סממנים דתיים - מזוזה

IBP1

New member
היי זה התפקיד שלי !!!!

אני משפץ גינה באיזה כפר מול הרצליה (שמריהו ) ....
גינה לא גדולה .,באמת לא גדולה ,סך הכל 20 על 75 מטרים ....יש בריכה ....המנקה של הבריכה החליט להיפטר מהמים בבריכה ...לא סיפור גדול בריכה סטנדרטית 4X15 המידות שלה והיא מתחילה מעומק של 80 סנטימטרים ומגיעה לעומק של 4 מטרים ....עלות הטיפול בבריכה שעורך בסך הכל 4 שעות הוא 5000 ש"ח .חשבון המים התפעולי של הגינה הוא 22000 ש"ח בחודש.... כל הציוד הנדרש לבחור הוא בגד ים ומוט עם רשת וכמה סמרטוטים וסולם ..... אין מישהי בכל הכפר שלא מכירה אותו ..... נראה לי כי זוג ידיו עסוקות עם יותר מדי בריכות.....המלצתי לשאול אותן בעניין עבודה בתור מציל .....שכן משום מה את המציל אני לא פוגש שם ....

אגב אני מקים למישהו גינה בקרית עקרון , גינה קצת יותר מצומצמת 60X11 מטרים . הבן אדם בונה בריכה ....4X10 ועומקה יהיה רק 2 מטרים .... הבחור עם הבובקט שעומד לחפור שם רוצה 12000 ש"ח לבצע את החפירה.....המצחיק בעניין הוא שלהשכיר היום בובקט ליום שלם עם מפעיל עולה.... 2000 ש"ח כולל מע"מ.....

אני מקים לקרוב משפחה של שורה בוינגייט בהרצליה גינה בתוך וילה שנמכרה בעלות של 4 מיליון .....המתווך קיבל 2% משווי הבית ....גם הגנן הקודם קיבל 2% משווי הבית עבור הטיפול השנתי בבית . אגב שיפוץ הגינה עולה כמחצית משווי הבית ....אני מקווה שחוץ מפיזיקה אתה מבין בהנהלת חשבונות ....

מכיר את המכללה האקדמית ברמת גן .....אני קבלן הגינון שם. עבור לפזר חול על שטח של 30 מטר ללא חומרים לקחתי 6000 ש"ח בסך הכל ישבתי על הספסל מתחת לעצים בזמן ששני הסודנים התרוצצו 4 שעות בשמש ופיזרו את החול ....אתה יודע כמה זה מעייף לשבת בשמש ולשמוע את סמנכ"ל הכספים מתרגז שאני תופס סייסטה בשמש.....

susony

New member
חחחחח.......

אז אתה בטוח זקוק לעזרה,
אני מוכן לעבוד בשבילך, להתחלק איתך עם העומס,
אני מוכן תמורת משכורת סימלית של 1000 שקל לשעה לקחת 70% מהעבודה שאתה עושה.

IBP1

New member
האמת שאני צריך עוזר לענייני אח"מ .....

האנשים החשובים מאוד כולם ככולם מוגדרים על ידי לא פחות מנסיכים !!!!
למען האמת המשטרה מגדירה אותם מלכים ....מי אני שאני אתווכח עימה....
דרישות המקצוע : יכולת חפירת בורות באופן זריז ביותר .....
הכרה מלאה על בורים של מילות השיר הידוע "בפ.ר.ד.ס בתוך השוקת " המילים והלחן אלמוני בן פלוני ..... (פ.ר.ד.ס = פריצה ,רצח,דאווינים,סחיטה) ....
הכרה מלאה של כל קיטעי הבורר ....
החוזה הוא לתקופה קצרה ביותר המשכורת לפי תשלום הפציינט ....כלים נא להביא מהמטבח או מהמילואים - חובה .....
נ.ב : המישרה מיועדת אך ורק לעיוורים חרשים- אילמים בלבד! .

susony

New member
אני יכול להגיד לך שבעבודה

אני כל הזמן כורה לעצמי בורות...... ונופל אליהם,
אני יודע את השיר יונתן הקטן על בוריו בעל פה, אני אפילו לא מזייף בדרך כלל
אני יכול להגיד לך שאני לא מקשיב למה שאומרים לי, אז אתה יכול להתייחס אליי כחירש,
ותתפלל שלא אענה לך כשאתה מדבר אליי
&nbsp
מתי אני מתחיל לעבוד ?
&nbsp
&nbsp

IBP1

New member
אני משלם לפועלים

250 ש"ח ליום עבודה (8 שעות ) ....
השוארמה עלי...

מתאים לך ? תן צלצול ...ננסה אותך ליום אחד .תהיה טוב נקח אותך קבוע !. תחזיק מעמד חודש ימים תקבל העלאה ל300 ש"ח יומית.
מבטיח לך שאחרי שתתפס על עץ וושינגטוניה בגובה של 4 קומות ,אתה תחזור ללמד פיזיקה אפילו בגן ילדים.

susony

New member
בו נתחיל מזה,

שזה המשכורת שלי לפי שעה,
והשווארמה עליי

IBP1

New member
סבבה ....

תביא עימך המון כוח סבל....כי העבודה אצלי היא קריעת תחת תרתי משמע.....
הסודנים אצלי בקושי שורדים ואני לא מרחם בעבודה על איש....
אם תתפרק לי באמצע ....אני לא אחראי.תרים טלפון בבוקר בשעה 6 ,יש לי לחפור בור בעומק של מטר על מטר וחצי עבור עץ תפוז....תנחש מי החופר ....

זו צריכה להיות שווארמה טבעונית אביב טבעוני

וגם אני חזרתי למען האמת להגעל מבשר אני בחיים לא אוכל
לבשל את הדבר הזה בלי להגעל

susony

New member
חחח.....

אני לא חושב שדיברתי על זה עם איציק עדיין,
&nbsp
ואני בספק אם איציק יעסיק אותי בשכר של 300 שקל לשעה כדי שאני אשב איתו ואשעשע אותו בעבודה

IBP1

New member
אם שורה תשמע כי אני מעסיק מישהו להתבטל בשמש במקומי ......

בוכרית עצבנית להרגיז זה חבל לכולם....
הבוסים של שורה ששניהם מבכירי הרופאים בישראל החליטו ליידע את שורה כי הם מוכרים את דירתם ....קומה רביעית בלי מעלית ומזגן מקולקל....כבר למחרת היום נמכרה הדירה המעפנה לטובת פנטהאוז באיזור בבלי (למי שסתם ככה רוצה לדעת מה המחיר שעולה בבבלי פנטהאוז במצב לפני שיפוץ קצת יותר ממיליון דולרים) זמן השיפוץ הוא חצי שנה ויעלה הון תועפות .....למוכרת....זה מה שקורה למי שמתעסק עם בוכרית עצבנית ....
נ.ב : משתתף בצער הסבלים שלא קיבלו טיפ.

susony

New member
דיברנו על כך שאני עוזר בוס,

אתה ישן מתחת לעץ, ואני נותן הוראות לסודנים חחחח......

IBP1

New member
בתאונה שהייתה בשכונת קרית שלום.....

התפרץ זקן בן 75 שמיהר אל האוטובוס.הוא נעצר כשהבחין בנו . אנחנו עצרנו ונתנו לו לחצות . הזקן נסוג ואיציק הבן של שורה נסע קדימה .הזקן שמיהר לאוטובוס בחר לעשות את טעות חייו ופזיזות תמוהה בחר לעקוף את המכונית של העסק מאחור .מה שהוא לא ראה זה שמאחורי המכונית שלי יש נגרר .הוא חטף את החלק האחורי של הנגרר בראשו ונזרק לכביש . עצרנו את הרכב בצד וניגשנו לעזור לו . נס משמיים ארע וחובש קרבי שהיה במקום ,הצליח להגיש לזקן עזרה ראשונה .הזעקנו לו סיוע ואת המשטרה כמובן כפי שחובה לעשות במצבים שכאלה . דם יצא לו מהאוזן ולולא החובש הקרבי ,הזקן היה מת שם . לקח לאמבולנס למעלה מעשרים דקות קריטיות להגיע . לבסוף הזקן נלקח לבית החולים ,אבל אני נראה לי כי אני לא במצב של לעבוד ואו לחשוב על דבר אחר מלבד הזקן . לא איכפת לי מזה שהרכב נלקח לנו ע"י המז"פ ויוחזר אחרי 3 שבועות . אני אשכיר רכב .האצבעות שלי רועדות מזה שהאיש הזקן שברוב פזיזותו הרבה לאוטובוס גמר לי את החיים.

IBP1

New member
ת.נ.צ.ב.ה

הקשיש בן ה-78 ,לא שרד את החבטה האיומה שראשו ספג .
הוא ,לפי מה ששמעתי רחוק משפחה של שורה .
אני מרגיש כמו זומבי .רציתי ללכת לעלות לקברו ואני מרגיש כאילו משהו בתוכי מת .
כמו תהום עמוקה נפערה בתוכי . תהום ריקני כאילו משהו הלך לשמיים .
אני אומם לא אשם במותו ,אני אישית אינני הנהג ואינני נאשם במותו ,אך בתוכי משהו נעלם.

IBP1

New member
כאשר קנינו את הנגרר בזמנו ....

קיבלתי אותה ללא החלק האחורי שזה מיו מתקן שמולבש על הדלת האחורית של הנגרר ומשמש מעין "רמפה" עליו תלינו שלט של שם העסק ומספר הטלפון שלי .הייתה לי התלבטות אז שזה לא מתאים עבורי ,אבל פסלתי זאת בחשיבה שזה יביא לי פרסום בדרכים .
ובכן פרסום זה הביא לי ועשירי הארץ נוהרים להזמין אצלי עבודות . אבל כעת החשק מת לי .

זה גם טבעי שתחוש ככה אם תחשוב על כך רציונאלית

אפילו שזו לא אשמתך. אתה בנאדם ואין לך לב של אבן
זה טבעי לגמרי לכאוב ולהתאבל על מותו של אדם
זה רק אומר שאתה בסדר ואתה מרגיש.
וטוב שכך

למעלה