סמינריון זקוקה בסיוע הכנת סמינריון איכותני תמורת תשלום efratiar@walla.co.il
E efratmichal New member 12/12/08 #1 סמינריון זקוקה בסיוע הכנת סמינריון איכותני תמורת תשלום [email protected]
א אליהו ד New member 12/12/08 #4 איך אומר השיר יש טיפות של שיגעון... הוא אלוהי והלוואי שאגיע לרמה שלו פעם
א אליהו ד New member 12/12/08 #8 שירי שמיר היא אשה מאוד חכמה ואם היו יותר נשים כמוה ופחות כמו אחרות היה עולם הרבה יותר טוב
B berta84 New member 12/12/08 #6 אתה יודע למה שיטוביץ הולך כפוף? תצרף את זה לעובדה שקבלת הדוקטורט של שירי מתעכבת כבר 4 שנים עקשן הבן אדם
אתה יודע למה שיטוביץ הולך כפוף? תצרף את זה לעובדה שקבלת הדוקטורט של שירי מתעכבת כבר 4 שנים עקשן הבן אדם
א אליהו ד New member 12/12/08 #9 חחחחחחחחחח וואלה אגב את יודעת מה אחד המרצים אמר על שיטוביץ ? שהוא בדרך לקבל פרס נובל
א אליהו ד New member 12/12/08 #12 אה חחחחחחחחחחחח נכון נכון אבל אני גם זוכר שהסייקו אמר משהו בקשר לזה אולי בעצם אני אמרתי את זה הכל מתערפל כשלומדים ביחד את כל המקצועות האלו ונהיה יפה
אה חחחחחחחחחחחח נכון נכון אבל אני גם זוכר שהסייקו אמר משהו בקשר לזה אולי בעצם אני אמרתי את זה הכל מתערפל כשלומדים ביחד את כל המקצועות האלו ונהיה יפה
B berta84 New member 12/12/08 #14 טוב יאללה לך ללמוד או ששירי באה עם המחבט או עם המחבת, אה סליחה עם המחבת זאת הכנימה(היא נורא רעבה אז תיזהר)
טוב יאללה לך ללמוד או ששירי באה עם המחבט או עם המחבת, אה סליחה עם המחבת זאת הכנימה(היא נורא רעבה אז תיזהר)