אני חושב שאתה ו...
´הנוטה להאמין´ לא מדברים מתוך נסיון, אלא מתוך ידע שמקורו באינצקלופדיות או סתם מתוך ידע מסיפורים ושמועות. יש דברים מסוימיים שאי אפשר להבין אותם לגמרי מבלי שאתה מנסה אותם. סמים זה דוגמה לכך. אל תבין אותי לא נכון, אני לא ממליץ לאף אחד לנסות סמים במיוחד לא למישהו שמאמין לכל מה שהוא קורא או שומע (מחשש שלאותו בן אדם יש סיכוי גדול יותר להתמכר). סמים הם מסוכנים, והם לא מתאימים לכל אחד. אתה יכול להמשיך ולדבר על כמה שזה ילדותי והורס את החיים של אנשים. אבל העובדה היא שהאומנות והתרבות בכלל מלאה גם ביצירות מדהימות שנעשו תחת השפעת סמים, וכן סמים עשו גם דברים טובים בשבילנו(ביל היקס צודק). אתה יכול לרדת על זה כמה שאתה רוצה, אבל מה כבר אתה יצרת שמשתווה לעבודתו של לואיס קרול, טימוטי לירי, פרויד (שהשתמש באופיום), ביל היקס, TOOL, אלכס גראי, ג´ימי הנדריקס, אלברכט דירר, אלברט הופמן, אליאסטר קרואלי, הביטלס, לד זפלין, קינג קריסמון, פינק פלויד ועוד רבים אחרים. כמו גם ביל קלינטון, אל גור ובוש שגם הוא ככל הנראה ניסה סמים. סמים לא בהכרח מגבילים ולא בהכרח הורסים לבן אדם את החיים אז אל תפיץ פחד שבבסיסו נמצאת בורות. הרבה מאוד משתמשים מתמכרים והחיים נהרסים להם (אם הם בכלל שורדים), אבל לא תמיד ולא בכל מצב. ולכן אתה לא יכול לקבל החלטה בשביל אחרים. מי שרוצה להשתמש שישתמש ומי שלא אז לא... אני לא עומד להכנס לפרטים כמו באיזה מדינה זה חוקי או לא, כי זה פשוט לא מעניין אותי. אבל הנקודה שלי היא שאתה לא יכול לחוות דעה כאילו היא נכונה ב 100% למרות שאתה לא חווית בעצמך את הדבר שאתה מדבר עליו, ולכן אתה לא צריך לנסות ולרדת על Jimmy, פשוט תביא את דעתך וזהו. אני לא אומר שאתה טועה או משהו כזה, להפך אני מסכים עם חלק לא קטן מהדברים שאמרת, אבל אני לא חושב שאתה צריך להתנהג כאילו אתה הסמכות העליונה על סמים, למרות שבכלל לא ניסית אותם. ושוב אני לא מעודד אף אחד להשתמש בסמים, זה בסך הכל דיון על סמים, לא רשימת תפוצה. אני לא הוספתי לך פה שום פרטים של דילרים או מקומות שבהם אתה יכול להשיג סמים ופרטים על מחירים וכאלה שטויות. אז יהיה נחמד אם תקח את הדברים בפורפורציה. וסתם שתדע לא כל סם ממכר מבחינה פיזולוגית. LSD לא ממכר מבחינה פיזיולוגית, אבל ניתן להתמכר עליו פסיכולוגית. במקרה הספציפי של LSD לא קיים שום מרכיב ממכר, אלא מדובר בחומצה שמופקת מפטרייה שגדלה על קש, שדומה במבנה הכימי שלה לחומצות שקיימות בגוף ובמזון. אני לא יודע בקשר לסמים אחרים. אבל בקשר ל LSD אתה יכול לבדוק את המידע הזה גם באנציקלופדיות שאתהכל כך אוהב. כולל http://www.infoplease.com כמו גם בריטניקה ואנציקלופדיות רפואיות. אז שוב אני לא ממליץ לך או למישהו אחר להשתמש, במיוחד לא ב LSD. כי הוא כן מסוכן ואי אפשר לחזות ההשפעה שלו על כל אדם ואדם. אני פשוט הבאתי את זה כדוגמה לכך שאתה לא יודע הכל ושלא כל הסמים באמת ממכרים מבחינה פיזיולוגית. אל תיצור בהלה ותפיץ פחדים סתם מבלי שאתה יודע אם אמת הם. זה פשוט נראה לי מגוחך איך שאתה ו´הנוטה להאמין´ תוקפים את Jimmy, כאילו אתם יודעים הכל. גם אני לא יודע הכל על סמים, לכן לדוגמה בחרתי לא להגיב על כל הנושא של הגראס, כי אני לא יכול להגיד לך בביטחון מה השפעותיו. אין לי שום כוונה לפגוע בך אבל זה פשוט מגעיל אותי איך שאתה ו´הנוטה להאמין´ עשיתם לינץ´ ל Jimmy, כאילו שאתם יודעים הרבה יותר.