סמלים אנרגטיים טובים

אביי

New member
סמלים אנרגטיים טובים

שלום אני צורפת ומעוניינת בשילוב סמלים \כיתובים עם אנרגיה טובה בתכשיטים שלי מהיהדות אבל גם סיניים או יפניים או אבוריגינים כיתוב סיני זה תמיג נראה יפה גם יפני בייחוד סמל עם משמעות גם מהקבלה כמובן בסגנון אלד או מהש(רק שאנני יודעת בדיוק מה הכוונה המדויקת של כול אחד מהם) אודה מאוד להתיחסות ולרעיונות ואפילו לעיצובים אם יש למישהו רעיון נחמד תודה

Tal_Ya_Tal

New member
היי אביי
מה דעתך על סמל

אסטרולוגיים? לא אלה הנדושים, אלא הגליפים של הפלנטות או הסימנים ומה דעתך על סמלים משפת האור? כמו בדוגמא למשל? L&L TALYA

אביי

New member
תודה ו...הסבר בבקשה

שפת האור מה היא? כלל עולמית? ובקשר לסימנים האסטרולוגים איך אראה אותם תודה בכול אופן

Tal_Ya_Tal

New member
על שפת האור אביי../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

תוכל לקרוא במאמרים של הפורום כאן בקטגוריית שפת האור. תוכל גם להכנס לקומונת שפת האור ולהציץ באלבומים ושם תמצא את הצורות שאני מדברת עליהן, או את חלקן
לגבי הסמלים האסטרולוגיים, אני אשתדל להכניס אותם לגלריית הסימנים עבורך. עד עתה לא הייתה לי כל כך אפשרות לעשות זאת, יתכן שצריך לשמור אותם ברזולוציה אחרת. אז אתה מוזמן להכנס לשפת האור בינתיים ויש שם גריד שהיום הכנסתי עם צורות מ-ר-ה-י-ב-ו-ת שפת האור, אמנות הגשמת התודעה, סמלים ב[URL='http://www.tapuz.co.il/Communa/CommunaAlbums.asp?CommunaId=7366']שפת האור[/URL] L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי אביי
בגלריה
אסטרו

הוספתי את סימני הפלנטות ואת הגליפים של שנים עשר הסימנים אתה מוזמן להסתכל, מכוון שהסימנים נעשו ב WORD ART כל אחד יכול
יש פשוט להשתמש בפונטים של WINGDING באנגלית גלרית אסטרו L&L TALYA

אביי

New member
שפת האור וסימניה

להבנתי סימני שפת האור הם שילוב של צורות מסוימות בצביעה מסוימת לכול סימן וביחד השילוב יוצר את האנרגיה המתאימה האם פרופורצית הסימנים חיונית כלומר האם החרוט לדוגמא צריך להיות בדיוק כמו באתר שהפנת אותי אליו או שהוא יכול להיות רחב יותר או ארוך יותר כל עוד הוא ישמור על צורת החרוט האם העיגול יכול להיות יותר שטוח (אליפסה ) והאם המרחקים בן הצורות צריכים להיות כמו באתר או שאפשר לקרב בו הצורות? תודה. אני שואלת מיכון שנראה לי שאני מכינה קולקציה וברצוני להיות מדויקת והשינוים שהעלתי יותר מתאימים לעיצוב המסוים שחשבתי עליו תודה

אביי שלום

בעיקרון כל הצורות במשפט האור אמורות להיות באותו גודל ובמרחק שווה אחת מהשניה. שנית כל הצורות הן תלת מימדיות, אם כי כפי שתראי בגרידים הקהילתיים באתר הייצוג שלהם הוא בהרבה מקרים שטוח כי הם מצוירים על דף או במקרה שלך על תכשיט. כל עוד יש מרחק אחיד בין הצורות הוא יכול להיות מרחק קצר. חרוט צריך להיות חרוט אבל הוא יכול להיות רחב או צר יותר כפי שנראה לך לשרטט אותו. אל תשכחי שלא חייבים לעבוד עם רצפים את יכולה לבחור צורה אחת ולעבוד איתה כי גם לצורה הבודדת יש משמעות.

למעלה