סנדוויצ'ים!!!

kit k@t

New member
סנדוויצ'ים!!!

טוב, אז אחרי ההצלחה המסחררת של שירשור המתכונים הקודם, אני פותחת אחד נוסף. והשבוע הוא מוקדש לכריכים, סנדוויצ'ים, או כל דבר אחר שעטוף (יחסית) במשהו כמו לחם. on your marks get set GO קאט

michelle2113

New member
מכירים את הקטע המוזר של טחינה

גולמית עם דבש? בדיוק ואפילו יותר טעים מחלבה! ובטח יגידו פה peanutbutter and jello

ציקהלה

New member
ג'לו זה לא ריבה...

ג'לי

ציקהלה

New member
שניהם זה לא טעים.

התחלתי לאכול את זה בכוח כי אין לי לפעמים מה לאכול.

ציקהלה

New member
peanut butter and jelly

אני בסדר מה איתך? סוף שבוע אני בבית, אני ירים אלייך טלפון אם אני לא ימות, והכי חשוב אם לא אשכח. שיהיה לך יום פצצה בצבא
יום נעים.

michelle2113

New member
לא צבא. גימלים של אחרי אשפוז..

בישראל של היום חייבים להתייבש מתישהו:)

michelle2113

New member
איך מתאשפזים בכוונה?

יש להם מדדים בבי"ח שעולים על כל המצאות הסימפטומים. מי כמוך יודע ד"ר גלבר. אבל אל תכעס- התייבשתי איזה יום וכנראה במקביל גם חליתי באיזה וירוס קטלני במיוחד. הייתי מעולפת לגמרי, במצב כזה שלא יכולתי להיות עם עיניים פקוחות, היה לי חום והקאות וכל זה. כשהגעתי הביתה, אחרי ששלחו אותי מהבסיס רק עם כדורים נגד בחילה, אמא שלי החליטה שאני הולכת לחר"פ (מרפאה צבאית כזאת) קרוב שיעשו איתי משהו כי זה ממש מפחיד מה שעובר עליי, שם הפנו אותי למיון בבי"ח, שם מצאו שכמעט ואין לי מלחים בגוף, סכנת מוות כזאת. היה לי 2.8 אשלגן, ומ-2.5 או משהו כזה זה סכנת מוות נכון? קיצור, חיברו אותי לא.ק.ג ולאינפוזיה של מלחים ומים והעלו אותי לאשפוז של יומיים. חכמה. אני לא טובה בלהמציא סימפטומים חוצמזה...

ציקהלה

New member
אם את צריכה עזרה בלהצמיא סימטומים

שיעזרו, תגידי לי. ואיך מגיעים לרמה כזאת של מלחים וואלה אין לי מושג.... אני מוריד את הכובע.

michelle2113

New member
זה אפילו לא מצחיק. כאילו זה כן.

אבל זה הרבה יותר מפחיד ממצחיק.

יאללה

הסנדוויצ'ים שאני לוקח לביס' הם די פשוטים.. שוקולד וחמאת בוטנים, דבש וחמאת בוטנים, חמאה ושוקולד חמאה ודבש... או חמאה וגבינה ומלפפון, או מיונז וסלמי ובצל, או כל שילוב אפשרי של כל המרכיבים לעיל. אבל אם זה סנדוויץ' בתור ארוחה? או ארוחת ביניים? או חטיף לילי? עכשיו מתחילה החגיגה! א: מה יש במקרר? -רוטב מהסטייקים של אתמול? נפלא! מה יותר טוב מרוטב פלפל או ברניז על סלמי? -יש מוצרלה במקרר? איזה יופי של טוסט יצא מזה! -יש טחינה? (המצב הכי נדיר ללא ספק, כי אם כבר טרחתי והכנתי טחינה אז בטח הכנתי גם חומוס וכל מה שאני אוכל ביומיים הקרובים זה לנגב. ואז נגמר
-חמוצים.. מצויין במיוחד עם טחינה! אז קודם כל מורחים את הלחם (הבגט בד"כ) בחמאה. למה? ככה. צריך חמאה בשביל להיות שמח. ככה. ושמים חסה בשביל היופי =) על זה סלאמי ועליו קצת מיונז ורוטב מהבשר, ועגבניה, ובצל, ו... מלח, פלפל, ולמה לא עלים של מנטה? זוכרים פרק של חברים כשפיבי בהריון וג'ואי מכין סנדוויץ'? מה אתה שם על זה? -סלמי ומה אתה שם על הסלמי? -פסטרמה ומה על הפסטרמה? -רוזדביף ועליו? -עוד סלמי! אתה גאון! קאטי מה המטרה של הפוסט הזה? סתם נהייתי רעב שוב. מכירים שקונים עוף שלם בגריל בסופר באיזה כמה גרושים? איך זה הולך טוב בסנדוויץ'.......

kit k@t

New member
עוף בגריל הולך נהדר תמיד,

בכל מצב! המטרה של הפוסט? בגלל שכולם החליטו לכתוב שהם מכינים סנדוויצ'ים ממש ממש טובים, אבל לא טרחו לספר איך הם מכינים אותם, החלטתי שהם צריכים לשתף. ואני לא רעבה, הרגע אכלתי :) קאט

AnnabeI Lee

New member
שירשור-אוכל שאני יכולה להשתתף בו?!

אז ככה : צ'יבטה * (האיטלקים האלה, אין עליהם). פסטו (כנ"ל) חציל פלפל אדום או צהוב או שניהם. קישוא. גבינה צהובה אהובה
. בצל. פטריות (אפשר גם לוותר). מעט חסה צעירה.
אופן ההכנה. חתכו את החציל הפלפל והקישוא לפרוסות (אפשר גם את הפטריות לחתוך ולצלות או לטגן אבל בשבילי זה הופך את הכל לדי הר וכישורי האכילה שלי מותלים בספק גם ככה אז אני מוותרת עליהן בדרך כלל), טבלו אותם במלח פלפל וצלו אותם. חצו את הצ'יבטה לשניים ושימו את החצאים על טוסטר עם פלטה (או סתם חממו אותם קצת בתנור כלשהו אם אין לכם) על חצי אחד מרחו פסטו ועל הצד השני הניחו פרוסת גבינה. טגנו את הבצל עד שהוא משחים וממתיק. אחרי שהירקות ניצלו (והבצל טוגן) נקו אותם והניחו על אחד מהחצאים (אני תמיד שמה על הצד עם הגבינה, מצד שני הגבינה שלי היא גם טבעונית, אז אולי לא כדאי להקשיב לי) שימו את החסה מעל. סיגרו עם החצי השני ואיכלו בתאבון. *אפשר להחליף בסוג לחם אחר, צ'יבטה פשוט מצליחה להחזיק את הכל בלי להתפרק.

kit k@t

New member
תנסה לשים

גבינה לבנה, או קרים צ'יז. וגם מלפפון, עגבניה (ותירס!). קאט

למעלה