סמולוויל

סמולוויל

איזה באסה אם מבטלים את הסדרה למה לא ממשיכים לעונה החמישית וחוזרים לראשונה?

santavelx

New member
כן

כן הם ימשיכו אחרי שזה יחזור לפרק האחרון מהתחלה חחח!@@@@@@

slayer510

New member
סמולוויל

חבל שאתם לא משדרים את העונה החמישית מאוד חבל!! אבל לי כבר לא איכפת כי למזלי אני כבר מצוייד בכל הפרקים של העונה החמישית שהורדתי מהאינטרנט!! למרות שלא הייתי מתנגד לראות את סמולוויל בטלוויזיה, אבל אין מה לעשות!! יום טוב שיהיה לכם!!!

yaniv1000

New member
גם אני הורדתי :)

יש לי את כל עונה 5 על המחשב , 7GB של עונה מדהימה . וגם כתוביות איכותיות בעברית ,כעת אני יכול לצפות אפילו ב3 פרקים ביום ללא פחד שיקרה משהו. Smallville.S05.WS.DVDRip.XviD-SAiNTS

yaniv1000

New member
מעולה זאת לא מילה :)

Smallville.S05.WS.DVDRip.XviD-SAiNTS 1000kbps כל העונה :) אפשר להשיג בטורנט ליץ , כרגע סיימתי לראות את פרק 1 של עונה 5 פשוט פרק מדהים! (אני לא אגלה אבל מדהים* הם גם שינו את הפתיחה של סמלוויל אבל את השיר לא. ממש שווה עכשיו אני יצפה בפרק 2 , ומחר בעוד 2 פרקים.. איכותי הכי טובה שתשיג ידידי.

yaniv1000

New member
אני לא יכול אחי

צריך להיות פאוור יוזר כדי לשלוח הזמנות ואני עדיין לא... אני לפני כמה ימים נרשמתי לשם תגיד אתה משחק CS במקרה? והזמנות אחי כנס לאתר www.torrent.co.il תירשם לפורום שם הם יביאו לך הזמנות חופשי

חחחח יפה לך

אני עכשיו בעונה 6... סוף הדרך אני לא יהרוס כלום... אני רק יגיד לך שיש לך המון מה להנות בעונה שהורדת עכשיו! אז שיהיה לך בכיף באמת משהו אדיר. אביב.

yaniv1000

New member
אני יודע היא פצצה

עונה פצצה אתמול ראיתי 3 פרקים והיום עוד 2-3 אני יראה.. ראיתי במחשב אותם :p

Volldemort

New member
בטאגליינס אפילו יש שאלה על העונה

החמישית והשישית, הנה חלק מהתשובה של מתי ישודרו העונות: "5 עונות ישודרו ברצף...." איזה רצף בדיוק?

למעלה