סמינר פתיחת שנה!

פרה גאה

New member
סמינר פתיחת שנה!

היום חזרתי מסמינר פתיחת שנה והיה ממש כיף... התארחנו בשבט יונתן, מבשרת ציון ואפילו יצא לי לפגוש את נעם(בלללעעע) ויש להם שבט גדול אבל הוא מלוכלךךךךךךך!!! אנחנו פותחים שנה ממש ממש ממש מוקדם 2.9 ובגלל זה השבוע הקרוב יהיה ממש לחוץ ואני כנראה לא אוכל לבוא למפגש...
רק כדי שתבינו... ביום של המפגש.. אני נוסעת לשדה התעופה בשביל לראות את המשלחיסט שיצא מהשבט שלנו, יש יום עבודה, שיחות לחניכים מהעירייה וישיבת צוות... עדיין לא הייתה לנו אפילו אחת אני אנסה להגיע אבל לא נראה לי שאני אוכל

מלוכלך?

דוגרי, עבדנו די כמו מטורפים על הקירצוף של כל מילימטר מרובע בריצפה של החדר העגול וכל החדרים האחרים בשבט, זה היה די טירוף, אבל אחרי זה להגיד שהשבט שלנו מלוכלך??!! התאכזבתי.... אה, וראיתי את האוטובוס שלכם שהלכתי להסתפר היום, ושחזרתי(אחרי שעה)הוא עדיין היה שם... מסתבר שהשכונה היא לא רק אצלנו בהנהגה אלא דבר כללי בכל הצופים... דוגרי, זה די אחלה השכונה הזו, אבל יש גבול, למשל ביום דרגה שנה שעברה, כל מי שהכין תחנה היה צריך להגיע ב8:00 למעיין שנמצא ליד היישוב. הגעתי ב9:00 והייתי הראשון שהגיע, עד 9:30 אף אחד לא היה שם! אז כדאי שלפחות לשנה הקרובה נשים גבול לשכונה הזו!

פרה גאה

New member
אני מצטערת להגיש לך שהשבט היה

מלוכלך בטירוף... הם עשו צביעות לשנה החדשה אני חושבת לפחות והיו מלא קופסאות צבע מפוזרות וזכוכיות וממש היה באלגן... החדר העגול היה די נקי אבל כל השאר ... לא

פרה גאה

New member
וגם רשמנו לכם מכתבים... חחח

שמנו מכתבים בלוח מודעות שהוא בחדר שנראה לי אמור להיות מטבח ... מכתבים ממש מטומטמים אני מקווה שתקחו את הכל בהומור.... אתה מודע למצב שלך ? אתה כוסון עולם! (תבין למה אני מתכוונת אחרי שתקרא את הפתקים)

אין לנו מטבח בשבט

זה בטח איפהשהו במחסן האחורי או משהו כזה, בכל מקרה את ראית את השבט בזמן השיפוצים, אני אישית מזמין אותך לבוא לפתיחת שנה, תראי איזה יופי שבט יהיה לנו, נקי ומצוחצח!

למעלה