סמלים ממצרים העתיקה?

yofiel

New member
סמלים ממצרים העתיקה?

אם למישהו הסמל המצורף אומר משהו , צרו איתי קשר

Tal_Ya_Tal

New member
היי יופיאל,B-)

התמונה שאת מציגה כאן מזכירה לי שני דברים. האחד מהם, זה המעבר הסודי שהיה קיים בתוך הפירמידה הגדולה, שם עברו פרחי הכהונה את החניכה לאמת. השני, הוא אחד מהכלים שהשתמשה בהם האלה סקמט,(האלה בעלת פני האריה,) לריפוי. נסי להיכנס לאתר של סקמט L&L TALYA Sekhmet And The Art of Ancient Egyptian Medicine

yofiel

New member
תודה רבה B-p

תודה רבה לך טליה , רק דבר אחד , אני בן ולא בת... הסמלים האלו הופיעו לי כשעשיתי ריפוי עצמי , כמה ימים לאחר שנחנכתי כמאסטר רייקי. ידעתי שזה קשור למצריים , אני גם יודע שהייתי שם באחד מגלגולי בעבר. עברה בדיוק שנה מאז שזה קרה , ותמיד חשבתי שזה משהו בכתב חרטומים... מה את חושבת שזה יכול לאמר בקשר אליי? דרך אגב , אני כהן והייתי כהן גם בגלגולים קודמים שוב תודה רבה , והמון אור ואהבה יופיאל המלאך

Tal_Ya_Tal

New member
היי יופיאלB-)

סליחה על הטעות. אני מכירה את המלאך יופיאל. (אגב, בת זוגו נקראת קריסטין) לכל רבי המלאכים יש בנות זוג שעובדות יחד אתם. אולם כשאין ניקוד, עלולים לטעות. אתך הסליחה. בקשר למצריים, איזה `צירוף מקרים`. גם אני הייתי שם. פעמיים.פעם ככוהן שעסק בהפקת הצבע הסגול מחילזון הצבע ופעם כאסטרולוגית (שגם הם היו שם בדרגת כוהנים). הסימבול שראית, אכן נראה כמו גרם המדרגות שמוביל לאולם המלך ולאחר מכן לאולם המלכה. למרות שבחיים הללו, בחרתי לעסוק שוב באסטרולוגיה, ולא בהילינג, (שגם הוא אחת המיומנויות שלי), אני מחוברת מאד לאלה סקמט, שנחשבת לאלת השלהבת. אלת הזעם והכעס. היא מאד לויאלית לרא. (`אל השמש`) וידוע מאד הסיפור שלה, שהיא רצתה לנקום בבני אדם שלא כיבדו את רא, אך הוא תיעתע בה והשקה אותה בבירה מעורבת במיץ רימונים, באומרו לה שזהו דמם של בני האדם וכך גרם לשכרותה והניא אותה מהרג. אבל למעשה, היא עסקה בעיקר בריפוי. ועד היום, אפשר לדלות ידע עצום הקשור בריפוי ממנה. L&L TALYA

סמלים ממצרים העתיקה

שלום יופיאל. אני רואה גרמי מדרגות או מנהרות בפירמידה. הסמל האובלי למטה הוא פיר רוחבי. בכל מקרה הסמל מרגש מאד.

Tal_Ya_Tal

New member
נכון ספרינגיט

חלקו העליון של הסמל בהחלט נראה כמו גרמי המדרגות במעברים בפירמידה הגדולה, שהובילו לחניכה, תחילה בחדרו של המלך ואחר כך בחדרה של המלכה. בהמשך, היו אמורים לעבור החנוכים לאמת דרך בריכת מים צרה, ולהימנע מלפגוש בתנינים ששרצו בה. אך החלק התחתון דומה מעט לאנך, שהוא מטה החיים, (שהיה עשוי מזהב חי) בו השתמש הפרעה להחיות מתים. בכל מקרה, אנסה לתת לכם שנית את האתר של סקמט L&L TALYA

למעלה