סמאקדאון ספוילרס

zizizi

New member
סמאקדאון ספוילרס

לא ראיתי, רק קראתי, ונראה שהייתה תוכנית מעולה אלופי זוגות חדשים : הוגן+אדג´. אנדרטייקר נגד אנגל הסתיים ללא הכרעה בצורה מוזרה מאד : שניהם החזיקו אחד את השני ב- submission holds ובאותה השניה שבה אנטרטייקר נכנע, קורט אנגל הפסיד בספירת שלוש... לאחר הקרב, הקנדים(טסט,סטורם וקריסטיאן) תקפו את טייקר, אבל אנגל עזר לו. כמובן שאנגל עדיין חטף מטייקר גם לאחר העזרה. יום טוב !

Bad Ass IL

New member
תיקון קטן

בקרב של טייקר ואנגל, טייקר הרים את אנגל ללאסט רייד, אנגל החזיק לטייקר את היד ונעל את הצוואר עם הרגליים (ארם-באר), ואנדרטייקר בכל זאת הצליח לעשות פווארבומב, אך אנגל לא עזב, אז בזמן שטייקר היה בארם באר, השופט (מייק קיואדה) ספר לאנגל את ה1-2-3... דרך אגב, בתחילת המופע ששרו את ההימנון האמריקאי, באו שלושת הקנדים, סטורם, טסט וכריסטיאן, והעיפו את ליליאן גארסיה מהזירה, ונתנו נאום נגד אמריקאים (תזכרו, התוכנית תשודר ב4 ביולי, יום העצמאות של ארה"ב!), וההיט שהם קיבלו היה חזק כמעט כמו של הוגאן! כל הכבוד לשלישיה הזאת, רק צריכים איזה קנדי גדול לקבוצה (אולי איזה מתנקש?), והם יהיה קבוצת הילים מצוינת!

the Rain

New member
אנשים תארו לכם

גיר´קו סטורם טסט בנאוה כריסטיאן אד´ג אולי והמנהל הוא ברט הארט נבחרת החלומות

rshamir

New member
ברט הארט עכשיו לא עושה כלום

חצי גוף שלו משותק אז אתם יכולים להפסיק לחלום.

אכן הוא משותק חצי מגופו אבל

אבל יכול להזיז את הבוהן בגלו השמאלית ומצפים להחלמה מושלמת אבל יקח הרבה זמן

the Rain

New member
אני מתווכן שהיה מנהל של הקבוצה

אותו דבר כמו שון מייקלס

shlompi 333

New member
לפני

לפני התאונה,כשברט היה בכושר הוא לא חזר, מה גורם לכם לחשוב שעכשיו, כשהוא פצוע הוא יחזור ל-wwe?

the Rain

New member
אל תשתגע הוא לא בכיסא גלגלים

הוא יכול לעמוד והכול הוא אפילו פעיל בתור מנהל של איזה ארגון מסויים

rshamir

New member
אני לא משתגע

כנראה לא שמעת - לפני שבוע ברט הארט עבר שבץ מוחי וחצי גוף שלו משותק. הוא מצליח להזיז את אצבעות הרגליים באותו צד וזהו! הוא עדיין מרותק למיטה ולא ידוע אם הוא בכלל יקבל חזרה תיפקוד באותו חצי גוף.

New World Order

New member
חחחחחחחח

בראט הארט משותק בכל חצי גוף אבל יוכל להזיז את האצבעות, איך זה בדיוק ? גם הביצה שבחצי השני גם משותקת ? כשהגוף משותק הוא משותק ואף חלק לא יכול לזוז, ואתם אומרים שהוא יכול להזיז אצבעות אז זאת אומרת שהוא לא משותק אלא שהוא פגוע בחלק הזה של הגוף וכמובן כשאתה נפגע בתאונה או אחרי ניתוח קשה לזוז בכלל. קצת הגיון אהההה אה וכן כשעוברים שבץ מוחי הגוף משותק כולו ולא עושים אוקייייי היד הגב משותק המרפק לא הרגל משותק האצבעות לא.... זה לפי בחירתך.

rshamir

New member
לא הבנת

ברט הארט מרותק למיטה. הצד השמאלי שלו משותק כתוצאה מהשבץ, אבל הוא התחיל לקבל חזהר לחושה ויכולת תזוזה קלה באצבעות רגל שמאל. זה סימן חיובי שאולי מצביע על אפשרות לשיקום. אבל הוא בהחלט משותק בחצי הגוף השמאלי. ולידיעתך, במקרי שבץ זה מאד נפוץ לקבל שיתוק בחצי גוף, מפני שהפגיעה היא באזור במוח שמשפיע על הצד הזה של הגוף. אז אל תדבר שטויות לפני שאתה קצת בודק את הנושא.

haranISmafisto

New member
רפי

רפי מה אתה מנסה להסביר לו זה הריי ברור שזה או דדמן או ויילנט רבולושן לדבר בהגיון לא יעזור.

New World Order

New member
רק מתוך סקרנות

יש לכם סיוטים מהדד מן הזה ? כי אני רואה שכל מי שחוזר מתקופה די ממושכת או כל מישהו חדש ובכל ללא מכירים אתם חושדים בו ומתחילים לעשות אן דן דינו מי זה מי. ועם לא שמתם לב שהכינוי שלי הוא NWO,וכפי מה שהבנתי לפני יום יומיים הדד מן הזה הוא אוהב את אנדרטייקר ואפילו הוא כתב באיזה הודעה שהוא נכנס בשמות שהם קשורים רק לאנדרטייקר, מה לעזאזל NWO קשור לאנדרטייקר ?

יא חתיכת מפגר מה אתה רוצה ממני

אני לא מארתי כלום ולא קיללתי ולא רבתי עם אף אחת אז תסתום ושב בקט סליחה שאני מתפר אבל זה מקומןם אותי מי הוא בכלל שיגיד עליי דברים כאלו ודרך אגב אני זה שביקשתי מזוהר ומרפי ומכולם להגיב למה שכבתי אז תסתום את הפה ושב בשקט יא חתיכת ........

אני לא מבין מה אתם רוצים ממני זה

אומר אני הקשבתי והשתתפתי וזהו מה אתם עוד רוצים לעזזאזל שלא יתחילו לדבר עליי וזהו אני מהראשונים בפורום הזה ובכלל ולא רבתי עם אף אחד וזהו אני לא אלכס לא מקלל פה אף אחד ולא רב עם אף

תוצאיו מהשכל שלכם שזהאני לא אן ווי

או למה שאני יחליף ניק לא רבתי עם אף אחד ודיברתי בהגיון וזהו מה אתם רוצים ממני זה שאחד אמר זה דדמן הוא התכוון לאלכס בכלל לא לי תקלטו אתם לא יודעים איך אני מעוצבן

haranlsmafisto יא דפוק

אהבל אני כבתי בשרשור הזה שברט משותק ואז אני יכתוב הודעה שסותרת אותי יא מטומטם אהבל י אתה בכלל לא רבתי עם אף אחד ולא בטיח ואחזרו על זה מאה פעם לא קיללתי ולא אמרתי שאני שם זין על אחרים אני השתתפתי בדיום היה ואני זה בכלל שביקש מרפי זוהר אלכס ושאול ועל האש להגיד מה הם חושבים בנושא יא מטומטם מי אתה בכלל שתדבר עליי ותגיד דברים שאתה בכלל לא יודע וזה שאמר שאן ווי או זה דד מן הוא התכוון בכלל לאלכס

למעלה