סמאקדאון ספוילרס

DDN

New member
אל תתעצבן.

הם טעו. קורה. הם בני אדם. (בסוף עוד באמת תעשה להם מהפיכה אלימה. . . ) אז לביג רד איוול דוויל קוראים אלכס? פרט מעניין.
 
רפי ודי די אן ביקשתי סליחה שכתבתי

את ההודעה הראשונה אבל זה מעצבן אותי חאלס כמה אפשר כול שנייה חושדים בי או משו כאילו אני משוגע, חאלס נמאס אתם אלה שמן הימים הראשונים פה ובאתר הקודם שהיה שנסגר ווי ווי אף ישראל אורג בפורום שם מכירים אותי יודעים מי אני, לא משנה רק רציתי להבהיר ואלה שפה לא מכירים אותי לא יתחילו להגיד שזה אני וכו´ מצטער על כול ההודעות אבל זה הציק לי מאוד זהו
 

DDN

New member
לא הבנת אותי.

לא העברתי עליך ביקורת ולא תקפתי אותך. אני יודע בדיוק מי אתה. אתה VIOLENT REVOLUTION שהיה פעם DEAD MAN, והשם שלך זה נוריאל (אמת?) אני יודע שאתה לא מקלל, לא תוקף, ומתנהג יפה בסה"כ. אני מבין שאתה עצבני. כל אחד יתעצבן על משהו שמאשימים אותו הלא עוול בכפו. רק אמרתי לך לא להתעצבן, שתבין שאנשים טועים, והם די מחוממים. לגבי ביג רד איוול דוויל. . .. לאן הוא נעלם?
 

haranISmafisto

New member
ויילנט רבולושן

סליחה על מה שאמרתי לא רציתי לפגוע בך או במישהו אחר הייתה טעות ובגלל זה אני מבקש סליחה מקווה שתקבל אותה לא ניסיתי לפגוע בך. סולח???
 

New World Order

New member
לפי מה שאני זוכר, בהודעה

האחרונה שלו הוא כתב שהוא חושב שהוא פורש מהפורום הזה נראה לי בהודעה כשהוא קילל את כולם שם בשלבים. אהההה ביג איוויל רד דוויל זה זה שהיה דד מן אינק ? לא דד מן שהיה נוריאל אלא דד מן אינק.
 
למעלה