סלע קיומנו.

Moon rise girl

New member
בוודאי,

ובנוסף, כפי שאמר הביישן לשעבר, היא גם רוצה את זה בדיוק כמו שהוא רוצה.

תיקון קל!

מה שכתבתי זה לגבי קיום יחסי מין נורמאלים ולא אונס וכד` אפי` שזה בא מצד תירוץ שכיביכול מפחדות!

אבזץ

New member
נכון. וכל הנשים בתולות.

סליחה! זונות. לפני כמה שנים גילו את החוש השביעי - הומור. איפה היית אז? (* "שוב פעם הפטריה הווגינלית?") נ.ב. התגובה הנ"ל מופנית ל-צ'יפס, שידועה בהומור המשובח שלה... כ"כ ידועה שהשורה השניה היא ציטוט רעיוני מכתביה... *האזינו לפרסומות ברדיו.

uri80

New member
לפחות הסרט שבחרת ממש טוב

אני מת על הסרט הזה (וגם על שאר הסרטים של "האחים כהן")

Moon rise girl

New member
כישרון כתיבה יש לך

לגבי בחירת אופי התוכן... זה כבר נושא אחר. בכל אופן, אל תשכח ליידע אותנו אם וכאשר תצליח להשיג לעצמך זיון כדי שאם נראה במקרה את סלע נדע אם להסגיר אותו למשטרה או לא, שלא נהרוס לך את הסיכויים.

סלע קיומנו (2)

בחמישי בלילה הייתי בתל אביב. כשחיכיתי לאוטובוס ברח' דיזינגוף עברה שם חבורה של נערים שנראו כמו נוער שוליים מדרום העיר כמה מהם עם כיפות של ברסלב סטייל יהודה סעדו והשמיעו קריאות קצובות: ב-נ-י- ס-ל-ע כמו שמשמיעים לכוכבי כדוררגל. האמת שהופתעתי מעצמי כמה אני מבין אותם. מבחינתם בני סלע דפק את הממסד אז הוא גיבור. הם בסך הכל ילדים בני 13-14 אבל הם כבר קולטים בחושיהם המחודדים שבישראל של 2006 הם אזרחים סוג ב' או ג' ללא סיכוי ממשי להגיע לשום מקום. עצוב, אבל זה מה יש.

אבזץ

New member
מזל טוב.

הם, ילדי השכונות, דור שלישי לקיפוח, יונקים את "האפלייה" משד אימם. ותאמין שכבר פגשתי כמה מהם שלמרות שהצליחו הרבה מעל הממוצע, עדיין סוחבים על גבם רגשי נחיתות שלא מביישים כל נחות אמיתי על פני תבל.

Le Fay

New member
א-פרופו סלע. הרומן עם מכופף הכפיות:

קיבלתי במייל

L i k o

New member
חשבתי על משהו אחר -

"שוטר/פקח יקר, אני מתנדב כאן בחיפושים אחר בני סלע. אנא התחשבותך" פחות מצחיק, אך יותר פרקטי

למעלה