../images/Emo45.gifאין לנו חזון
גם אין לנו מושג מה יקיר עמד לומר, אולי תשתפי אותנו? וגם אנחנו הגענו למסקנה הזאת, ובעיבוד בקבוצה חשבנו על הצעה כלשהי- ארגון סמינר של צוות תנועתי (צמ"ר, גרעין ארצי), גיל תיכון אבל רק מאחרי קורס מד"צים (כלומר- י'ניקים והלאה) ובוגרי תנועה שאינם חלק רשמי בתנועה אבל עדיין קשורים אליה ואכפת להם ממנה (כמו למשל גרעינרים לשעבר, או אנשים כמו עמרי!). לסמינר הזה יגיעו אנשים שרוצים להגיע בלבד! בסמינר הזה תהיה בחינה מחודשת של הערכים, בחינה מחודשת של מפעלים ומערכות בתנועה (ואז גם אפשר להציע מיון אחר למד"צים למשל) ובכלליות- סמינר שיבדוק את התנועה מבפנים. שאלתי אם הסמינר הזה הוא כמו סמינר שינוי, ואז המדריך שלי אמר לי שסמינר שינוי היה מיועד יותר רק לצוות גיל תיכון. הסמינר הזה יערב גם את ה"מבוגרים". כל אחד יבחר לאיזה קבוצה ללכת- לאיזה קבוצה "בוחנת" ללכת- אם לקבוצה שבודקת מפעלים וטיולים, אם לקבוצה שבודקת את ערכי התנועה, אם בקבוצה שמדברת על הקורסים וכד'. אני לא יודעת אם הסמינר באמת יצא לפועל, כי קשה להזיז דברים בתנועה, אבל בגדול- זה רעיון טוב. אני לא יודעת גם אם הוא יעזור. בהתחלה בטח שלא, אבל צריך להמשיך עם זה ולראות- שינוי לא בא בזמן קצר! בכל מקרה, לא יודעת אם על זה דיברת, אבל זה בהחלט משהו שנראה לי ראוי לציון... ועוד משהו- כתבת שדעתך שונה... בקשר למה? שהיה סמינר טוב?...