סנונית מיואל גבע

Schechter Man

New member
סנונית מיואל גבע

לא ממש סנונית...בעצם משהו די חזק יחסית שהמדריך שלי אמר לי בזמנו. אני למשל חלש בכמותי וטוב במילולי וחזק יותר באנגלית. ההיגיון אומר להשקיע את כולי עכשיו בכמותי כי זה מה שכביכול הכי חלש והכי צריך חיזוק. טעות... המדריך שלי אמר שאני צריך יותר לעבוד על מה שאני טוב בו, כדי שבמבחן זה לא יהיה רק טוב, אלא שזה יהיה מושלם! הרי גם הלימוד הזה לפסיכומטרי לא יהפוך אותי לגאון במתמטיקה, ואם פתרתי בהתחלה למשל 17 שאלות בפרק, זה לא שאחרי חודש אני אפתור את כל ה 25 באופן מושלם. לפעמים צריך גם לחשוב ככה... זה נראה כאילו זה איבוד נקודות מראש אבל תסכימו איתי שיש כאן משהו - לעבוד יותר טוב ולחזק את מה שאתה טוב בו כדי להגיע לרמה של פרפקט ושל קבלת מקסימום הנקודות באותו הפרק. כמובן כל אחד בתחומיו... מה דעתכם?

גם לי יצא לחשוב על זה לאחרונה...

ומכיוון שהתייאשתי מהמתמטיקה שהומצאה כנראה בשביל לדפוק לי את החיים אני גם הולכת להתעמק בשבועיים שנותרו לי בעיקר במילולי ובאנגלית.

לא מסכימה

אתה יכול להיות פרפקט במילולי, אבל עדיין הפרפקציוניזם שלך יתבטא בפתירה מושלמת של כל הפרק ב24דק' ואז במקרה תאלץ ללכת לשירותים ולא יהיה לך זמן לפתור. אתה עדיין מושי-מושלם, שלא יהיה לך ספק, אבל פתרת רק 23 שאלות. ותמיד יכול להיווצר מצב שלא תדע מילה כלשהי. אם אתה טוב במילולי, תשקיע הרבה במילולי, אבל אל תשים את כל הביצים שלך בסל אחד ותלמד גם כמותי. ואם אתה קצר בזמן, אז תעבוד על הכמותי שאתה גרוע בו.

למעלה