סמינר י"ב!

אה?! מההה?!!

באילת, נכון? כן, הוא סיפר שאחד מרמת הגולן שהיה חניך של תיקי בא אליו ואמר לו "צ'רטקוף!" בלי אפילו לשאול אותו אם יש לו איזה קשר לאיזה צ'רטקוף אחד. אז חשבנו על זה, והגענו למסקנה שיש רמז כי הוא עם תיק של גרעין עודד, אבל מעבר לזה, איך לעזאזל הוא ידע שהוא צ'רטקוף?!! תיקי ועופר בכלל לא דומים! יעני, אין שום דמיון!! לעומת זאת, תיקי ואנוכי דומים ביותר. שנינו קופים! חי חי..
סתם, אסף יפה.

קשתונה

New member
א. יש בניהם דמיון...

זה שתיקי נמוך ועופר גבוה ועופר שחור ותיקי...לא! יש בפנים טיפונת דמיון... חוצמזה שהוא היה בטיול חנוכה בכיתה ט וכולנווווווווווווווווו ראינו אז מי זה אח של תיקי!

אה! עכשף הכל ברור!!!

אין כל כך דמיון... לעופר יש פנים ארוכות, שיער שחור, אף יחסית ארוך. לאסף יש פנים עגולות, הוא קירח ויש לו אף קטנטן. אולי יש טיפה דמיון בעיניים... קיצר, סיפרתי הרגע לאח שלי עופר איך זיהו אותו ומאיפה מכירים אותו, אז הוא שאל אותי איך אני יודעת, אז אמרתי לו שאני מדברת עם אחת י"בניקית מרמת הגולן שגם ראתה אותו (את חי חי..
) והוא שאל אותי למה לא אמרת לו גם שלום, אז אמרתי שאנלוידעת, ואז הוא שאל אם את נראית טוף, אז אמרתי ש.. אנלוידעת!
אבל זה הצחיק אותי אז החלטתי לשתף אותך...

כי...

הוא בא עם הבלונים ושאלתי אותו מי הביא לו. הוא אמר "קשת שהייתה חניכה שלי מרמת הגולן ועוד כמה בנות" אז חיברתי אחד ועוד אחד, והבנתי שזאת את! (כי ידעתי שאת מרמת הגולן וקוראים לך קשת.. משומה!)

fresh mishmesh

New member
אגב כך ניצן-

יש לך אחות בי"ב ששמה בישראל הוא נטע?... לא ידעתי! והיא הייתה איתי בקבוצה! היא סגורה על עניין של הקמת בצפר...

תצ1

New member
אכן.....

והיא בהחלט סגורה על עצמה לגמרי בקשר לבית ספר.... מה אני אגיד.. צריך לנסות להבין אותה. גם זה קורה.....

fresh mishmesh

New member
הנה התמונות שלי...

הנה ויצמן ואני עם העיתון של הקהילה ההומו-לסבית- הזמן הורוד... לא תאמינו מה יש שם...

fresh mishmesh

New member
החברייה שרים...

לעת ערב, ממש לפני הערב החברתי, מצאנו את עצמנו, חבורה של מצחיקולים, מתחילים לשיר כלמיני שירי משינה, יזהר אשדות ועוד רבים וטובים... איזה כיף היה

fresh mishmesh

New member
עוד

אני ושבסע, לא מודעים למעשיו המרושעים של ציפציף... ותודה ליורי האופטימי שאמר שהתמונה לא תצא טוב...

fresh mishmesh

New member
והנה אנחנו שרים

ואז הגרעינרים הפלצנים אמרו שאנחנו מזייפים... תמותו
סתם... האמת היא שבאת זייפנו... ובתמונה אתם יכולים לראות אותי משום מה מרוחה מצחוק... אחר כך כמובן גם עפתי מהבמה איכשהו... הממ... איכשהו

fresh mishmesh

New member
בערב החברתי...

משמאל לימין: דווצ'ה, אני, גל מהלר (מנסה להתחבא), שי, שבסע ויוחי

fresh mishmesh

New member
גם אני, כמו רבות אחרות

נשבתי בקסמיו של אילן... אחח אילן אילן... הזמר השרמנטי...
כאן הוא מבצע את baby one more time

למעלה