סלקל של אוונפלו

מאז

New member
אה, וחוצמזה

הוא הסתכל גם על עגלות של אוונפלו (ואולי גם של גרקו). אומנם הוא אמור לחזור אלי עם המסקנות (את זה הוא לא יקנה בלי התיעצות, נראה לי) אבל יש המלצות? (חשוב לנו עגלה קלה)

אוונפלאו הכל חוץ מקלה

12 קילו זה FAR יותר מדי!!!! והאמת, מצחיק איך אתה לא מספיק להשתמש בעגלה והופס- צריך טיולון... הצעה שלי- תבדקי האם את יכולה לקנות עגלה שהיא הופכת להיות טיולון קל- ואז כל החיים אחרת (גם כספית!!). בהצלחה!!!

מעיןבר

New member
הי מאז

כשהלכנו לקנות סלקל השוויתי בין הסלקלים השונים ואין ספק בכלל שהסלקל של אוונפלו (discovery) היה הכי קל בחנויות, כך שאני לא ידעת כמה הוא שוקל אבל בהשוואה לאחרים הוא קל. לעניין העגלה - אני מאוד מאוד מרוצה מהעגלה. אמנם גם אני רציתי משהו קל (קומה שניה בלי מעלית) אבל בסוף המעלות היו רבות שהחלטנו למצוא מקום לאחסן את העגלה ואנחנו לא מצטערים.

הוא אמנם קל, אבל גם קטן מאוד ומתאים

רק עד 9 ק"ג ולא עד 13 כמו רוב הסלקלים האחרים. לפי דעתי, חבל על הכסף. עדיף כבר לקנות מושב בטיחות של איוונפלו מגיל 0 עד 4, או סלקל שמתאים עד ל-13 ק"ג. פעם התינוקות היו מגיעים ל-9 ק"ג בגיל שנה. לוטן שוקלת עכשיו 9 ק"ג בגיל חצי שנה ומזל שקנינו את הסלקל של צ'יקו שמתאים עד ל-13 ק"ג.

maya1001

New member
המלצה חמה חמה על איוונפלו ../images/Emo127.gif

אין אין כמו הסלקל של איוונפלו ששירת אותנו נאמנה עד שהקטקטית היתה בת 9 חודשים הוא פשוט הדבר הכי-הכי שיש מבחינת מרווח ונוחות וסחיבה - לדעתי!! ולגבי העגלה על אחת כמה וכמה, פתיחה וסגירה קלי קלות אחסון פשוט ואין בעיות עם הגלגלים כמו עם גראקו - ראי הוזהרת!! עברתי לטיולון של פג שעלה 1200 ש"ח כמוהדיל של עגלה+סל-קל של איוונפלו ואני מאוכזבת לאללה!! רק רק רק איוונפלו!! ועוד משהו: טיולין :שמעתי המלצות חמות על "דוקטור בייבי" 3 גלגלים נראה לי: ספורט ראנר.. בהצלחה!! ואל תחשבו פעמיים בעיקר בגלל המחיר בארה"ב MAYA1001

למעלה