סמינר קבוצות

kedeman

New member
אני מתכוון גם להגיע לסמינר

אני אמנם מגיע לשם בתור גרעינר אבל אני עדיין אעבור אותו נראה לי שיהיה מעניין - בכל אופן אני לא מתכוון לפסול את האופציה של גרעין נח"ל, עדיין לא

פרטים נוספים

הסמינר יתקיים בתאריכים 24-25.12, כנראה בבית ספר באשכול. אני לא יודעת בדיוק כמה זה יעלה, אבל את זה אתה יכול לשאול את נועה. אני רק יודעת שסיום הרשמה ב- 19.12... ויהיה טוב!...

עוד פרטים נוספים..

סמינר קבוצה הוא סמינר ראשון של הנח"ל. הסמינר מתעסק בנושא מרכזי במהותו של המסלול הזה - הלא הוא קבוצה.. בסמינר נשאל את עצמנו מה זו קבוצה? מה זו קבוצת חיים? מה זו קבוצת משימה?, נפגש אם אנשים שחיים בסוגים שונים של קבוצות ונראה מהי הקבוצה המתגבשת שלנו. נכיר את המסלול של הנח"ל יותר לעומק דרך אנשים ותפקידים ונראה איך הנח"ל משרת ככלי ליחיד ולקבוצה. השתתפות בסמינר אינה מחייבת חתימה לנח"ל או לג"ע. הסמינר קורה במקביל אך בקבוצות נפרדות לג"ע ולי"ב. המקום לצערי לא יהיה באשכול מהסיבה הפשוטה שיש לנו הרבה אורחים לסמינר שרובם מאזור מרכז וצפון.. פעם הבאה אני מקווה באשכול.. עלות הינה 80 ש"ח לי"ב. המחיר נמוך מפני שאנחנו מנסים להשיג הרבה דברים בחינם כל מי שיכול לעזור במזון\ בי"ס שיארח גם לסמינר הזה וגם לסמינר הבא מוזמן ליצור קשר. תודה. הסעות יצאו מנקודות מרכזיות בהתאם להרשמה לכן הרשמו מראש !! ב19.12 יום ראשון להרשם בתנועה !! לפרטים נוספים אתם מוזמנים.. נועה

kedeman

New member
נועה

ניסיתם לברר דרך כפיר שרון על בתי ספר בעמק חפר? יש שם את מעיין, רופין ומעברות ובשלושתם כבר יצא לי להיות בסמינרים יכול להיות שהם יוכלו לארח בחינם

נראה לך שהקיבוצניקים האלו יתנו משהו

בחינם???????? עין החורש הקיבוצניקים הגזענים האלו לא יתנו שום דבר בחינם!! אלה אם כן זה ממש משרת את הרצונות להם ומכוון שהם בצפר שבעבר היה "מוסד" ששייך לשמו"צ אז הם לא ישמחו לתת לך כלום בחינם! ויסלחו לי כל האנשים הטובים שנמצאים בקיבוץ וכל מה שנאמר לא מתקשר אליהם! אמן...

kedeman

New member
גם מעברות היה מוסד ששיך לשמו"ץ

עדיין שנה שעברה בשניהם היו סמינרים של עמק חפר אז אולי אפשרי דרך עמק חפר להשיג את המקום גם לתנועה

א ל ו ש ה

New member
חמוד, יש לי הצעה

קח נשימה עמוקה, תרגע, ותנסה לחשוב. לא יודעת אם אכפת לך, אבל זה לא כל כך נחמד לראות משהו כמו 'הקיבוצניקים הגזענים האלו' בפורום של התנועה שלי. א- בגלל שאנחנו תנועה שמתיימרת לחנך לסובלנות. ב- בגלל שבתנועה הזאת שנקראת בני המושבים כבר שנים רבות נמצאים לא מעט קיבוצניקים. אז הצעה קטנה- אתה לא חייב לקבל אותה- תסנן קצת מילים ותחשוב מה אתה אומר.

דבר ראשון אני בת!

דבר שני 50% מהילדים בכבה שלי הם קיבוצניקים. יותר מ50% מהחברים שלי הם קיבוצניקים! קרוב ל40% מהצוות הדרכה המועצתי שלי הוא קיבצניק! אבא שלי קיבוצניק אני נולדתי וחונכתי בקיבוץ! וכל דר שנאמר פה היה באמת ברוח הצחוק! ואם מיהו נפגע מזה אז מצטערת פוט אצלינו בחבר'ה זה לא מרפיע לקיבוצניקים ותמיד צוחקים אחד על השני... אז שוב אם מישהו נפגע מההודעה אז סליחה! ושי כן... אבל סמינרים של עמק חפר זה משהו אחר... ואני דיברתי עם מנשה (לא המועצה מנשה אלה מהל בית הספר מעיין שחר בעין החורש) והוא לא הכי סס כיאלו הוא שיחק את המשחק המתעניין שלו אבל אז אמר ישקול את זה... בכל מקרה אולי אני טועה אל לפי מה שהבנתי גם הי"בים אצלינו בדקו איתו והוא לא הכי שמח....

roikeman

New member
המוסד שלנו שייך לשמוץ../images/Emo70.gif

מבואות עירון אימפריה, צוות הבנה שליטה, המק"ק לא שווה פרוטה, לי יש גרעינרית והיא הכי שווה

למעלה