים. מוסר השכל: סנייפ טוב אבל מניאק

the fishman

New member
../images/Emo58.gifאני לא מבינה...

איך כולכם אומרים שהוא טוב אחרי שהוא הרג את דמבלדור והתחזה לטוב ובסוף הוא היה סוכן משולש?? אתם לא מכירים אותי כי אני רק נוהגת לקרוא ולא להגיב אבל הייתי חייבת..

The T Shirt

New member
יש מספיק תאוריות ברשת

אני לא אתחיל להיכנס אליהן עכשיו, אבל אני יכול להגיד לך שסנייפ 100% בצד של הטובים, ואם את לא מאמינה תקראי שוב את 'הנדר הוכבל', ו'מנוסת הנסיך' ב'הארי פוטר והנסיך חצוי הדם'. כל המרזים נמצאים שם. ובכל מקרה, אחרי 20+ קריאות של כל הספרים, לומדים כבר להכיר את רולינג והסגנון שלה ואפשר להבין בדיוק למה היא מתכוונת בכל דבר. סנייפ בהחלט טוב.

למעלה