סמינר קבוצות

סמינר קבוצות

טוב, החלטתי לשתף אתכם במקרה מצחיק שקרה לי... בעודי חוזר מיום פתוח בשנת שירות בפנימייה בת"א, אני יושב ברכבת ומאחוריי יושב חייל ומדבר בפלאפון,הוא דיבר על איזה סמינר ולקח לי זמן עד שהבנתי שמדובר בכלל בסמינר של התנועה, סמינר ליב', מה צה"ל קשור לזה... אני לא ממש יודע, בקיצור, אני לא ממש התכוונתי ללכת, כי זה כסף וכסף זה משהו שאין במיוחד כשאני רוצה לראות עוד שנות שירות, אבל ממש ששמעתי אותו מדבר הבנתי שהסמינר הזה הוא לא על שנת שירות אלא על קבוצה, וחיים בקבוצה והכוח של הקבוצה, נראה לי שלא משנה לאן אני אלך בסוף, אני רוצה לחיות בקומונה, בקבוצה, ואחרי כמה משפטים שהחלפתי איתו (איתי נדמה לי, כומתה ירוקה), הבנתי שלא משנה לאיזה שנת שירות אני אלך, הסמינר הזה יוכל לעזור לי... אם מישהו יוכל להסביר לי מה הצבא קשור לזה אני אשמח, ודבר שני לתת פרטים על "סמינר קבוצות" הזה, כי אצלנו אין כלום בפיתה.

אני יכולה להגיד לך רק ש..

איתי החייל כנראה עושה גרעין נח"ל. רציתי למצוא לך את האתר של הנח"ל אבל לא הצלחתי. מישהו אחר כבר יעשה את זה.

אכן כן

יש אתר גם לחטיבת נח"ל וגם לגרעין נח"ל של התנועה. אני לא מצליחה להגיע לזה של התנועה. אם מישהו יודע מה הכתובת שיעלה את זה בבקשה.

לוזית

New member
סמינר קבוצה - פרטים !

סמינר מדהים שעוסק בעצמך וב"קבוצה"- למה , כמה איך ומה... לחשוב ביחד, לפגוש קבוצות שונות, להמציא משהו משלנו,ובקיצור - חוויה מדהימה שלא שווה לפספס. השנה בפעם הראשונה כולל בתוכו 2 סמינרים: לי"ב ולגרעין עודד. הזדמנות לחשוב באמת וגם ממש ממש כיף. בהדרכתם של נח"לאי התנועה המופלאים לדורותיהם + מפגשים עם אנשים טובים וקבוצות מכל מיני מקומות.לא דומה לשום דבר אחר ! אל תפספסו! (תאמינו לי הייתי שם...) פרטים נראה לי שאפשר לקבל אצל נועה או הדר : 054-6733967 שתמיד שמחות לענות אז אל תתביישו לטלפן.

חנדלה

New member
וואי!! יש מצב שאיתי זה איתי פאר!?!

אם זה איתי שאני חושב שהוא...זה איתי פאר המלך..? הוא בנחל הוא הדריך מכיתה ט' כולל גרעין באשכול...הוא אחד האנשים שאני הכי אוהב...אבל מה כבר הסיכויים שזה הוא..? אולי תתארי לי אותו

נ ו ם

New member
../images/Emo6.gif הוא כל כך צעיר נראה לך שהוא כבר

קיבל כומתת נח"ל הוא התגייס לפני איזה שבועיים. אולי זה היה איתי כהנא (נדמה לי שזה השם משפחה שלו לא זוכרת ממפתח)

אני אלך...מה איתכם?

לא שזה משנה מי הוא היה זה היה החלק הקטן בסיפור... למרות שהוא דווקא נראה סבבה. אני לא אהיה שם לבד נכון? אתם באים?

אני הולכת... אבל לצבא... ביום חמישי

כן גם לגרעינרים לשעבר זה קורה

דיי מעייני... אני לא עומדת בכל

הרגשנות הזו.... אז כדאי שאני אשב..... נה נה בדיחה גרועה.... אני אפרוש בשיא... אני חושבת שהצבא יתן לי יד בדבר....

זה השיר של סוף הגרעין=) אחד מהם....

אבל כן.... מחר אני מתחילה בדרך חדשה חחחחחחחחחחחחחחחח תודה=) ד"ש לתמי סיסטר
בעעעעעעעעע

kedeman

New member
לא יודע אם עוד נתראה....

כנראה אנחנו לא נגור ביחד בקרוב.... (איזה באסה...)

kedeman

New member
מישהו יעבור

זה התנאי של התנועה כרגע או שאנחנו עוברים לבית (ואז חפר וקטרי באים לבדוק איתנו בתים) או שהיא עוברת

למעלה