סמי הזייה וכישוף

shataltal

New member
סמי הזייה וכישוף

נושא קצת מעורר מחלוקת אבל למה לא... לפי האמונה שלי כל הרעיון של הטכס, כישוף, חומרים ומה שבא ליד, הוא בסיכומו של דבר לגרום למתלמד להאמין באמת, ברמת התת מודע, שהוא יכול לגרום לשינויים ממשיים ופיסיים בעולם. ככל שהמכשף מתקדם ומתפתח הוא משיג את האמונה הזאת מהר יותר ובתלות יותר נמוכה בדברים שיגרו את התת מודע שלו לפעול ולהפעיל את העולם לפי רצונו של המכשף. אם כך, סמי הזייה, הגורמים למציאות "לרקוד" ולעולם הפיסי להשתנות כל הזמן לפי התפיסת של המכשף יכולים לעזור בצורה משמעותית לטכס ולכישוף. הבעייה הגדולה בסיפור הוא החוסר ריכוז ו"שוטטות" המח וקווי המחשבה בזמן השפעת הסמים. קשה מאוד לבצע טכס ולסיים אותו תחת ההשפעה, אבל אם מצליחים ההשפעה היא גדולה פי כמה בצורה זאת. לא למתחילים.......

longshut1

New member
לא למתחילים ולא לילדים,בכל זאת.

אכן,סמי הזייה הם מרכיב מאוד חשוב בכל סוג כזה או אחר של עיסוק איזוטרי,ולעניות דעתי-אולי החשוב מכל. עם זאת,יש לשים לב שסמי הזייה הם לא עוד משחק ילדים,וגם לא משחק מתבגרים.מבלי כוונה לפגוע,אני חושב שכדאי לשים כאן את הגבול שעובר בין דיבורים בכיף על התחום המרתק של מאגיה,לבין עצות שמיישמים אותן לפני שבודקים טוב טוב במה בעצם מדובר. אול כדאי לפני שמעלים נושא,להגדיר טוב טוב על מה מדברים,למי מיועד שימוש כזה או אחר,שעשוי בהחלט להיות ממכר והרסני למי שלא התנסה ולא בדיוק יודע על מה מדובר. כדאי לזכור שגם אם מדובר בפורום באנטרנט,יש אנשים לא מנוסים כלל,ובאמת יסלחו לי אנשים שדבריי עושיים להיות פוגעים-אבל לא כל מה שמאויית ככישוף הוא סתם עוד סרט על באפי,ולא כל מה שנראה טעים הוא לא מסוכן. מקווה שתיקח את דבריי באופן היעיל ביותר.

jbu

New member
אתה לא צריך סמים תפתח את זה לבד

אתה לא צריך סמים תפתח את זה לבד, כמו מגשיפים גדולים באמת. סמים זה דבר הרסני והם גורמים לבן_-אדם להיכנע לתשוקות שלו. מחוץ מזה כבר דיברנו על זה יותר מידי

deni

New member
תשמע..

אני לא מסכים איתך שאם מישהו יעשה טקס כשהוא לקח סמים לא משנה מאיזה סוג אז דעתי שהטקס לא רק שהוא לא יצילח אלא הוא יכול להוביל לתוצאות לא רצויות! הסמים מחלשים את הגוף וגם את ההילה!

jbu

New member
גם זה נכון

אם אתה ממש טוב בקטע של הריכוז אולי שתי כוסות של משקה אלכוהולי יעזרו למרות שגם זה מחליש את ההילה ועוד כמה דברים.

אלכוהול ואנרגיות

מנסיון אישי, שחוזר על עצמו כמעט בכל פעם שאני טיפה שתוי, זה לא הולך. יש מנגנון, כנראה, שמונע משימוש סביר באנרגיות בזמן שכרות, לטוב ולרע. חלק מזה גם בגלל הריכוז, חלק מזה, נראה לי, שהאלכוהול פוגם ביכולת העברת אנרגיות. ואל, אל תנסו לעשות איזון אנרגטי כזה או אחר לעצמכם או למישהו אחר בזמן שאתם תחת השפעת אלכוהול. זה גורם לחוסר איזון (ההיפך ממה שרוצים) ויום שלם אחרי זה הסתובבתי "מרחף" (ולא, לא בגלל "האנגאובר" או חמרמורת בעברית...).

shataltal

New member
אלכוהול וסמים

הם דברים שמשפיעים באופן שונה על כל אדם. אף אחד לא יכול לקום להגיד שסמים באופן כללי מחלישים את הנפש מאחר וסמים מחזקים אותה אצל לא מעט אנשים. לחקר אמיתי של ההשפעות הפיסיות על הגוף ע"פ כל סם הייתי ממליץ לבדוק אתרים שמתעסקים בזה כגון אלו המצורפים על פני שמועות ותעמולה משטרתית. לעניינו. במשך לא מעט שנים סמי ההזיה הטיבעיים שימשו כדלת לעולם הנסתר, אמצעי לתקשור עם המתים וכלי לקישור עם כל העולם הנקרא מאגיה. הדבר נעשה בטכסי הוודו באפריקה, בטכסי השאמאנים ובחניכת הנוער בדרום אמריקה ואני לא חושב שיש אפילו טעם לפרט לגבי המזרח הרחוק בנקודה הזאת. נכון, הסמים, בהלקח בצורה לא מבוקרת ובתוספות שמכניסים אליהם היום הם מסוכנים. נכון, בלקיחת סמים במצב נפשי רגיש זו טיפשות ממדרגה ראשונה. לא על כך דיברתי. סמי הזייה "פותחים" את התודעה. זה לא משנה אם התבצע הטכס תוך בזמן ההשפעה הישירה שלהם. אחרי שנגמרה השפעתם עדיין מרגישים את השינוי, איך פתאום העולם נראה קצת אחרת, קצת יותר אמיתי, ואז הטכס מושפע בצורה דרסטית. שוב, אני לא משדל לסמים ולדעתי טיפש הוא האדם הלוקח דברים כאלה בלי להיות מודע לחלוטין להשפעת מה שהוא לוקח על הגוף והנפש שלו, או מתעלם מהמצב נפשי/פיסי/רוחני שלו ברגע הנטילה. ודרך אגב, כוכב שחר, כן, יש מנגנון כזה, לך. אתה בנית אותו לעצמך..... אני מאמין מהפחד של חוסר שליטה וחוסר יציבות בעת כניסה לטכס. האמת שזה מעיד על הרצינות שבה אתה לוקח את הנושא... (אם נשמעתי מתנשא זאת לא הייתה הכוונה).

jbu

New member
יותר לעומק

מה שיתכוונתי זה שאלכוהול גורם לך להיות רגיש יותר לאנרגיות (לפחות זה מה שסיפרו לי) אבל זה לא שווה את זה . אם כבר אני כותב הודעה שימעונה סיפור (מעורפל): אדם X כעס עליי מאוד וכשנגעתי בכתף שלו\שלה הרגשתי סחרחורת והיה לי מין בלאק אוט של חצי שניה. כשהמשכנו ללכת שני פנסי רחוב נכבו פתאום. (לאדם X יש הילה חזקה והוא\היא לא עוסקים במיסטיקה מכול סוג שהוא) תגובות מישהוא:

black buttercup

New member
../images/Emo12.gif

תראה...גם אני חשבתי בהתחלה שכדי להגיע לרמת "טראנס" טובה להצלחת כשפים אפשר להשתמש בסמים. הבעיה בסמים, כמו שאמרת, היא שהמוח נוטע לרחף לו וכמעט בלתי אפשרי לשמור על ריכוז בזמן שאתה מסטול, אם כל הכבוד. דבר נוסף הוא שזה בכלל פלילי, אז למה להסתבך. חוץ מזה שלמרות שכיף לחשוב שסמים למינהם לא פוגעים הגישה היא שגויה ואין סם בעולם (!!) שלא דופק לך משהו בגוף גם אחרי פעם אחת. בא לך להשאר שרוט לכל החיים וחשוב שאתה קיפוד? חוץ מזה שכל החוכמה פה היא להגיע לרמה כזאת שת תודעה בכוחות עצמך ולא בעזרת סמים. בקיצור, סמים זו לא הכתובת להצלחת כשפים. אני ממליצה לך לרדת מהרעיון.

NacroMittler

New member
גנבת!

"בא לך להשאר שרוט לכל החיים וחשוב שאתה קיפוד?" זה בדיוק מה שאמרתי בדיון הקודם בנושא שהתקיים פה...

הנושא של סמי הזיה וכישוף

נדון כמה וכמה פעמים בפורום... אני אישית מתנגד לעניין, מאחר ובעיני התפתחות "אמיתית" היא ללא עזרים חיצוניים. נכון, במהלך ההיסטוריה, היו נביאים, שמאנים ומכשפים רבים אשר השתמשו בסמי הזיה, אך לרוב זה היה שימוש מבוקר ותחת השגחה (למתחילים) כך שהגוף היה מסתגל בצורה זו או אחרת לאותם החומרים. הבעיה היא לא רק חוסר הריכוז שיש ללמוד להשתלט עליו, אלא שיש מחיר גבוה מאוד, לדעתי, לשימוש בסמים שכאלו (מעבר לכך שהדבר לא חוקי ולא כאן המקום לדון בחוקיות. כל עוד דברים אלו אסורים עפ"י חוק במדינת ישראל הקו הרשמי של הנהלת הפורום הזה לפחות היא נגד השימוש, חוץ מאשר הסיבות האישיות). בעוד מצד אחד הסמים משחררים את התודעה, שחרור שכזה יכול להסתיים במה שנקרא "טריפ רע" ולגרום לתופעות פסיכולוגיות כבדות. אני אישית נאלצתי לאחוז פיזית שאדם שנכנס לפסיכוזה עקב עישון מריחואנה (!). כמובן, שזה שהוא היה מאני/דיפרסיבי רק גרם להשפעה חמורה יותר. חוץ מזה, הסמים מזיקים לריאות, לכבד, למע´ החיסון וקוטלים תאי מוח. אז אם אדם מחפש התעלות רוחנית "קלה", רק שידע שייתכן וכלל לא יגיע ליעדו לפני שגופו ימות.

Tatu4Taty

New member
לא יודע....

אני לא חושב שכדאי ללכת על זה... סמים אומנם יכולים לפתוח את התודעה אך מהצד השני הם גם סוגרים ראייה ותפיסה מציאותית של החיים. נכון שעל כל אדם יש השפעות שונות, אך המכנה הוא אחד - בסופו של דבר טוב לא יוצא מזה. לדעתי במקום לתת לך "פרצה" טובה למה שמעבר עדיף לפתח את עצמך לרמה הרוחנית שתוכל להגיע אליה מבלי הסמים. זו דעתי בכל אופן.

למעלה