סנדוויצ'ים

אימם

New member
וואי נתת לי רעיון ! ../images/Emo62.gif

חביתה עם נקניק! איך לא חשבתי על זה...

אנחנו הכנו טבלה עם הילדים

בטבלה הם כל יום החליטו מה הם רוצים לקחת איתם לבי"ס או לגן. אני מרשה שוקולד רק פעם בשבוע. הגדולה יותר בעייתית ובסופו של דבר הגענו לאוכל מוסכם שהוא - פסטרמה רק מסוג אחד, מרטדלה, חביתה, טונה, שוקולד, קופסא עם קורנפלקס ובקבוקון חלב. היא מקבלת כל יום גם ירקות חתוכים ופרי. עם הקטן אין בעיות כי חוץ מחומוס וטונה הוא אוכל הכל ומשוגע על פירות וירקות.

אנחנו מוגבלים מאוד באפשרויות

השבוע לא רציתי להקשות עליו (שבוע ראשון בבית ספר בלי חברים) ונתתי לו רק פיתה עם דברים שהוא אוהב. החל משבוע הבא הוא יודע שהוא מקבל חצי פיתה עם גבינה לבנה (ואת זה הוא יודע שהוא אוכל ראשון) ועוד חצי פיתה מתוקה לבחירתו (חמאת בוטנים/ריבה/דבש/שוקולד). בימים ארוכים הוא יקבל גם שני מלפפונים (זה הירק היחיד שהוא אוכל).

כשאני שואלת את האוצר מה הוא רוצה בכריך,,,

הוא עונה לי,,,,"מה שיוצא אני מרוצה"
וזה באמת ככה, כל מה שאני מכינה לו הוא אוכל (למזלי) ומה בכל זאת מכיל תיק האוכל,,, כריך עם גבינה/נקניק/חומוס וכיו"ב (לעולם לא שוקולד/ריבה או מתוק אחר). ירקות חתוכים פרי (תלוי בעונה) ענבים/תפוח/שזיף ואקטימל לפעמים במקום כריך אני מכינה פשטידות ושולחת לו איזה סוג או 2, הוא מאוד מאוד אוהב (תירס/פטריות/בצל ירוק וכד'), בענין הפשטידות, קניתי תבניות סילקון אישיות בצורת פרח, ואני אופה את הפשטידות בתוך הפרחים, זה תופס את העין ומגרה ת'לשון
פשטיפרח יאמי יאמי הוא קורא להם

כחלחל

New member
עשינו עיסקה עם הצדיק

עשינו עיסקה עם הצדיק בן החמש וחצי כל השבוע דברים "בריאים" +פרי או ירק לבחירתו חומוס גבנ"צ (עם טיפונת קטשופ/רוטב פיצה) פסטרמה אבוקדו חביתה ביום שישי ורק ביום שישי ריבה או ממרח שוקולד

איך אתם מכינים אבוקדו כך שלא יתקלקל?

לא משנה כמה מיץ לימון אני שמה, תמיד אחרי שעה זה נראה איכס

כחלחל

New member
אכן מיץ לימון

לפעמים כשמכינים "סלט" אז גם טיפת מיונז (5%) והכי חשוב כריך אבוקדו אוכלים סגור לא צריך להציץ בפנים

למעלה