סמל-דגל! לעיונכם

חחחחחחחחחחח

קודם כל מה הקשר לשרשור הזה????? לפחות תלמד לשרשר.... דבר שני: אז בשביל זה הולכים לדיסקו? כדי להשיג זיון? טוב, אז כנראה שאנחנו אנשים הזויים שהולכים לדיסקו פשוט כדי לרקוד ולהנות
תקשיב, בחור, נראה לי שהסקס אכל לך את המוח אם אתה חושב שזה הדבר היחידי שאפשר להנות ממנו. אם אתה לא מסגול לראות כמה ההודעה שלך מגוחכת, כנראה שמצבך קשה במיוחד... ממליצה לך בחום על שבוע נטול סקס - מי יודע, אולי עוד תגלה את נפלאות העולם
[למרות שסביר יותר שתאבד את שאירית השפיות שלך... עצוב.]

../images/Emo5.gif

הבנאדם חסר בושה לחלוטין. אין לו בעיה לקיים קשר אינטימי עם אישה נשואה. וואלה יופי. עוד מעט הוא יגיד שאין טעם לחיים אם אתה לא בוגד

Berethor

New member
כן צודק

מה המשמעות של חיי אם לא הלך לדיסקו להשיג זיון..

נהיה לי קצת בלאגן

הבנתי שכולם הכי אהבו מהסמלים את הסמל שהכנסת לדגל. אז חשבתי על שני דברים: 1. אני עדיין חושבת ששילוב הסמל והדגל הוא רעיון נחמד שרק צריך ליטוש. אני מציעה שתקטיני את הסמל ביחס לדגל כך שיהיה רק על שני הפסים האמצעיים ואז לא תהיה בעיה עם המסגרת הסגולה האחידה וגם זה יראה לדעתי יותר טוב ביחס לדגל. 2. אני בעד שתפתחי הודעה חדשה עם התמונות האחרונות שיש לגביהם עוד התלבטות להצבעה אחרונה, כי שני השרשורים כבר נהיו ארוכים מידי ולא ברור מה כל אחד חושב על מה.... בהנחה שיורדים מהדגל-סמל, אז בעצם כבר הוחלט מה הסמל?

למעלה