סמולוויל

סמולוויל

שלום! בטח לא מזהים אותי בפורום הזה אבל אני נכנסת הרבה ואני גם בפורום סמולוויל+לויס וקלארק. רציתי להגיד (ואני יודעת שמליונים כבר כתבו לפניי- אז זה רק בא לחזק) שסמולוויל ולואיס וקלארק הן סדרות מעולות ואני ממש אוהבת את העונה החדשה של AXN- כל הסדרות שם אלו סדרות איכותיות עם רמה (לפחות לדעתי). נכנסתי לאתר של AXN לראות את התקציר לפרק שהיה היום בסמולוויל (פרק 12 או 13 בעונה ה-2) אבל לא מצאתי את הדף של התוכנית. נכנסתי ללואיס וקלארק (גם את זה פיספתי) ולתוכנית הזאת יש דף עם התקצירים והכל. בדף של "השבוע החזק של AXN- יותר נצחי" (לא הבנתי למה זה יותר נצחי אבל שיהיה) לא כתובים תקצירים של הסדרה. מישהו יכול לתת לי קישור בבקשה? אני זוכרת שפעם נכנסתי לדף הזה אבל אני לא זוכרת איך! עוד דבר: למה תעשו הפסקה בין עונות 5 ו-6 של סמולוויל? עד שתיגמר כאן העונה ה-5 יעברו (רגע.. מחשבת) משהו כמו ארבעה חודשים ועד אז העונה ה-6ית כבר תיגמר באר"הב (נראה לי). גם אם לא אלו יהיו הפרקים האחרונים של העונה (מקווה שלא של הסדרה). אז למה תהיה הפסקה?

גללללי

New member
תשובות

אם תיכנסי לאתר שלנו www.axn.co.il ותבחרי בלוח המשדרים תוכלי להיכנס דרך לוח המשדרים לתקצירי הסדרות... לגבי עונה 6 בכל מקרה בשלב הזה יש עוד זמן כשיהו לנו פרטים מדוייקים מבטיחים לעדכן. בברכה, צוות AXN

Burger4

New member
מי אמר שיעשו הפסקה ??

בבקשה אל תכניסי להם רעיונות.. אם יעשו הפסקה אז הרבה ינשרו. מה שכן דווקא חשבתי שהיו צריכים לשדר סמולוויל ואז לואיס וקלארק כי סופרמן נולד בסמולוויל ואז נסע למטרופוליס.. אבל זה סתם מחשבה

cwn

New member
נציגת הערוץ אמרה...

נציגת הערוץ שכתבה בדיוק לפניך אמרה שאולי תהיה הפסקה בין עונה 5 לעונה 6 בגלל שהעונה השישית עדיין לא הסתיימה בארצות הברית. בקשר לרעיון שלך, אין שום קשר בין שתי הסדרות, ואין סיבה לשדר אותן ברצף כרונולוגי.

shira the star

New member
אבל עדיין לא כדאי לעשות הפסקה !

אני רואה גם סמולוויל וגם לואיס וקלארק ואני לא רוצה שיעשו הפסקה הם סדרות מעולות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה