סמויה בהתייעצות :)

סמויה בהתייעצות :)

היי לכולן,
אני כנראה מתאימה יותר לאופנה מלאה אבל הפורום שלכן קצת יותר פעיל ויש פה הרבה בנות מקסימות שאשמח לקבל מהן חוות דעת.
אני הולכת הערב לחתונה ויש לי שתי אופציות לשמלות- אחת אולי יותר מעודכנת אך פחות מחמיאה בעיני, השנייה יותר מחמיאה אך קצת פחות מעודכנת, או יותר נכון צעירה (אני בת 28).
יש לי זוג אחד של נעלי עקב והוא בצבע שחור ועל כן אלו הנעליים שינעלו הערב בוודאות.
אשמח לקבל את דעתכן לגבי השמלות הספציפיות ופחות בעניין מבנה גופי וכו'.
תודה רבה!

שמלה מספר 1

מ FOREVER 21 עדיין לא נלבשה
זוהי החגורה המקורית שלה שגם לא מתאימה לנעליים וגם מרגישה לי קצת יומיומית

wasaby

New member
אני דווקא בעדה

חשבתי בתמונה הראשונה שהיא לא תתאים עם חגורה שחורה כי הצבע הזה ממש מבקש שילוב עם חום אבל להפתעתי זה דווקה יפה עם השחור.

אני קצת מבוגרת ואולי בגלל זה אני לא תמיד מבינה על מה בנות מדברות כשהן אומרות שבגד מסויים מבוגר מידי אבל משהו בשילוב של ההדפס של השמלה השניה והוולן בצווארון עושה לי קצת אסוציאציות דודתיות.

NoaLev6

New member
השמלה הזו עדיפה לדעתי

היא יותר חגיגית ומתאימה לאירוע.
אבל סתם בכלליות השמלה עם הראשונה עם חגורת הסרט השחור יפה ליומיום

קודם כל הרשי לי למחות

על זה שאת משייכת את עצמך אוטומטית לפורום אופנה מלאה. פה זה "פורום אופנת נשים", לא "פורום אופנת נשים במידה 36 בלבד".
אהבתי את שתי השמלות, שתיהן יפות ונראות עלייך יופי. את הראשונה עם החגורה באופציה הראשונה אהבתי יותר. השניה באמת יותר חגיגית ונראה לי שיותר מתאימה לאירוע.

מחאה זה גם אופנתי היום :)

אני קוראת סמויה בשני הפורומים וחושבת ששניהם תורמים ומאוד רלוונטיים..
בכל אופן כנראה שבאמת אלך על שמלה מספר 2

lisa s

New member
השניה באמת קצת יותר חגיגית

לגוף שלך יש פרופורציות מאוד יפות, נראה לי שאת מחמירה עם עצמך שלא בצדק. שתי השמלות חמודות ומחמיאות לך. תהני באירוע

למעלה