על זה אני זועקת.. למה? ואת השאלה הזאת שאלתי את הסמינר שלא קיבלו אותה.. תשובה מספקת לא קיבלנו..
א אשדודית 1 נ לא בפרטי New member 4/6/08 #32 על זה אני זועקת.. למה? ואת השאלה הזאת שאלתי את הסמינר שלא קיבלו אותה.. תשובה מספקת לא קיבלנו..
ח חרדית בהתחזקות מתמדת New member 4/6/08 #36 אני יכולה רק להוסיף שאת הזעקה שאת זועקת, והמחאה שאת מוחה ניתן למחות ולזעוק בדרך יותר מכובדת! בדרך חינוכית הרבה יותר..
אני יכולה רק להוסיף שאת הזעקה שאת זועקת, והמחאה שאת מוחה ניתן למחות ולזעוק בדרך יותר מכובדת! בדרך חינוכית הרבה יותר..
א אשדודית 1 נ לא בפרטי New member 4/6/08 #47 ראבצען.. =רבנית. לא בסמינרים שלנו... כן. יש עוד דרך וזה עולה הרבה מאד כסף.. זה לשחד את כולם...
א אשדודית 1 נ לא בפרטי New member 4/6/08 #33 מה שברור שלו היו אוספים את הדמעות שנשפכים בגלל הסמינרים.?! היינו ממלאים את הכנרת
ח חרדית בהתחזקות מתמדת New member 4/6/08 #37 לצערנו הרב זה נכון. אבל השינוי צריך להגיע מהמנהלים שאומרים שהרב פלוני אמר... וח``ו אני לא מזלזלת ברבנימ אבל היחס, עצמ ההפיכה של עיקר לטפל ולהפך, זה הבעיה. המושג ללמוד בסמינר טוב הפך להיות תחרות, מסחר וזלזול יותר מאשר הרצון להקנות ערכים.
לצערנו הרב זה נכון. אבל השינוי צריך להגיע מהמנהלים שאומרים שהרב פלוני אמר... וח``ו אני לא מזלזלת ברבנימ אבל היחס, עצמ ההפיכה של עיקר לטפל ולהפך, זה הבעיה. המושג ללמוד בסמינר טוב הפך להיות תחרות, מסחר וזלזול יותר מאשר הרצון להקנות ערכים.
א אשדודית 1 נ לא בפרטי New member 4/6/08 #40 לשנות את המציאות אני לא יכולה לאסוף את הדמעות אני לא יכולה, אבל לפחות למנוע דמעות אני יכול בכך שבשלושה מקצועות מעגלים פינות בציונים.
לשנות את המציאות אני לא יכולה לאסוף את הדמעות אני לא יכולה, אבל לפחות למנוע דמעות אני יכול בכך שבשלושה מקצועות מעגלים פינות בציונים.
א אשדודית 1 נ לא בפרטי New member 4/6/08 #48 יעלי חח אולי נעשה פינה יומית ללימוד אידיש. א.גרויסער שכוויח.. א