סל קל או כיסא בטיחות מגיל לידה?

dindada

New member
סל קל או כיסא בטיחות מגיל לידה?

היי שלום לכולן,
חדשה פה. בשבוע 26 עם תאומים בדרך. השבוע התחלנו לקנות כמה דברים למתוקים שבדרך. לשמחתינו את רוב הדברים הגדולים והיקרים נקבל ממשפחה וחברים (מיטות, שידת החתלה, בייבי סנסים, אמבטיה ועוד). אנחנו מתקשים בהחלטה לגבי עניין מסויים, מה כדאי לקנות בשלב זה , כיסא בטיחות שנועד לגיל אפס עד טווח מאוחד יותר(39 קילו) אך גם עולה הרבה יותר כסף וגם לא נשלף. או שכדאי לקנות סל קלים ובהמשך לעבור לכיסאות. יש לנו כבר עגלת תאומים שלא ניתן לחבר אליה סל קל. שמענו דעות לכאן ולכאן אך חשבנו שאין חכמות כבעלות נסיון ובכל זאת תאומים זה חוויה שונה והתנהלות שונה. אגב בכל החנויות המליצו על כיסאות, חשבנו שמן הסתם זה עניין של המכירה היקרה יותר ואילו החברים והמשפחה המליצו סל קל. אשמח לעזרתכן והמלצתכן.
תודה

scorpygirl

New member
חייבים סלקלם בשביל להוציא מבי"ח..

אם יש לכם ממי להשאיל רק לשחרור היתי הולכ על כסא בטיחות גם ככה הסלקל לא תחבר לעגלהאז הסבירות שתוציאי אותו מהאוטו די זניח, יותר סביר שתעבירי את שניהם לעגלה ותוכלי להסיע מאשר שתסחבי אותם עם הסל קלים (שזה יחד עם ילד יוצא משקל די מכובד).
מהשהכי עדיף - אם יש לך במשפחה או אל חברים ילדים קטנים שסיימו להתמש בסלקל והוא עדין בתוקף פשוט להשאיל מהם לתקופה.

זה ממש לא נכון ..

אני באופן אישי הוצאתי עם העגלה ובלי סלקל
ומי שבכלל אין לו רכב ?
בקיצור אגדה אורבנית ..

mishmish04

New member
לפחות בזמני זה היה נכון

וזה היה ממש מגוחך:
בדיוק כפי שתארת,
ילדה איתי אישה שלא היה להם רכב,
ולא שיחררו אותם עד שלא הצליחו לארגן סלקל.
מקווה שהזמנים השתנו.

את רצינית? זה ממש הזוי ונשמע לי גם קצת לא חוקי

אני ממש בטוחה שאין כזה חוק , אולי סתם נוהל שהשתרש.
הייתי מזמינה משטרה אם לא היו מאפשרים לי להשתחרר ..
אנחנו יצאנו עם עגלה מביח , וברכב הן הוכנסו לכיסאות ..
&nbsp

mishmish04

New member
זהו שלפחות בזמני היה לגמרי. חוק.

ועמותת בטרם וכל שאר ההוראות.
לא מתעמקת במה שעכשיו,
רק דבקה בהיגיון הפשוט והבטיחון והביטחון של הילדים.
ככה הם יצאו אחרונים מהבוסטרים מבין כל החברים שלהם,
כי גלי נמוכה ויותמי רזה.

מה לא חוקי ברצון של המדינה לשמור על תינוקות בחיים

ושלא ימותו בתאונת דרכים חלילה? (או סתם יעופו ויתנפצו על השמשה בברקס החזק הראשון).

את אמיתית? מה הקשר בין מה שכתבתי לתגובה שלך ?

בהכרח כל מי שלא יוצא עם סלקל לא דואג לשלום ילדיו ?
כולם חייבים להיות בעלי רכב ? אי אפשר לחזור הביתה ברגל מביי"ח ?
&nbsp

אני בטוחה שמי שמציג שכתובתו מעבר לכביש

לא חייב להציג כלום.
ואת לא אמיתית, סתם וולגרית.

טלי קורה מבין עיניך

ההקבלה בין אי הצגת סלקל לבין התנפצות תינוקות על שמשות היא מופת של טוב טעם

כשיש הורים לא אחראים- זו המציאות, ויש כאלה, גם אם זו לא

את כמובן
את הרי מאוד אחראית ולעולם לא תסיעי תינוק ללא סלקל או כסא בטיחות, אבל, היי, יש כאלה שכן! סורפרייז!
לא מגיע לתינוקות שלהם למות, ואם הצגת סלקל זה מה שיכריח אותם לקנות אחד כזה טרם היציאה מבית החולים (או שניים במקרה של תאומים), אז תינוק/ות חסר/י ישע ניצל/ו ממוות.

תמרה01

New member
זה נכון גם ללפני שנתיים השאלנו במיוחד למרות שהיו לנו

כסאות בטיחות ברכב.

לא חייבים סלקל להוצאה מבית חולים

לפחות בסורוקה.
הם כן דורשים שתראה להם שיש לך כיסא בטיחות / סלקל לכל ילד, אבל בהחלט לא חובה להביא את הסלקל למחלקה.
כשאנחנו השתחררנו, עלי הגיע עם העגלה (כי האוטו חנה קצת רחוק), ואז האחות האחראית דרשה לראות הוכחה שיש לנו סלקלים לשתיהן - והוא הוציא את הקבלה של הרכישה, והסביר איך התקין באוטו. זה היה מספיק.

הם מחוייבים לוודא שאתם לוקחים את הילדים בצורה בטיחותית ועל פי החוק. אבל הם לא יכולים לחייב אותכם לסלקל.

ולגבי השאלה - זה עיניין של פילוסופיה. מה אתם מעדיפים. אין אמת אחת נכונה.

Bacio

New member
זה תלוי איפה

בכרמל האחיות ממש מבקשות לראות שיש סלקל בזמן השחרור.
&nbsp
בפגייה, גם מבקשים לראות איך קושרים בכסא.

אני חושבת שכמספר האנשים שתשאלי ככה יהיו גם דעות

העדפתי כסא מגיל 0 מהשיקולם ההבאים :
-מספיק כבד לסחוב סלקל אחד , שניים זה ממש ממש קשה
- לי באופן אישי כסא נראה יותר בטיחותי ויציב מאשר סלקל
- בכל מקרה לא היית משאירה את התינוקות לישון בסלקל כך שהיתרון של לא להעיר אותם כשמגיעים ליעד הוא לא רלוונטי מבחינתי
- השיקול הכספי
&nbsp
&nbsp

כסאות בטיחות

לנו יש כסאות בטיחות מגיל 0 ומאוד מרוצה. נכון, בהתחלה הם היו קטנים מאוד אבל מהר מאוד גדלו והיום בני חצי שנה הסלקל כבר היה קטן עליהם לדעתי וחבל על הכסף. קנינו כסאות בולוורד של ברייטקס ואני מאוד מרוצה וגם הם:)

למעלה