סנדוויצ'ים

סנדוויצ'ים ../images/Emo21.gif

ושוב, כבכל שנה, צץ הנושא הכאוב - מה לשים בסנדוויץ'? מה הילדודס שלכם אוהבים בסנדוויץ'? מה הם לא יסכימו בחיים לאכול? איך אתם מתמודדים עם ההכנה וההתארגנות בבוקר?

היום התחלתי את ההכנות מוקדם בבוקר מפני

שבבית הספר של הגדולה עוד לא התחילו עם ארוחות חמות. שלחתי לה לארוחת עשר לחמניה עם טונה ולקינוח ענבים, ולארוחת צהריים פיתה עם שניצל טבעול ופלפל צהוב חתוך. לקטנה תפריט קבוע - חצי פיתה עם חומוס. לפעמים אני שולחת מלפפון שחוזר הביתה בתיק. המלצות שלי: סנדביץ' פיצה - מורחים קטשופ בלחמניה/פיתה/פרוסות לחם, על הקטשופ שמים גבנ"צ ועליה זיתים. סנדביץ' עם ממרח חרוב - בריא יותר ממרח שוקולד והטעם זהה. סנדביץ' עם טונה, חביתה, פסטרמה, גבינת קוטג'... בימי שישי הגדולה לפעמים לוקחת מעדן דנונה בר ופרי.

kbs2007

New member
סנדוויץ פיצה נשמע טוב אבל חומוס

לא בעייתי בימים החמים האלה ?

שירי ל

New member
יש לי אחת אנינת טעם ואחת שאלונים ישמור

טל לוקחת כריך עם סלמון מעושן
היא חולה על זה וככלל היא ילדה שכיף להתפרע איתה באוכל- חביתות ירק, גבינות מיוחדות וכו' אופיר לוקחת מארז של הפסקת אוכל לבית הספר וגם הוא בקושי בקושי נפתח. היא חוזרת מבית הספר פשוט מורעבת. לגבי התארגנות בבוקר - כשיש זמן אני מכינה לחם פרוס, גבינה צהובה, זיתים וכו' וכל אחד מכין טוסט שהוא אוהב לפעמים אפילו מכינה חביתה בבוקר או פנקייקס כשאין זמן - דגנים עם חלב ובמקרים קשים במיוחד - בשקית להסעה

שירי ל

New member
וואלה? ../images/Emo6.gif חשבתי ששלי מיוחדת... ../images/Emo3.gif

לא דואגת שיתקלקל זה מהמקרר ישר לכריך, נמצא בגן הממוזג עד 10 בערך שאז הם אוכלים עד כה לא היו לנו בעיות עם זה (חוץ מבעיות חברתיות...)

הכי מוגבלים

זה הלחמניות שלו הוא מוכן רק חומוס חומוס פסטרמה אבוקדו זהו !!! יש עיצות יתקבלו בברכה הוא אוהב ביצה עין לא מוכן לקבל חביתה - איך אני יכולה לשלוח עין בלחמניה הכל ינזל....

שירי ל

New member
לא מוכרחים כריך

אפשר לשלוח פנקייקס מאפינס פשטידה - לאופיר שאוהבת ירקות הייתי מכינה קופסא עם קלח תירס מלפפונים גזר קולורבי חתוכים וגביע קוטג' קטן עם כפית לביבות תירס לביבות תפו"א וכו'

רעיונות מעולים

הבעיה שפשטידות ומאפינס הוא לא אוהב מה שכן אני שולחת תמיד בנוסף מלפפון וגזר/גמבה + פרי ענבים /תפוז/בננה

לפחות הוא אוהב דברים בריאים

זה בדרך כלל בא להם בתקופות. בטח עוד כמה שבועות הוא ירצה רק משהו אחר כל הזמן.

שרון123

New member
אצלנו

הרבה פעמים הכריך חוזר הביתה בדיוק כמו שנארז בבוקר, אז קריטי לשלוח להם בדיוק מה שהם מבקשים באותו היום. בינתיים שלחנו יום אחד גבינה צהובה, ובהמשך סקיפי(חמאת בוטנים), או ממרח חלבה שקד מסכים גם לקוטג' אבל עדיין לא ניסינו(כתה א') טוסטים גם הלך יפה בשנה שעברה, אבל צריך בשביל זה קצת יותר זמן בבוקר ממרח שוקולד רק בשישי גם גבינה משולשת הם אוהבים
בשנה שעברה היו ימים שהכנתי בערב עוד חביתה ושלחתי בבוקר בכריך. גבינה לבנה וגם חומוס לא הולכים אצלנו. מנקניק אני נמנעת בגלל המונוסודיום מחכה לרעיונות נוספים....

Y

זכרת לי עוד משהו שהוא אוהב גבינה משולשים איפה קונים אותה? איך את שולחת ? כמה משולשים??? - אישית לא מכירה את זה אבל יוצא לו לאכול כאלה אצל משפחה

שרון123

New member
בכל סופר יש

במקררי הגבינות. הם אוכלים את זה גם ככה, בלי לחם. אבל לביה"ס אני שולחת מרוח בלחם

ה....ורעיון לשמור טרי

תכיני פסטרמה בתוך לחמניה קפואה ועד שתגיע שעת האוכל זה כבר מפשיר וכך שומר על הפסטרמה קרה

אימם

New member
המועדפים שלנו

סנדביצ'ים: סלט טונה : טונה במים מקופסא+מיונז+מלפפון חמוץ קצוץ+מיץ לימון פיתה עם חביתה+גבינה לבנה+עגבניה גבנ"צ + עגבניה חומוס+מלפפון חמוץ הבעל מכין את הסנדביצ'ים בבוקר בזמן שאני מכינה את הצהריים... אם הגדולה מתחילה ב-9 היא מכינה בעצמה.

אצלנו זה סיפור לא פשוט

הגדולה כל בוקר מתלבטת חצי שעה עד שהיא מחליטה. היא אוהבת גבינות קשות, אבל רק מיוחדות, טחינה ולפעמים היא מוכנה לקחת בולגרית עם או בלי עגבניה. השניה מאוד אוהבת סלט טונה (אימם - אחיות אנחנו. אני מכינה בדיוק את אותו הסלט רק בלי מיץ הלימון) וגם גבינות למיניהן וחומוס עם או בלי מלפפון חמוץ. לפעמים היא אפילו מוכנה לאכול פסטרמה. הקטן מת על גבינות עיזים למיניהן. בימים האחרונים הוא מבקש חביתה עם נקניק (אבא שלי נתן לו בחופש והוא נדלק) או גבינה לבנה עם מלפפון.

למעלה