סמסטר קיץ

white angels

New member
סמסטר קיץ

כבר זמן מה שאני שומעת שנפתחו קורסים של מדעי המדינה לסמסטר קיץ. בהתחלה לא חשבתי על זה בכלל כאופציה כי זה בקיץ ואני רוצה לעבוד או לנסוע לחו"ל אבל מצד שני אולי זה יכול לקצר לי את זמן הלימודים לתואר..מה אתם אומרים? כדאי לקחת? מישהו ניסה דבר כזה וזה השתלם לו?

MsUnderstood

New member
זה יכול להקל עלייך שנה הבאה

אם תעשי את הסמינריון שנראה לי שיש תורידי לך אחד מהשניים שצריך לעשות ככה גם לגבי השיעור המתקדם שצריך לעשות עוד אחד שנה הבאה

white angels

New member
אבל סמינריון זה לא בשנה שלישית?

כי אני יודעת שבחוג השני שלי עושים אותו בשנה שלישית ובשנה שנייה עושים פרו"ס.. ואני הבנתי שחוץ מסטטיסטיקה והקורס השני של שיטות מחקר אז צריך לקחת שיעור מתקדם.. אם אני לוקחת בקיץ זה באמת יוכל להוריד לי מהעומס. אבל בכל מקרה עדיף להתייעץ עם המזכירות לא?

MsUnderstood

New member
אופס התבלבלתי בשנה...חחח

אם את תקחי קורס קיץ זה יוריד לך מהעומס..ומשעושה אסיה אצלנו עושה סטטסיטיק בלימודי ערב ככה שיכול להיות שתהיה לך התנגשות ואז אם יהיו לך פחות קורסים יותר טוב...ויש קורס אחד מממממש מעניין בקיץ שאם היה לי את הזמן הייתי נרשמת אליו אז כדאי לך ללכת אליו וגם המרצה דיי נחמד נראה כמו ילד קטן וחמוד אה ויש את הקורס המייאש של מערכת פוליטית שלוקח המון זמן בבית אז בכלל כדאי לך להוריד את העומס...

white angels

New member
אך קוראים לקורס הזה?

את מתכוונת במקרה לדת ומדינה? נראה לי שאם אני לוקחת סמסטר קיץ אז אני אקח שיעור מתקדם..ראיתי שיש שם גם את שיטות מחקר ערב.. זה מה שלומדים שנה ב' לא?

MsUnderstood

New member
לא עושה שיטות מחקרבמדעי המדינה

אבל נראה לי שכן.. וכן על דת ומדינה אבל זה לא בדיוק דת ומדינה זה עם עוד משהו...עשיתי קורס של דת ומדינה עכשיו אני בקורס עם אביעד רובין..אז כדאי על שניהם

white angels

New member
מה שיש בקיץ

זה דת ומדינה בישראל ובעולם.. זה גם נראה לי מעניין מכל הקורסים שיש שם.. נראה לי אני אשאל כבר את ענת מה אני יכולה לקחת ומה לא..

למעלה