סלע קיומנו.

אליזד

New member
סלע קיומנו.

אני יושב פה ועובר על כותרות העיתונים. נו טוב, מה אני משחק אותה? זה יום שבת, אני יושב פה ועובר על כל העיתון מהפתיחה, דרך המוסף לשבת, ועד למודעות האבל. ואני לא הצלחתי להחליט מה יותר פתאטי העובדה שאני קורא אל סרטים שלעולם לא אראה, על לוויות שלא היכרתי בהם את הנפטר או על מקומות עבודה שלעולם לא יקבלו אותי - אם אנני "תועמלן רפואי" למשל... כמובן. את רוב רובו של העיתון תופס בני סלע. ושלל הכתבים מתחרים ביניהם מי יצליח להביא ציטוטים רבים ככל האפשר של בחורות נפחדות. עושה רושם שתל אביב היא עיר שאולוסיתה היא שלושים וחמש אלף בחורות נפחדות שממלצרות לפרנסה ולומדות תקשורת במכללה למנהל. (לפחות החלק של המלצרות די נכון, עד כמה שידוע לי...) מלבד העובדה שאני בהלם מכמות הרווקות ש"גרות בגפן במרכז העיר". איך זה? איך זה שאני שותה קפה לבד, כשכמות הסטרית (תרתי משמע) כזו של רווקות גרות מטר ממני "בגפן במרכז העיר?" ואיך זה שלא נמאס להן מה"גפן". לא הגיע הזמן? "אני מגיעה הביתה מהעבודה" כותבת "מיכל, רווקה בת 28" (כל העיתונים נראים בסופשבוע הזה כמו אתר הכרויות) והיד שלי רועדת כשאני באה להכניס את המפתח. זה לחץ שאני לא יכולה להסביר, בסוף השבוע לא יצאתי מהבית" לא נעים לומר, אבל בחורה שלא יצאה כל הסופשבוע מהבית מעלה אצלי את מפלס הדמיון. אני מדמיין את הרווקה החטובה יושבת עם לחמניה, חומוס, פסטרמה וקופסה של "קרמבו" בטרנינג מהוה שהגומי שלו מתרחב ונותן לפס של החוטיני לבצבץ החוצה. הראש שלה כבר נפוח מלראות שוב ושוב את ששת הפרקים האחרונים של "בטיפול". ואני יודע שהיא רכה ובשלה למישהו ש "ידבר על זה", שיהיה חביב כמו אסי, גם אם הוא לא נראה כמו ליאור אשכנזי. אח... אני בראש-האנס שלי אני מתחיל לתכנן אסטרטגית כיבוש שתכניס אותי למטבחה של הרווקה - בדרכי שלום כמובן... שליח פיצה? טעות במספר? כן חברים. זה נראה לי הזמן שלי. עשרות אלפי רווקות שגרות בגפן בקומה ראשונה מתחננות למישהו שיבוא להעביר איתן את הלילה. ובלי לשאול אותן אני יודע שהן מעדיפות מישהו שדמותו תהיה הכי רחוקה מדמותו של האנס, אבל בו זמנית משדרת ביטחון וסמכות. נו? נו? זה לא העתק מדויק מהכרטיס שלי ב Day Gate ? סליחה ב J date ? הנה כתוב בפירוש "עדין מתחשב, אינטליגנטי, גברי, עוצמתי ונוכחותי" ובליבי אני כבר מחליט שאם רק תהיה לי הזדמנות לחדור לדירתה של הרווקה הזו, אני אהיה הכי ארכיטיפ שאפשר, הכי אנטי-אנס. אני אשאל אותה אלף פעמים אם טוב לה ואם היא גמרה לפני שבכלל אתחיל להתפשט. אני אשדר ביטחון וחום כמו רדיאטור של סיירת מטכ"ל, אני אהיה רגיש וסמכותי, ואפילו פעם אחת, אפילו פעם אחת קטנה אני לא אפליט באמצע בדיחה תפלה סטייל: "תני לי להראות לך מה בני יודע כשהוא מסתער" או משהו כזה... ואז באה "גלית רווקה בת 32" ואומרת לידיעות אחרונות בפה מלא את מה שרק דמיינתי: "...יש לי חברות שהסכימו לצאת עם בחורים מעצבנים רק כדי לא להיות לבד. שיהיה להם מאבטח צמוד..." חברים! תסלחו לי! אין לי זמן. זו שעתי הגדולה! אני מצטייד בגי'נס של "לי קופר" מתחת למכנסי בית-כלא חומות, אני מתגלח, ויוצא לעיר העברית הראשונה על שלל רווקותיה. אח סלע סלע... לטובת עירינו אני מקווה שאתה בחו"ל. אבל אם אתה פה? בחייך. חכה עוד איזה שבוע שבועיים בתוך הדירה המעופשת שאתה מסתתר בה. תן גם למעצבנים את הזכות. מה יש? לנו לא מגיע? "אנס אנס, אל המטבח נכנס" רווקות תל אביב. חכו. הנה מגיע זה שחיכיתם לו בשבוע האחרון! אני יודע שקיוויתם למישהו קצת יותר גבוה, אבל אני מפצה על זה בשלל אביזרי לחימה שאני סוחב איתי בתיק. הנה תראי...

אבזץ

New member
שיט. ורק אני ואנוכי בדיכדוך חורף.

חצי שוכב חצי יושב בטרנינג ונרדם מול סרט, הנצפה בשלישית, השואל: "אחי, איפה אתה? " וברור שגם במוחי הסוטה חלפה המחשבה ההזויה, כבר בשבוע שעבר, לנצל את אלמנט הפחד - לגונן על בנות העיר, ללוותן לביתן בדרך מהפאב. בני סלע, התחבא היטב עוד איזה שבוע שבועיים... בבקשה.

מובחרת

New member
מפחיד לגלות שכל הגברים אותו הדבר.

מאווית נפשם היחידה,לחדור לנקייבעס לתחתונים.אמא`לע.

ויש לעומת זאת כאלו

שהשבוע ליוו עד לבית בנות מפוחדות מאותו חלאת אדם ומטרתם היתה סיוע אמיתי ולא ניצול ציני של המצב. כך שחבל לקבוע את העובדה ש" כל הגברים אותו דבר"...(גם אם זה בהומור ) יש פה ושם כמה טובים.

מתלבט13

New member
כמוך למשל?

בחיאת אל תגיד שלא סחטת בסוף איזה מספר טלפון קטנטן

justchip

New member
אל פחד אליזד ואבזץ אינם מדגם מייצג

של כל המין הזכרי האנושי.

L i k o

New member
יש כאלה שכשביקשו מהם ליווי הביתה

אמרו: נניח ובני סלע במקום להתחבא באיזה חור מעופש יחזור לפעול, ויחזור לכושרו מלפני מעצר, כלומר אונס פעם בחודש: יש בישראל 3 מיליון נשים, נניח רק שליש מהם בגיל הרלוונטי - נשאר מיליון. נניח רק רבע מאוכלוסיית ישראל חיה במרכז הארץ שהוא פעל בה - נשארו 250,000 נשים. כפול 30 יום בחודש שווה סיכוי של 1 ל-7.5 מיליון להיאנס על ידי הבחור. אז אם את מאמינה בזה: רוצי למלא לוטו - הסיכוי זהה פחות או יותר. ובליבם אמרו: "אל תחמיאי לעצמך יא מכוערת"

uri80

New member
למעשה הסיכוי לזכות בלוטו גבוה יותר

מהמספר שהבאת... (רק חבל שהחישוב שלך מוטעה לחלוטין במקרה הזה, אבל לא משנה
למי יש כח לסטטיסטיקות עכשיו?)

justchip

New member
בקיצוד לדבריך

אם בחורה נאנסת היא אמורה להרגיש מוחמאת, נקודה מעניינת.

L i k o

New member
לא, אבל יש כאלה שאין להן מה לפחד -

אפילו בני סלע אחרי 7 שנות אוננות לא ייגע בהן.

justchip

New member
אונס לא ממש מתקשר לדברים

שאתה שואל מיחסי מין בהסכמה (לפחות להבנתי הדלה) אלה יותר למה שמוזכר בחתימתך.

כן בטח

אני מתאר לעצמי את בני סלע פורץ לדירה של מישהי, מתבונן בה ומתחרט, הלוואי.

אחי היקר

אני עם פרצוף כמו של ב.סלע הייתי מסתתר עד יום מותי ולא מפחד המשטרה..אז הסיכוי שמישהי תגעיל אותו אפסי(אסור לשכוח שבד``כ א` שאונס זה מחלת נפש שנובעת בין היתר מאי סיפוק מיני..

Moon rise girl

New member
מאיפה הבאת את זה

שאונס נובע בין היתר מאי סיפוק מיני? זה ממש לא נכון, אנסים לרוב נהנים להשפיל, לרמוס ולראות איך האדם שמולם הופך להיות חסר אונים לעומתם, אין לזה שום קשר לאי-סיפוק מיני. כהוכחה - במקרים בהם נעשו נסיונות לפתור את האנסים בסירוס, הם חזרו לפעול (למרות שכביכול לא היה להם יותר חשק מיני) באמצעות כלי עזר כמו מקלות של מטאטא. ובלי קשר למה שעשה, אני מסכימה איתך שבני סלע בהחלט לא מציאה גדולה.

אחי היקר

אני עם פרצוף כמו של ב.סלע הייתי מסתתר עד יום מותי ולא מפחד המשטרה..אז הסיכוי שמישהי תגעיל אותו אפסי(אסור לשכוח שבד``כ א` שאונס זה מחלת נפש שנובעת בין היתר מאי סיפוק מיני..

אבזץ

New member
מהיכרותי עם אמן סלה

כלומר, ממה שקראתי וצפיתי ושמעתי. הוא לחלוטין לא אימפולסיווי אלא קר ומתוכנן היטב, כזה שעוקב טוב טוב אחרי הקורבן לפני ביצוע האונס.

למעלה