היום זה פרק סיום העונה! אתמול(יום רביעי) היה פרק לפני סיום העונה!! אוףףף..אני כבר לא יכול לחכותתתתתתתתתתתתת...פעם ראשונה שאני ככה בגלל סידרה.. אני סופר את השעות ואת הדקות.. נראה לי אני אתחיל להוריד את הפרקים מהאינטרנט אחרת אני אחטוף התמוטטות עצבים אחרי כל פרק..
בעצם בדקתי עכשיו ויכול להיות שטעיתי..בכל מקרה, אני מת לראות מה יהיה בפרק הבא... אגב, לפי האתר של AXN בתקצירים של הפרקים אז היום ישודר פרק 45 ויש שם תקצירים עד פרק 53..זה אומר שבעונה הזאת יהיו רק שמונה פרקים?
די עכשיו עוד עונה שלמה כשהוא לא יכול לעוף מה שיעניין את הסדרה ויהפוך אותו באמת לסופרמן. לפחות שיתחיל להקפיא דברים עם הפה, שיהיה כבר סופרמן כי בלי התעופה הוא לא מעניין. הפרק באמת היה מעצבן כי הוא לא תרם משהו מיוחד בשביל סוף העונה. אבל ברור שיעשו אותו מעצבן בגלל שזה פרק סוף עונה הם רוצים שאנשים יחכו לעונה החדשה, למזלנו אצלנו זה יום יום אז לא מחכים הרבה
הפרקים נהיים טובים יותר כל פעם. אני מתה על קלארק ה"מרושע", הוא כזה כייפי עם הטבעת הזאת! סוףסוך הסדרה תופסת תאוצה, ופשוט קשה יותר מפעם להסיט ממנה את העיניים. ובקשר לפרק של היום... המשך יבוא?!!? הם מנסים להרוג אותי?!
העונה הראשונה הייתה מדהימה והעונה השנייה גם. קיבלנו הרבה מידע על קלארק אבל עדיין לא הסבירו לנו מה פשר העניין של "הוא ישלוט בעולם". וקלארק כשהוא עונד את הקריפטונייט האדום הסדרה הופכת להרבה יותר מעניינת.
ידוע לנו,שככל שקלארק מתבגר הוא מקבל כוחות חדשים,אבל במצב הזה אבא שלו כבר מבוגר,הייתכן שיש לו את כל הכוחות..כולל לעוף??? אז תחשבו לעצמכם..בפרק ביום ראשון,לא נראה אותם מתרסקים על האדמה,אלא עפים...
אני חושב שהוא קיבל את כל הכוחות שיש לקלארק עכשיו כדי שיוכל להשתוות אליו ולא מעבר. הם לא יכניסו את התעופה, ההקפאה והחושים החדים בצורה כל כך לא משמעותית והכל במכה.
עונה 3 הכי טובה, בייחוד סוף העונה המותח. עונה רביעית ממוצעת, ועונה חמישית ממש גרועה שאפשר להגיד הרסה לי את החשק להמשיך לצפות בה. אם מישהו רואה פה עונה 6 הוא מוזמן להגיד אם זה משתפר או לא
אבל מה שהורג אותי זה איך קלארק מוותר בכ"כ קלות על לאנה?! ועוד משהו- השחקן ששיחק את המאפיונר הזה (שרצה שקלארק יהיה במאפיה שלו) הוא מוכר לי, זה לא אנטוני הופקינס במקרה?!