סמולוויל

0popoup0

New member
סמולוויל

פרק סיום העונה היה לא יפההה פשוט מעצבןןן מה אתם חושבים (הייתי חייב להוציא את זה)

ronaldiniho3

New member
קלארק עיצבן אותי בפרק הזה

למה הוא רצה את הטבעת האדומה!? יהיה מעניין מחר...

eskilo

New member
זה היה פרק לפני סיום העונה..

היום זה פרק סיום העונה! אתמול(יום רביעי) היה פרק לפני סיום העונה!! אוףףף..אני כבר לא יכול לחכותתתתתתתתתתתתת...פעם ראשונה שאני ככה בגלל סידרה.. אני סופר את השעות ואת הדקות.. נראה לי אני אתחיל להוריד את הפרקים מהאינטרנט אחרת אני אחטוף התמוטטות עצבים אחרי כל פרק..

eskilo

New member
אולי בעצם אתה צודק..

בעצם בדקתי עכשיו ויכול להיות שטעיתי..בכל מקרה, אני מת לראות מה יהיה בפרק הבא... אגב, לפי האתר של AXN בתקצירים של הפרקים אז היום ישודר פרק 45 ויש שם תקצירים עד פרק 53..זה אומר שבעונה הזאת יהיו רק שמונה פרקים?

Burger4

New member
וואלה ואני חשבתי שהוא יעוף כבר !

די עכשיו עוד עונה שלמה כשהוא לא יכול לעוף מה שיעניין את הסדרה ויהפוך אותו באמת לסופרמן. לפחות שיתחיל להקפיא דברים עם הפה, שיהיה כבר סופרמן כי בלי התעופה הוא לא מעניין. הפרק באמת היה מעצבן כי הוא לא תרם משהו מיוחד בשביל סוף העונה. אבל ברור שיעשו אותו מעצבן בגלל שזה פרק סוף עונה הם רוצים שאנשים יחכו לעונה החדשה, למזלנו אצלנו זה יום יום אז לא מחכים הרבה :)

eskilo

New member
כן..

כן, גם אני מחכה ליום שבו הוא יתחיל לעוף ושיספר ללאנה על הכוחות שלו.. בינתיים אני יודע לפחות מתי הוא יספר לדמות מפתח נוספת בסדרה..

אני מעדיף שהעיניינים יתקדמו לאט

להשאיר אותנו במתח לקראת הכוחות החדשים.

cowgirl Ms

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

הפרקים נהיים טובים יותר כל פעם. אני מתה על קלארק ה"מרושע", הוא כזה כייפי עם הטבעת הזאת! סוףסוך הסדרה תופסת תאוצה, ופשוט קשה יותר מפעם להסיט ממנה את העיניים. ובקשר לפרק של היום... המשך יבוא?!!? הם מנסים להרוג אותי?!
איזה מתח....

eskilo

New member
שמתם לב..

כן, קשה מדי..ועוד עכשיו לחכות לפרק הבא עד יום ראשון?אני אתחרפן.. שמתם לב לעובדה שאבא של קלארק קיבל מג'ור-אל כוחות כמו של קלארק,כן?

הסדרה הולכת ונעשית יותר מרתקת../images/Emo70.gif

העונה הראשונה הייתה מדהימה והעונה השנייה גם. קיבלנו הרבה מידע על קלארק אבל עדיין לא הסבירו לנו מה פשר העניין של "הוא ישלוט בעולם". וקלארק כשהוא עונד את הקריפטונייט האדום הסדרה הופכת להרבה יותר מעניינת.

yarivito

New member
יודעים מה אני חושב?

ידוע לנו,שככל שקלארק מתבגר הוא מקבל כוחות חדשים,אבל במצב הזה אבא שלו כבר מבוגר,הייתכן שיש לו את כל הכוחות..כולל לעוף??? אז תחשבו לעצמכם..בפרק ביום ראשון,לא נראה אותם מתרסקים על האדמה,אלא עפים...

cwn

New member
אני לא חושב שהוא קיבל את כל הכוחות

אני חושב שהוא קיבל את כל הכוחות שיש לקלארק עכשיו כדי שיוכל להשתוות אליו ולא מעבר. הם לא יכניסו את התעופה, ההקפאה והחושים החדים בצורה כל כך לא משמעותית והכל במכה.

lordof the

New member
בתור אחד שראה עד סוף עונה 5

עונה 3 הכי טובה, בייחוד סוף העונה המותח. עונה רביעית ממוצעת, ועונה חמישית ממש גרועה שאפשר להגיד הרסה לי את החשק להמשיך לצפות בה. אם מישהו רואה פה עונה 6 הוא מוזמן להגיד אם זה משתפר או לא

0popoup0

New member
קלארק ולאנה

מה ניראה לכן יהיה בהמשך הם יחזרו להיות ביחד או שהם יהיו כמו פעם רק ידידים

ronaldiniho3

New member
וואו, איזה פרק היום!

אבל מה שהורג אותי זה איך קלארק מוותר בכ"כ קלות על לאנה?! ועוד משהו- השחקן ששיחק את המאפיונר הזה (שרצה שקלארק יהיה במאפיה שלו) הוא מוכר לי, זה לא אנטוני הופקינס במקרה?!

Burger4

New member
הופקינס?! אפילו לא דומה!!

אם ישימו את לאנה וקלארק ביחד אז הסדרה תהיה משעממת

למעלה