סמלים

p o l i

New member
סמלים

נזכרתי שלפני כמה זמן מישהו סיפר שהיה בפולין וחיפש את המשולש הורוד לכל אלו שלא הבינו למה הוא התכוון או רוצים לדעת קצת יותר על סימלי הקהילה האתר הבא בשבילכם....

p o l i

New member
דרך אגב

רק לדעתי הצבעים החדשים של הפורום נראים קצת מאיימים?

טילו

New member
מעניינ!

לא ידעתי על חלק מהסמלימ, וגמ היה מעניינ לקרוא על הפירוש של הצבעימ- מתאימ לנושא הצבע שאני לומדת בביצפר.. וגמ חשבתי להביא את המידע על המשולש הוורוד לשיעור הסטוריה, אנחנו בדיוק לומדימ על מלחה"ע השנייה ועל זה שסימנו את היהודימ..

*תומכת* קראתי הכל..../images/Emo13.gif

אפילו שמרתי כמה מהסטיקרים השווים שהיו בשאר האתר שם..
ושרה: מתי כבר יוצא הפרק הבא של מ.ש.ט?! וכמה פרקים הולכים להיות לזה? (אני מתה כבר לדעת מה הקטע עם הטייץ הסגולים!!!)

sarah

New member
הפרק כמעט גמור פרט לסצנה האחרונה

והחשובה ביותר, ודרושים לו שיפורים גרפים והכנה של קלטוג מעילי הגשם. ויהיו 10-11 פרקים, ז"א: עוד 4 פרקים לפחות באעבה (
!
!) שרה
(מאוד) (הערה:אני צדה את אורה &gt
מווהאהאהאהא )

Lizz

New member
באנרים

אבל בבקשה מכם, אם אתם משתמשים בהם, צרפו לינק לאתר.

TwelveEyes

New member
אני אהבתי...

אייקון שחברה שלי עשתה ללייבג´ורנל שלה -> משום מה הוא מאוד שעשע אותי :) ויש מלאאא דברים חמודים בלינקים למטה ^^

הוט טופיק, זכרונות ממשלחת נוער

של הסוכנות היהודית לארה"ב שיצאתי אליה לפני קיץ(שעבר, לא שהיה לפני כמה חודשים ספורים). הייתי במול אוף אמריקה, שנחשב לקניון הגדול בעולם, פשוט זוועה, יש להם אפילו פארק סנופי בקניון, אבל יש להם גם חנות הוט טופיק גאונית..קניתי שם חולצה של בארט סימפסון עם כתובת משהו בסגנון I have issues
הוטופיק זה טווווווב

למעלה