סמל-דגל! לעיונכם

סמל-דגל! לעיונכם

סליחה שאני פותחת שירשור חדש. אני פשוט רוצה להשב את תשומת לב החברים לגבי הניסיון הנוסף - שילוב של הסמל יחד עם הדגל. השתמשתי בסמל שהרוב בחר. לצערי צבעי הדגל נורא בעייתים (ומדכאים). והשילוב עם הצבעים המקוריים של הסמל לא ממש יצא טוב, אז ניסיתי לשנות קצת את צבעי הסמל שיהיו יותר דומים לדגל... בכוונה השארתי טיפה צבע שלא קשור, כדי שלא יהיה כל כך קודר
קיצר, תראו מה נראה לכם ותנו הערות

מצויין שפתחת שרשור חדש

לא הצלחתי לראות הבדל בין התמונה השניה והשלישית. (אני מרגישה כמו במדור של העיתון: חפש לפחות 5 הבדלים
) אישית, לא אהבתי שהמסגרת של הסמל צבעונית, זה מקושקש לי מידי בעיניים. נראה לי הכי יפה הראשון.

עכשיו אני רואה שיש הבדל קל בצבע של הרקע

של הסמל בין התמונה השניה לשלישית ונזכרתי שרציתי לכתוב שאהבתי את הראשון בגלל המסגרת, אבל אהבתי יותר שאנשים בפנים בצבע שחור כמו בשניים האחרים.... קיצר, עשיתי משמש מהכל

אין בעיה לעשות את הכיתוב והאנשים

בצבע שחור. אבל המסגרת לא יכולה להיות באותו צבע של אחד הצבעים בדגל כי אז היא נבלעת וזה לא נראה טוב. צריך צבע אחר (אם את לא רוצה שיהיה בלאגן בעיניים). וכן, התמונה השלישית - הצבע הצהוב יותר חלש.

אני חושבת שעדיף צהוב חזק דווקא בגלל שהרקע

מקושקש. בתמונה הראשונה המסגרת כולה לסגולה וזה נראה לי אישית בסדר. אם את חושבת שזה הכרחי לעשות צבע שונה מהרקע, אז עדיף כבר לעשות חצי חצי ולא רבע רבע רבע רבע.. (סגול-שחור) למרות ששוב, לדעתי אפילו שהסגול נבלע למעלה זה הכי יפה. האחרים נראים לי מקושקשים מידי. אפשר אולי לתחום את הסגול בקו עדין שחור באזור של הפס הסגול.

Berethor

New member
ברור

שחור = מיני
אפור = gray-A
לבן = א-מיני
סגול = צבע א-מיני?

Berethor

New member
טוב בדקתי וזה מה שכתוב

"The black stripe represents asexuality, the grey stripe grey-asexuality and the demisexuals, the white stripe sexuality and the purple stripe community." מסתבר שהם החליטו שדווקא השחור מיצג את הא-מיניים, טוב אני יכול למצוא בזה היגיון מסויים.

my little world

New member
כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo45.gif

באמת חייבים להשתמש בצבעי הדגל? הוא ממש דכאוני.... :(

Berethor

New member
אז את רוצה את זה במקום? ../images/Emo34.gif

דכאוני או לא זה מתאים.

להלן אני רוצה לחזור לתכנית המקורית -

דגל בנפרד וסמל בנפרד. מי איתי?
המבורגר - יפה על ההשקעה! חשבתי שזה ייראה אדיר ביחד, אבל אני פשוט פחות אוהבת את התוצאה... ואני מאוד אוהבת את הסמל שלך בנפרד ואת דגל הגאווה הא-מיני בנפרד. מי איתי?

saori

New member
איך אפשר להיות א מינים ?

הסקס נותן משמעות לחיים, בלעדיו קצת קשה לראות ולהבין בשביל מה אנו חיים אילו סוגי בילוים יש לאנשים מסוגכם ברור שלא תלכו לדיסקו בשביל להשיג זיון, ובטח אין לכם מוטיבציה לטפח את עצמכם אז בשביל מה יש לחיות ?

ברומבית

New member
אני יכולה לתת לך רשימה של 100 דברים ../images/Emo115.gif

שאפשר להנות מהם חוץ מסקס (שגם מיניים יכולים להנות מהם. סקס הוא לא במקום כל השאר) רוצה?
אצלך הסקס נותן משמעות לחיים, אצל אנשים אחרים- דברים אחרים נותנים משמעות.

למעלה