סנדוויצ'ים!!!

kit k@t

New member
אין זמן למרוח קרים צ'יז?

תתעורר 46 שניות לפני, אני בטוחה שתוכל לעמוד בזה... קאט

kit k@t

New member
לה לה לה

מגיבה לעצמי! סנדוויצ'ים עם גבינה צהובה וביצה. מבשלים ביצה קשה, למתקשים נותנים לביצים לרתוח בערך 5 דקות. אחרי שהביצה מוכנה חותכים אותה לעיגולים, די עבים. שמים עיגול או שניים על חתיכת לחם, ואז מכסים בגבינה צהובה (אפשר איזה סוגים שרוצים, אני שמתי פרוסה ואז גם גבינה מגוררת, סתם בשביל הצבע). מכניסים לתנור לבערך 10 דקות על חום בינוני גבוה, ואוכלים. יוצא נהדר :) כמו שכבר ציינתי לחם עם קרים צ'יז, חביתה וכל מיני ירקות זה גם כיף (בעיקר בשבילי, כי אני שונאת מיונז). אפשר גם להכין לבד בוריטוס, אבל אני לא יודעת עד כמה יש את המצרכים בכל מקום שהוא לא ארה"ב (או מקסיקו). קאט

kit k@t

New member
יא ברור

תמיד יוצאות פרוסות שיש עליהן רק לבן... זה טעים גם ככה. קאט

michelle2113

New member
אז אם כבר ביצים-

ממרח ביצים, אתם בטח מכירים. אבל בשביל הפרוטוקול- ביצים קשות קשות, מגרדים במגרדת או פומפיה (מילה מוזרה) איך שלא קוראים לזה. מוסיפים מיונז מלח ופלפל, וזה יוצא דיי בנזונה בלחמניה או סתם לחם, רק שזה דיי מסריח אחרי כמה שעות.

the irrational

New member
טוב..

2 פרוסות לחם + מיונז + ביצה קשה + זיתים. או סנדוויץ' עם סלט טונה. (טונה,ביצה קשה,מלפפון חמוץ,מיונז.)

AngeIDust

New member
אצלי

אני לא חובבת סנדויצ'ים אבל אם כבר אז בגט עם עגבניה מוצרלה שמן זית ובזיליקום! מושלם.

Reut E

New member
כמעט כל צהריים אני אוכלת סנדויץ

פיתה עם בשר (בדר"כ עוף/שניצל) מלפפון ועגבנייה חתוכים בפנים. גם עם חומוס לפעמים. אבל בלי מיונז, או קטשופ וכל אלה- אני לא סובלת רטבים

עזבו סנדוויצ'ים...

עזבו סנדווצ'ים תאכלו ותשמינו במקדונלס הכי טעים אין לא יודע למה אני חולה מקדונלס..ככה ביג מק יאמיייי חחחח טוב עזבו זה רק אני והמחלה החולנית שלי בכל אופן אני לא לוקח סנדוויץ' לבית ספר אוכל פשוט דגנים על הבוקר וזהו...=)

למעלה